Bielene helal olsun türkler bilmez sanıyorum. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bc/Flag_of_Vanuatu.svg
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüney Afrikaya benziyor ama değil. Afrika kıtasının bayrağı olduğuna eminim ama hangi ülke bilmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAfrika kıtası değil. Okyanusya :)
En İyi Cevaplar
+1 yılVanuatu.
1234 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun
- +1 yıl
Ben sana sorabilir miyim? :)
Soran+1 yılsor bakalım
baya bilgiliyim bayrak konusunda- +1 yıl
Bu nerenin bayrağıdır?: https://i.imgur.com/ZAuwAMU.png
Soran+1 yılbulamadım. Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 03.04.2015 tarihli 2015/1644 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir diyor
- +1 yıl
Burdan açılıyor mu?: www.frontline.in/.../20090522261002601.jpg
Soran+1 yılOlamaz. Lanet olsun bilemedim :(
- +1 yıl
Sri Lanka'nın doğusu ve kuzeyini kaplayan 2009 senesinde Racapaksa tarafından tamamiyle ortadan kaldırılan de facto Tamil İlam'ın bayrağıdır. :)
Soran+1 yılBana eski bayraklardan sormada şauan olan bayraklardan sorsan?
- +1 yıl
Tamam. Örneğin bu nerenin bayrağı?: zeljko-heimer-fame.from.hr/images/hr-rsk11.gif
Soran+1 yılSırbıstana bağlı bir ülkeye benziyor
- +1 yıl
Bosna Sırp Cumhuriyeti (Republika Srpska)
Soran+1 yılbildim yani dimi?
- +1 yıl
Bildin sayılır. Bunu bilirsen helâl: https://www.crwflags.com/fotw/images/p/pk!baloc.gif
Soran+1 yılÇek cumhuriyetine bağlı bir devlettir heralde
- +1 yıl
Hayır. İran, Afganistan ve Pakistan'daki Belucileri temsil eden tek bayraktır. Pakistan ve İran'da eyalettir aynı zamanda.
Soran+1 yılben sana soruyummu? ama linke bakma hile olmasın :) upload.wikimedia.org/.../Flag_of_Abkhazia.svg
- +1 yıl
Abhazya Bayrağı
Soran+1 yıloha ama herşyi biliyorsun
- +1 yıl
Hatta başkenti Suhumkaledir ve eski Başkanı da Sergey Bagapş'tır. 2008 senesi'nde bağımsızlık ilan eden Abhazya'ya Saakaşvili saldırmıştı ve Rusya onları korumuştu.
Soran+1 yılkolay sorsana bir de? çok da kolay olmasın
- +1 yıl
Güzel. :) İstersen bir tane daha zor sorayım. :)
Soran+1 yılhadi sor gazlandım :D
Soran+1 yılPakistan gibi birşey
- +1 yıl
Azad Cemmu Keşmir (Pakistan Keşmir'i) Keşmir'in tamamının 6'da 2'lik kısmı. Pakistan'ın Çin'le yardımıyla da elde ettiği bölgedir. Bildin diyelim. :) Bir tane daha geliyor. :)
Soran+1 yılGelsin
Soran+1 yılBilmiyorum almanya ya benzer yani bağlı
- +1 yıl
Hayır. Moldova'daki Rus bölgesi olan Transdinyester bayrağıdır. 90'lı yılların başında Moldova AB ve Batı'nın desteğiyle bağımsızlığını ilân ettiği'nde Rusya ve işbirlikçi Kazaklar tarafından Traspol ve Dinyester Nehri'nin ötesi işgal edilerek de facto bölge haline getirilmiştir. Bugün orda 1500 Rus askeri bulunmaktadır. Bir tane daha geliyor. :)
Soran+1 yılAma benim uykum geliyor. İstersen yaz buraya yarın bakarım?
- +1 yıl
İyi uykular :) Yarın cevaplarsın: https://www.worldstatesmen.org/ymd1967.gif
Soran+1 yılbilemedim
- +1 yıl
Güney Yemen bayrağıdır; Sosyalist bir cumhuriyettir. de facto başkanı Ali Salim el-Beyd'tir. Güney Yemen, Yemen'in İngiltere tarafından 1832'de protektora haline getirilen kısımdır. Başkenti Aden'dir. Suud destekli Mansur el-Hadi de Güney Yemen'lidir. Sovyetlerin çökmeye başlayınca sosyalist olan Güney Yemen 22 Mayıs 1990'da Kuzey Yemen ile birleşmiştir ancak sonradan birleştiğine pişman olmuştur ve hâlâ bağımsız olma istekleri vardır. Bir tane daha geliyor. :)
Soran+1 yılkaradağ
- +1 yıl
Tebrikler. :) Diğer adı Montenegro ve Crna Gore'dir. 2006 senesi'nde Sırbistan'dan referandumla bağımsızlığını ilân etmiştir. Böylece Sırbistan'ın deniz'e kıyısı da kalmamıştır. Bir tane atacağım. Bunu bilirsen helâl diyeceğim.
Soran+1 yılburkina faso ya benzer
- +1 yıl
Hayır. Ogaden Bayrağı. Ogaden bugün Etiyopya'ya bağlı Somalili müslüman nüfusunu barındırmaktadır. 1977 senesinde Somali Devlet Başkanı Siyyad Berri Ogaden'i aşiretlerin de desteğiyle ilhak etmeyi isteyerek savaş ilan etmişti Etiyopya. Bu savaş'ta Sovyetler ve Küba Etiyopya'yı desteklemişti. Yenilen Somali'nin Büyük Somali hedefi de çökmüştür. Bu bölge eskiden Somalinindi. Bugünkü Somalinin merkezi bölgesi İtalya'da kalınca İngilizlerin de desteğiyle Ogaden Etiyopya'ya verilmişti.
- +1 yıl
Bu da Ogaden marşı :) https://www.youtube.com/watch?v=2vKk9gm-tWM
- +1 yıl
Bunu bilirsiniz: www.fotothing.com/.../...34957dfe92e0b16db1fda.jpg
Soran+1 yılDanimarkaya bağlı ülke
- +1 yıl
İspanya'ya bağlı Bask Bayrağı. Basklar için ETA örgütü yıllarca mücadele etmişti ama artık silah'ı bıraktı.
- +1 yıl
Bir de buna bak: il2.picdn.net/.../1.jpg
Soran+1 yılHong Kong
- +1 yıl
Tebrikler :) Tamam mı devam mı? Devamsa sen bana sor. :)
Soran+1 yıl- +1 yıl
Tanzanya.
Soran+1 yılTebrikler. Bu? https://www.worldstatesmen.org/je-redens.gif
- +1 yıl
Bunu bilmiyorum.
Soran+1 yılSonunda bilmediğin yerden yakaladım :) ama bende bilmiyorum :D
- +1 yıl
:D :D Araştırırız. İngiliz Milletler Topluluğu'ndan olduğu muhakkak. :) Sıra bende.
- +1 yıl
Bu nerenin bayrağıdır? :) images.theage.com.au/.../...130415203656208911.jpg
Soran+1 yılSor bakalım
- +1 yıl
Sordum. Üstte. :)
Soran+1 yılTürkiye dermişimmm :D ama Kıbrıs da demiycem. Bilmiyorum :)
- +1 yıl
Açe Bayrağıdır. :) Endonezya'ya bağlıdır. Önce Portekizliler sonra Hollanda tarafından sömürge haline getirilmiştir. II. Selim dönemide Açe Sultanlığına askeri yardım gönderilmişti Portekizli kolonistlere karşı mücadele için. Hollandalılar Açe'den çekilince burayı doğrudan Endonezya'ya bağlamışlardır ve bugün Açe'liler halen bağımsızlık mücadelesi vermektedir Endonezya'ya karşı. :)
Soran+1 yılbiraz da kolay sorsan be hacı? :D
- +1 yıl
Al bakalım :) www.abc.net.au/news/image/6289448-3x2-940x627.jpg
Soran+1 yılTayvan. Bukadar yeter akşam iftarda falan görüşürüz :)
- +1 yıl
Tamamdır. İftar'dan sonra kasıyoruz. :)
Soran+1 yılİftar geçti ama olsun. Geliyor https://www.worldstatesmen.org/fm.gif
- +1 yıl
Bunu bilemedim. Honduras'ı andırıyor ama değil sanırım.
- +1 yıl
Sıra bende :) il8.picdn.net/.../1.jpg
Soran+1 yılHayır. Mikronezya Federal Devletleri.
