Bioxcin forte kullanmaya başladım kullananlar memnunmu saçımda sol şakak bölgemde açılma olduğu için kullanıcam ya da daha iyi bir şampuan falan birşey varsa önerin lütfen
(Herkese+1)
(Herkese+1)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Klasik yöntemlerden uzaklaşma kalitesi onay almış şampuan kullan yumurta maskesi yap bir ara minoxil forte denen ilaçtan kullandım saclarımı kazımam gerekti cok yıprattı bioxcin o kadar kötü değildir sanırım
bi arkadaşım kullandı hiç fayda etmedi dahada hızlandırdı çocuk şimdi kel :D
Ay tövbe ciddimisin :D
valla ha :D çok üzücü :)
benim de bir arkadaşım kullandı 6 ay boyunca ona çok iyi geldi :)
bioxcin forte şampuanını gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Cevap
3Cevap
Bioxcin forte serisi benim çok sevdiğim bir ürün serisidir. Bazı arkadaşlar ilk birkaç kullanımda işe yaramadı diyerek bırakıyor. Eğer düzenli kullanırsanız çok faydasını göreceğinize inanıyorum. Elimi her saçıma atışımda öbek öbek saç kalıyordu elimde, sonrasında forte serisini kullanmaya başladım. Bioxcin forte şampuan ve bioxcin forte serum ikilisi düzenli bir kullanım sonrası ciddi anlamda saç dökülmemin önüne geçti. Zaten sitelerine girip bir göz atma fırsatınız olursa ürünleri hakkında gerçekten detaylı anlatıma sahip olduğunu göreceksiniz. Eczane satışı da olduğu için içiniz rahat olsun gidip bir eczacıya da ürünler konusunda danışa bilirsiniz. Ben bu ürünü kullanmayı bırakmamanızı tavsiye ederim. Pişman olmazsınız :)
Ben bioxcin forte şampuanını uzun bir süredir kullanıyorum ve bağımlısı oldum diyebilirim size :) Yıllardır saç dökülme sorunu yaşayan bir insan olarak, dökülme üzerine yapmadığım kür, kullanmadığım ürün kalmadı neredeyse ama aralarında en çok sonuç aldığım ürün bioxcin forte oldu. Yıllar önce elimde bir öbek saç kalacak diye elimi saçıma atmaya korkan ben, şimdi özellikle saçlarımı çekiyorum ki kopsun arada diye :) Mükemmel bir ürün kısacası, düzenli kullanımda gerçekten faydasını görürsünüz ve birçok ürüne nazaran asla kokusu olmayan hatta aksine güzel de bir kokusu var bence. Kullanıyorsanız kullanmaya devam edin, kullanmıyorsanız da çok geç olmadan başlayın derim :)
Erkek tipi saç dökülmem vardı ve Bioxcin Forte sayesinde geçti. Bayılıyorum bu şampuana diyebilirim. Gerçekten çok etkili ve güzel bir ürün, senin dökülmelerini de giderecektir. Sadece mucize bekleme ve sabret. Düzenli kullanıldığında etkisi var. Ama önemli olan saç tipine uygun olan seriyi seçmen ve düzenli kullanman.
Ben çok memnunum benimde tam tepede açılmam vardı. Bioxcin sayesinde kurtuldum oraya yeni saçlarım geldi. Hala daha kullanıyorum ve hep de kullanıcam. Çok başarılı bir ürün. Kokusu falan da baya iyi genelde böyle şampuanlar koku da iddalı olmaz ama ben hastayım kokusuna da. Biraz sabret ve düzenli kullan açılmaların hepsinde saç fışkıracak.
Eğer iki kereden sonra işe yaramadı diyip kaldırıp atmazsan Bioxcin sıkıntını çözer. Bioxcin Forte gerçekten etkili bir şampuan ve zamanla işe yarıyor. Birkaç ay içerisinde faydasını görürüsün. Açılmalara iyi geliyor. Çünkü benim saçımda erkek tipi dökülme vardı. Alnım açılmaya başlamıştı bildiğin kel kalıyordum. Bioxcin önerdi doktorum ve kullandım şu an dökülen tüm saçlarım geri geldi. Gayet memnunum her zaman da bunu kullanmayı düşünüyorum.
Doğru ürünü bulmuşsun başka bir şey aramana gerek yok. Benimde aşırı dökülmem ve açılmam vardı. Bioxcin forte kullanarak saçlarıma tekrar kavuştum. Bu ürün gerçekten kaybettiğin saçları geri kazandırıyor ve dökülmeleri durduruyor. Ben bunu kullandığımdan beri saçımla alakalı hiç sorun yaşamıyorum. Bundan sonra da başka hiçbir şampuana elimi sürmem. Sende bence sabırla kullan hemen sonuç bekleme zamanla işe yarıyor. Zaman geçtikte iyileşmeleri görecek ve mutluluktan delireceksin.
forte morte anlamam bioxsin kullandım ama bi' halta yaramadı :/
Forte uzun zamandır. Kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Bir arkadaşım söyledi. Quantum serisinin olduğunu kısa bir süredir. Onu kullanıyorum. Bakalım sonucu görücez. Fortenin farkı ise dökülme ciddi oranda durdu. Üstelik kaşınma bile geçti..
Yoğun veya genetik dökülmelerde Forte'nin en etkili şampuan olduğunu duydum. Ben mevsimler dökülmeler için olan Quantum serisini kullanıyorum çok memnunum faydasını gördüm.
Bende dökülme fazla idi Bioxcin Siyah sarımsak şampuanını öneriyorum. Son derece mantıklı derim. Karar senin
kullandın mı? Gelişme?
Minoxil %1 kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar