Simdi kimse gücenmesin normalde firikik verseniz yerin dibine girersiniz ama plajda nerdeyse çıplaksınız nedir bu çeliski bence dikkat cekme cabasi cunku ben mayo giyiyorum gayette rahat baylar siz ne dusunuyosunuz?
Cevabın nedir?
- Moda & Stil konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılherkes çıplak olduğu için normalleşiyo. şimdi şöyle düşün herkesin takım elbiseyle geldiği bir baloya sen yanlış anlayıp kostüm partisi diye gaffur pijamasıyla gelsen yerin dibine girersin. çünkü oranın normali şık kıyafet. aynı şekilde plajın da normali yarıçıplak sonuçta güneşlenecen vücuduna güneş ışığı vuracak bronzlaşacan, suda yüzecen serin serin sular vücuduna değecek. normali budur.
52 Yorumla- +1 yıl
İşte olayda tam olarak bu ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılHelal sana iyi ki mayo giyiyorsun bikini çok günah ama mayo kesinlikle caiz çünkü sen bir genius kişisisin bravo cidden 😂 😂
117 Yorumla
Soran+1 yılen azindan memelerim firladi mi kilodum dustumu diye dusunmuyorum youtubede bir suru video var rezillik
- +1 yıl
😂 hahahahahahhahha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılkalirsin oyle huysuz karı😀
- +1 yıl
😂 😂 fırlama kısmından sonra yazacak bişey bulamadım 😂😂
+1 yılHerkes çıplak herkes öyle diyenler size ahirette '' cenette az kişi var cehennem kalabalıktır hem orda çıplaklar herkes yanıyor sen yabancılık çekmezsin gel seni böyle alalım '' dese melekler neden ben ne yaptım demeyin plajda siz güneşlenirken denize elbbisesiyle pijamalarıyla girenler aklınıza gelsin tamam mı eig yap bunu okusunlar ablacım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim yakin bir arkadasimvar tatillere falan beraber gideriz bazen. bikinili halini cok gordum ama ayni odada kaldigimizda giyinirken hep disari cikartiyor, sanki gormedigimiz seyler :D
11 Yorumla
Soran+1 yılhah anlatmak istedigim bu😀
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
33Cevap
+1 yıl43 Yorumla
Soran+1 yılyemin ederim tam olarak anlatmak istediğim😂
- +1 yıl
Bakin özek fen ne atcam yarfimci olun buna 1 xperim bn
- +1 yıl
@Görkemin-ki çünkü kızları anlamak zor. Biz erkekler mayoyluykende, iç çamaşırlıykende rahatız. Fakat kızların anlaşılması zor zihin sistemleri olduğundan böyle tepki verebiliyorlar.
+1 yılAynen ya bende hic anlamiyorum etegi ruzgardan acilsa yerin dibine girer ama denizde bikiniyle hele guneslenip uyurken resmen bikini aciliyo orasi gorunuyo bircugunun gorunmesede net olarak belli oluyo ama bikini olunca utanmiyolar nedense
30 Yorumla
+1 yılAy Evet bayi giyince bir yer belli olmuyor Sanki. Kardeşim düzgün bir plaja ailelerin olduğu yere oturursan tek bir kişi dönüp bakmaz sana. Sen gidip halk olaylarında abazalarin ortasına oturursan hasemayla da girsen onlar belgesel gibi izler seni.
10 YorumlaKız mayonun ne farkı var cözemedim? Bence sen Şu an kendini överek erkeklerin dikkatini cekmeye calıstında olmadı sanki canım ya baska bisey dene istersen:D
631 Yorumla
Soran+1 yıldikkat cekmek istesem gizli mi olurum 😊 yanlis anladin mayo daha derli toplu bikibide her an diken ustundesin oram acildi buram acildi diye
- +1 yıl
Soran+1 yılyeter artik ozelde konusun ya skildim bos bildirimlerinizden
Soran+1 yılbildirimleri niye kapatiyorum gelen cevaplari okuyacam ya muhabbet yerimi burasi sinirimi bozmayin bnim be sabah sabah
- +1 yıl
Soran+1 yıllan dimbillar agziniza kurekle vurasim geldi ha😀
Soran+1 yılcikilmiyo ki cikacam yoksa
onu beğenmişiz demekki giymek için :D zaten çoğunluğun bikini giydiği bir yerde nasıl bir dikkat çekme çabasında olabiliriz? ayrıca mayoyla bikinin çokta önemli bir farkı yok saçma bir soru olmuş :D
30 Yorumla
+1 yıl31 Yorumla- +1 yıl
İste bu olmali helal
+1 yılHerkes bikinili olduğu için normal geliyor. Sen pijama partisine mayo ile gider misin? Tuhaf karşılanır dimi buda öyle bir şey işte.
41 Yorumlaaynen öyle, dikkat çekme çbası ama şimdi sorsan, amele yanığı olmaak için giyiyorum derler. böyle düşünenler aslında zaten üstsüz güneşleniyo, hatta bazıları altsız da :)
20 YorumlaTam 10 numara tespit dedim ama işin içine mayo girince olmadı... Senin mantığınla bakarsak mayo ile bikinin hiç bir farkı yok. Amaç frikik vermemekse mayo giydiğinde de bir nevi iç çamaşırı ile dolaşıyorsun demektir..
10 Yorumlabir kizi ic camasiriyla gormekle bikiniyle gormek ayni etkiyi yapmiyor degil mi? Halbuki ayni oranda yer kapatiyorlar
hep bunlar psikolojik beynin oyunlari :)10 YorumlaBikini saglikli. mayo kurumuyor. kadinlarda enfeksiyon riski oluyor. cunki yumurtaliklarini usutebilirsin... doktorlarda bikini öneriyor cabuk kurudugu icin..
10 Yorumlasayısı fazla olan şeye kimse bakmaz.
Sokakta herkes kiyafetlidir. Arada frikik olursa bakılır.
Sahilde herkes mayoludur. Ancak arada kıyafetli bir kişi gecerse ona bakılır.00 YorumlaModa & Stil konusunda 471 cevap paylaştı. Neden giymeyelim canım bikini? Istege bagli hatlarina guvenen bikini giyiyor birde istege bgli diye dusunuyorum..
17 Yorumla- +1 yıl
Sen güveniyomusun yani :)
- +1 yıl
@Adanakebabı01 guveniyorumki boyle bir gorus yaptim..
- +1 yıl
- +1 yıl
@Adanakebabı01 nediyosun😂
- +1 yıl
Bu devirde kimseye güven olmuyo tatlım :(
- +1 yıl
Ne var yani tatlıma niye taktın ki?
Ha mayo giydin ha bikini? ! Yine her tarafin ortada arasinda bir fark Varsa göbek gorulmedigini Yani Neyin namusunu Saniyon Sen kendini
23 Yorumla
Soran+1 yılnamustan bahsetmiyorum ki dedigin gibi fark yok sadecr mayo daha derli toplu en azindan goguslerinin firar etme ihtimali yok ama bikini sirf dikkwt cekmek icin giyinir kimse ayak yapmasin
Soran+1 yıltamam oyle olsun kandirun kendinizi😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılMayo rahat değil hem rahat olsa bile benim canım bikini giymek istiyo istersen çıplak giderim başkasının derdi kimseyi germesin
26 Yorumla
Soran+1 yıltamam ergenus sen kucuksun zaten daha istedigini kiy
Cevap sahibi+1 yılHaksız olunca anca laf sokmaya çalışın :DD
Soran+1 yılneden gizlendin ablam kiyamam 😀
- +1 yıl
Sen niye gizlendin ablam kıyamam😀
- +1 yıl
@Blomyblomablom Sen neden gizlenmedin abim, ben sana kıyarım :-D
- +1 yıl
@BalkanTürkü Neden gizleniyim😏
+1 yılNe fark ediyo. gögüs firlatmicak bikinilerde var. ayrica göbegiminde bronzlasmasi icin tercihim bikini.. herkes istedigini giysin.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim ilgimi gizem çeker çıplak olarak önümden geçse dekolte frikik vs kadar dikkat çekmez eğer fiziğin güzelse plajda mayo da giysen bikini de giysen pareo da taksan bakarlar aslında bazı erkekler sadece bakarlar boşver sen denizin tadını çıkar
00 Yorumla
+1 yılmayo dediğin şeyi sen haşema ile karıştırdın galiba bayan
11 Yorumla
Soran+1 yılya simdi mayo daha derli toplu en adindan goguslerinin acilma ihtimali yok😀
Moda & Stil konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen mayo gitmiyorsun diye kimse giymesin mi
Sen giymediğin için giyilmesi yanlış
Ama sen giyiyor olsaydın doğru olacaktı değilmi12 Yorumla
Soran+1 yılne diyon haci😀
- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın ama plajda hepsi aynı olduğu için incelemiyoruz o kadar :) acık olan dikkat çekmez asıl vaar olan şeyi saklamaya çalıştığınız zaman gizemli ve ilgi çekici oluyor işte o zaman dert oluyor bize görmem lazım diye filan :)
00 Yorumla
+1 yılSenin haşrmayla derede yüzmen lazım deniz mayo falan sana fazla
15 Yorumla
Soran+1 yılyuru git isine dimbil
- +1 yıl
Bıdı bıdı etmeyin lan ikiz dingiller
- +1 yıl
Hey dimbiller neler yapıyorsunuz :-D
- +1 yıl
@BalkanTürkü çattık aga ya sabah sabah 😀
Hakket kızın hafif gögüsleri açık gözüm kayıyıor hemen düzeltmeye kalkıyor ondan sonra havuza felan gidiyoruz komple vücudu ortada hiç tınladıgı yok.