Soran+1 yılBir arap ülkesine benziyor ama bilmiyorum
- +1 yıl
Brunei. Başkenti Bender Seri Begavan'dır. Bildiğim kadarıyla eskiden bir Malay sultanlığıydı, Malezya'dan sonra İngiltere'den bağımsız olmuştur. Ülke sahip olduğu petrol dolayısıyla çok zengindir ve Shell'in orda rafineleri bulunmaktadır. Brunei'in Hükümdarı ise Hasan el-Bukiye Muizuddin Vadullah'tır. İngiltere Kraliyet ailesinden nişan almıştır. Tahsilini İlgiltere'de görmüştür.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Kiribati.
Soran+1 yılAynen. Dünyada yılbaşını kutlayan ilk ülke
- +1 yıl
Sıra bende. :) Bu?: civilnet.am/.../SM_NKR_Flag11.jpg
Soran+1 yılErmenistana bağlı bir ülke mi?
- +1 yıl
Evet, bunu bildin diyebiliriz. Dağlık Karabağ Cumhuriyeti. Aslında Azerbaycan'a bağlıdır ama Rusya'nın desteğiyle orası Ermeniler tarafından işgal edildi. 1 milyon Azerbaycanlı Türk sürgün edildi.
Soran+1 yılçünkü ermnistan bayrağı sadece pacmanın beyazı var :D. Kolay sorsana?
Soran+1 yılHindistan
- +1 yıl
Hayır. Nijer.
Soran+1 yılBence bukadar yeter. Seni gördüğüme sevindim arada sırada burda buluşuruz. Okey? :)
- +1 yıl
Ben de sevindim. :) Bayrak istediğinde bildirim at, görünce bırakırım. :)
Soran+1 yılTamam buraya atarım yazarsın. Görüşürüz
Soran+1 yılBayrak istiyorum :D
- +1 yıl
Merhaba. :) www.sealharvest.ca/.../Flag-590x427.jpg
Soran+1 yılİskandinavya ülkerlerinden birine bağlıya benzyor. Merhaba :)
- +1 yıl
Hayır. Quebec bayrağı. Kanada'ya ait bir eyalettir. Dili Fransızca'dır. Kanada'dan ayrılarak bağımsız olmayı istiyor diye biliyorum. Bayrağı'ndaki o sembolün aynısı Bosna-Hersek arması'nda, Sırbistan bayrağı'ndaki sokol'un (şahin) ayakları altında ve Fransız mimarisinde de vardır. Boşnaklar bu sembole ljiljan (zambak) der. Sıra sende. :)
Soran+1 yıl- +1 yıl
Grönland.
Soran+1 yılGüzel. Sen sor
Soran+1 yılKosova.
- +1 yıl
Tebrikler. Kosova aynı zamanda Sırplar'ın Kudüs'ü olarak anılır ki Sırp milliyetçiliği için kutsal topraktır. Miloşeviç'in dönemi'nde özerkliği kaldırılmıştı. 2008 senesi'nde bağımsızlığını ilan etmiştir. Zaten bağımsızlığından 10 sene önce Amerika'nın başını çektiği koalisyonla Sırp kuvvetleri Kosova'dan püskürtülmüştü. Aynı zaman'da Amerika'nın ülke dışı'ndaki en büyük askeri üssü Kosova'da bulunmaktadır; Bondsteel. Bu da Sırpça bir şarkısı; Kosova je Srpska Kolevka (Kosova Sırp beşiğidir.) https://www.youtube.com/watch?v=kvCEf5XMSB0
Soran+1 yılBen çıkıyorum biyere gitmem gerekti sonra konuşuruz okey?
- +1 yıl
Tabi. İstediğin zaman yaz. :)
Soran+1 yılMerhaba. Bir tane daha sorucam ama başka yerden bulamadım. Linkte adı var ama bakmazsan sevinirim. upload.wikimedia.org/.../Flag_of_Alaska.svg
- +1 yıl
Merhaba. Bunu bilmiyorum.
Soran+1 yılAbd nin eyaleti olan Alaskanın bayrağı bende yeni öğrendim Bakıyordum Rusya neden Alaskayı sattı diye falan.
- +1 yıl
Çok ucuz bir fiyat'a sattı diye hatırlıyorum. :)
- +1 yıl
Sıra bende. https://i.hizliresim.com/R3QA0G.gif
Soran+1 yıl7,2 milyon dolara satmış.
- +1 yıl
Yeni bayrağı attım. Üstte.
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Tazmanya. Başkenti Hobarttır. Kolonistlerin soykırım yapıp gerçekten de Tazman ırkını yok ettiği yer... Tazman ismi ise orayı keşfeden Hollandalı bir kâşifin adından geliyordu sanırım. O bölgedeki orijinal isim ne bilmiyorum; coğrafi olarak ismi almış olabilirler. Sonuçta Aborjinler.
Soran+1 yılben sana soruyum. https://www. worldstatesmen. org/io. gif
Soran+1 yılof yanlış atım pardon. https://www.worldstatesmen.org/io.gif
- +1 yıl
Bilmiyorum.
Soran+1 yılBritanya Hint Adası Toprakları. Britanyaya bağlı
- +1 yıl
Hiç bilmiyorum valla orayı... Bu?: t3.ftcdn.net/.../...KiCLHILOmc2Tst433enb2Y9pQY.jpg
Soran+1 yılAynı almanya ama sadece siyah beyaz farkı var ama bilmiyorum
- +1 yıl
Güney Osetya bayrağı. 2008'de bağımsızlığını ilan etmişti. Gürcistan saldırmıştı. Rusya ise hava saldırısı ve askeri destekle Gürcüleri püskürtmüştü. Başkanı Eduard Kokoytı idi. Aynı şekilde Kuzey Osetya denen eyalet de Rusya'ya bağlıdır. Ama G. Osetya de facto bağımsızdır. Burası Stalin döneminde Gürcistan'a bağlanmıştı. Sıra sende.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Komor Adaları. İsmi Kamer'den gelir; ay demektir. :)
Soran+1 yılben bilmeyeceğini sanmıştım. :)
Soran+1 yılHaiti
- +1 yıl
Tebrikler. Fransa'nın getirdiği şeker kamışı işçisi siyahi kölelerin kurduğu bir ülke'dir. Neden Hispanikler gibi değiller diye sorarsan sebebi budur. :) Sıradan sende.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Somaliland.
Soran+1 yılHelal sen sor
- +1 yıl
Bunu bilirsen alkışlarım :) 3.bp.blogspot.com/.../flag.gif
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten ama ukraynayı andırıyor
- +1 yıl
Khalistan bayrağı. Hindistan'ın en kuzeyi'ndeki bölgedir. Sihler bağımsız bir devlet kurmak istemişlerdi. Bunun için Pakistan'ın da yardımını almışlardı. Pakistan ordusundan askerler Sih milisleri de askeri olarak eğitiyordu. Hindistan Sihlerin kutsal Altın Tapınağını da yıkmıştı. Indra Gandhi bu Sih isyanının bastırılması yüzünden öldürülmüştür Sih korumaları tarafından...
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısın?
Soran+1 yılDün öylce bıraktım pardon. Sana geliyor. https://www.worldstatesmen.org/cx.gif
- +1 yıl
Bilmiyorum neresi?
Soran+1 yılChristmas Adası.
- +1 yıl
İşim vardı. Buyur: local.fo/wp-content/uploads/2016/05/flag.jpg
Soran+1 yılFaroe Adaları.
- +1 yıl
Tebrikler. Sıra sizde.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bilemedim. Fransız sömürgesi bir ülke olduğu muhakkak. :)
Soran+1 yılFransa Güney Ve Antarktika Toprakları.
Soran+1 yılBilmiyorum..
- +1 yıl
Kaliningrad bayrağı. Rusya'nın Baltık'taki kıyısı'dır. Adı Stalin'in yardımcılarından Mihail Kalinin'den gelmektedir. Eski adı Königsberg'dir. Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu'nun eski başkentidir. Sıra sende. :)
Soran+1 yılLinke bakmazsan sevinirim başka yerlerde bulamadım. upload.wikimedia.org/.../Flag_of_Herm.svg
- +1 yıl
Bilmiyorum. Neresi acaba?
Soran+1 yılHerm. Manş Adaları içerisinde üzerinde yaşam olan en küçük ada konumunda olup, Büyük Britanya içerisinde yer almamasına rağmen Britanya kraliçesine tabi bir konumdadır.
- +1 yıl
Hmm. Bilmiyordum. Sıra bende. Bu?: https://i.hizliresim.com/go2VqR.png
Soran+1 yılBilmiyorum ama Rus yadao dilde konuşulan ülkelerin birinde olduğu görünüyor
- +1 yıl
Donbasss (Donetsk-Luhansk Cumhuriyeti). Biliyorsunuz, 2014 senesi'nde Ukrayna'nın doğusu'ndaki etnik Ruslar tarafından Rusya'nın desteğiyle kurulmuştu.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bilemedim. Nerenin bayrağı?
Soran+1 yılAzorlar. Portekize bağlı
- +1 yıl
Soldaki sembolden Portekizle ilintili olduğu belli. Peki bu?: www.israelnationalnews.com/.../656475.jpg
Soran+1 yılYemene bağlı br ükemi?
- +1 yıl
Hayır. Sudan bayrağı. Genel'de Filistin'le karıştırılır. :) Sıra siz'de.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bilmiyorum. Bu ne böyle? :)
Soran+1 yılCeuta. Özerk şehir konumunda olan Ceuta, İspanya'ya bağlı bir konumda olup, Afrika kıtasında yer almaktadır. Önceki dönemlerde Portekiz egemenliğinde de bulunan şehir, armasında buna ithafen Portekiz bayrağında da yer alan armaya benzer bir motif kullanmaktadır.
- +1 yıl
Ha evet biliyorum orayı. Bayrağını tanıyamadım nedense. Araplar oraya Septe der. Peki bu?: https://www.crwflags.com/fotw/images/h/hr_rsk95.jpg
Soran+1 yılBilmiyorum rusyaya bağlımı
- +1 yıl
Krayina Sırp Cumhuriyeti; Hırvatistan'daki Sırplar tarafından Goran Haciç'in önderliğinde Miloşeviç'in de siyasi desteğiyle kurulmuştur. ABD'nin de desteğiyle Bosna Savaşı'nın sonlarına doğru neo-Ustaşalar tarafından Fırtına ve Bilyesak Operasyonuyla ortadan kaldırılmıştır. Sırplar savaştan kaçmak isteyen 200 küsür Hırvat'ı Vukovar'da öldürmüştür. Tabi Sırplara da aynı şeyler yapıldı.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Asya'da bir yer ama bilmiyorum..
Soran+1 yılYeni Kaledonya. Büyük okyanusta ve Avustralyanın doğusunda olan ada Fransa toprağı olarak kabul edilmekte olup, kesin bir statüsü bulunmamaktadır. Ada genelinde 2014 ile 2019 yılları arasında gerçekleştirilmesi düşünülen referandum ile adanın geleceği ile ilgili kesin adım atılması planlanmaktadır. Ben biraz oyun oynayacağım sonra görüşürüz :)
- +1 yıl
Görüşürüz.
Soran+1 yılMerhaba 2 gğn önce bu bayrağı bulmuştum ya ama hatırlamıyorum.
- +1 yıl
Merhaba. Mauritius.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Merhaba. Bilemiyorum.
- +1 yıl
Bu size gelsin unutmadan: ichef.bbci.co.uk/.../_64889462_64889461.jpg
Soran+1 yılMerhaba Ülkenin adı guernsey. seninki ise kenya.
- +1 yıl
'Hmm.. Kenya değil. Biafra Cumhuriyeti. Nijerya'da kurulmuştu Igbo kabilesi tarafından 77'de sanırım. Sonradan yıkıldı. İngiltere Nijerya'yı, Fransa ise Biafra'yı destekliyordu. Fransız menşeli Sınır Tanımayan Doktorlar örgütü de bu savaş'ta kurulmuştu.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bilemedim. Ama amblemi hiç de yabancı gelmedi.
Soran+1 yılBritanya Antarktika Toprakları.
Soran+1 yılArnavutluk. Neden kesik kesik yazıyorsun? bir şey yazıyorum hemen cevap vermiorsun bende çıkıorum
- +1 yıl
Bilgisayar'ın sistemi çöktü kurulum yapıyorum; telefondan girdiğimden dolayı... Athos bayrağı; Yunanistan'da özerk bir bölge'dir. Sırp Ortodoks Kilisesinin kurucusu Aziz Sava'nın inzivaya çekildiği yerdir aynı zamanda; Sırplar için de manevi önemi var. Bu bölgeye kadınların girmesi de yasaktır aynı zamanda. Geçtiğimiz aylarda Putin bu dağı ziyaret etmişti.
Soran+1 yılFalkland Adaları.
- +1 yıl
Tebrikler. Bu ada 70'li yıllarda Arjantin'deki darbeci hükümet tarafından işgal edilmişti. Margaret Thatcher döneminde yapılan herakâtla ada tekrar geri alınmıştı. Bu da Tahtcher'ın siyaseten güvenilirliğini artırmıştı. Sıra sizde.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Surinam gibi ama değil
Soran+1 yılFransız Guyanası
Soran+1 yılGrenada
- +1 yıl
Tebrikler. Amerika, uyuşturucu ticaretini bahane ederek sosyalist rejimi devirmek için operasyon düzenlemişti oraya. İspanyolca'da Grenada el bombası demek, İngilizce'de de aynı zaten, telâffuz farklı sadece. Sıra sizde.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bilmiyorum...
Soran+1 yılFransız Polinezyası. Ben yatıyorum iyi geceler.
- +1 yıl
İyi geceler.
Soran+1 yılMerhaba. Çuraçao mu?
- +1 yıl
Hayır. Voyvodina. Sırbistan içindeki özerk bir bölge'dir. Macar nüfusunu da barındırır. Başkenti Novi Sad'tır. Yugoslavya döneminde de Sırbistan içinde özerk bölgeydi.
Soran+1 yılPakistan
- +1 yıl
Hayır. Bangsamoro; Filipinlere ait bir bölgedir. Ferdinand Marcos döneminde orayı Hıristiyanlaştırma politikası başlamıştı demografik olarak buna karşı müslümanlar silahlı mücadele vermektedirler. Bildiğim kadarıyla Bangsamoro özerk bir bölgedir de, 2013 sonlarında özerklik kapsamının genişletilmesi anlaşması imzalanmıştı. Bangsamoro'daki mücadele'ye dair bildiğim liderler Nur Misvari ve Selamet Haşimi'dir... Sıra sizde..
Soran+1 yıl- +1 yıl
Merhaba. Bilmiyorum.
- +1 yıl
Dostum ben hesabı kapatacağım. Sağlıcakla kal.
Soran+1 yılSende sağlıcakla kal. Görüşürüz
- +1 yıl
Ya aslında vazgeçtim. :) Kapatmıyorum. Devam edebiliriz bir süre daha. Buyur: il2.picdn.net/.../1.jpg
Soran+1 yılÇok sevindim. Ama ülkeyi bilmiyorum :)
- +1 yıl
Eyvallah. :) Sierre Leone, çok acılar çekmiş bir ülke'dir. Başta elmas olmak üzere yeraltı zenginliğiyle bilinmektedir. RNF tarafından yapılan darbeyle bir çok çocuk savaştırılmıştır ve elmas madenlerinde çalıştırılmıştır. Liberya devlet başkanı Charlos Taylor RNF'e destek veriyordu. RNF lideri Foday Sankoh ise normalde bir düğün kameramanıydı. Sierra Leone, İngiltere'ye ait siyahi kölelerin kurduğu ülkedir. Sıra sizde.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bilemedim. :)
Soran+1 yılAmerika Birleşik Devletlerini'ne dahil olmasa da bu ülkenin hakimiyetinde olan ada Birleşik Devletler Küçük Ada Toplulukları içerisinde yer almakta olup, Büyük Okyanus'ta bulunmaktadır. Yaşamın olmadığı ada Albatros kuşları için önemli bir kuluçkalama merkezi konumundadır.
- +1 yıl
Soran+1 yılMakao.
- +1 yıl
Tebrikler. :) Sıra sizde.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bilmiyorum. :)
Soran+1 yılAmerika Birleşik Devletleri'ne dahil olmasa da bu ülkenin hakimiyetinde olan ada Birleşik Devletler Küçük Ada Toplulukları içerisinde yer almakta olup, Büyük Okyanus'ta bulunmaktadır. Ada Japonya'nın güneyinde, Guam'ın da kuzeyinde yer almaktadır.
- +1 yıl
Guam'ı biliyordum da bunu hiç bilmiyorum... :) il9.picdn.net/.../1.jpg?i10c=img.resize(height:72)
Soran+1 yılTuvalete gitmem