11 YorumlaSen bikini giyersin o mayo giyer herkes kimsenin sii sine karışamaz herkesin bir popisi vardır ((:
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılvajinasının tüylerini kesmeyip bikini giyenlerin allah belasını versin çok görüyorum plajlarda
02 Yorumla
Soran+1 yılhic denk gelmedim😂
- +1 yıl
Özellikle o bölgeye baktığım için çok görüyorum :D ahahah
Fiziğime güveniyorum neden giymiyim ki? Mayo cok yaslı işü geliyor bana ayrıca.
10 YorumlaKafalarına göre takilsinlar ben anlayamıyorum bazen kızları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSokakta frikik vermek baska plajda bikini giymek baska plajda cogunluk zaten oyle yani herkesin kendi fikri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgözümüz gönlümüz bayram ediyor ya sende deme bari böyle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhaksiz miyim bu ne çeliskidir ya😀
Cevap sahibi+1 yılaşagı tükürsem sakal yukarı bıyık :D bırak sen bildigin gibi yap bizide düşün biraz içimiz ısınsın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılne mayo ne bikini hiç birini giymem. giyersem kapalı alanda giyerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde hep erkek arkadaşlarla kızların olmadığı bir yere gidiyorduk ilk defa geçen yıl gittim kalabalık bir yere bikini giyen az kişiydi ama valla bakmaya utandım başım önümde gezdim hep.
00 YorumlaBidakine pijamayla gideriz plaja tamam
13 Yorumla
Soran+1 yılmayo giyin moyo😀
Soran+1 yıltamam kankis beraber giyeriz😂
mayo ile bikini arasındaki tek fark göbek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğüs ve kalcasi büyük olan hatunlar plajda göz bebeklerim oluyor offf off
02 Yorumla
Soran+1 yılyani simdi mayo daha usturuplu bikini giyince goruyorum bazen bir bakmissin memesi firkirmis bir bakmissin kilodu dusmus tam rezillik ya
Cevap sahibi+1 yıl:) bikiniyle denizde seks te kolay oluyor
+1 yılHa bikini ha mayo ne fark ediyor ki
20 YorumlaModa & Stil konusunda 416 cevap paylaştı. herkes aynı olduğu için sorun yok yani
02 Yorumla
Soran+1 yılha dikkat cekmiyor diyosun anladim
+1 yılseni ilgilendirmez diye düşünüyorum :/
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılPikini de giyerim mayo da kime ne -.-
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mayoyla da frikik vermek farkli mi o zaman
10 YorumlaGiysinler memelere özgürlük!
00 YorumlaKapalilarin giydigi bir sey vardi ya en iyisi o :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir mayo😀
Yakılda cıbıldak gezecükler :D
10 YorumlaHer şeyin yeri zamanı var soru saçma
00 YorumlaYalnız plajda herkes aynı şekilde giyiniyor. :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılNapsın denize pantolonla mı girsin?
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 63,8b cevap paylaştı. Daha güzel olmak için :P
00 Yorumlasenn giydiginde acik ayni şey
00 Yorumlaherkes kendine yakıstıranı giyer bnce sorun yok
00 Yorumla
+1 yılDikkat çekmek başka bir şey değil...
00 Yorumla
+1 yılGüneş her yere değsin diye.
00 Yorumlabikini güzeldir, giysinler tabi
00 Yorumla
+1 yılmayo ile bikini farkını bana açıklar mısın 😂
00 Yorumlakadınlar anlamsızdırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat oldugu icin giyilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kadınlar plajında gıyıyorum no problem
00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne giyiyorsun paçalı don mu?
10 YorumlaBakışlarımızdan haz aşıyolar
00 Yorumla
+1 yılneden giymeyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılsen giy
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanga giymiyorsundur sen ozaman
00 Yorumla
+1 yılHaklısın başkan
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz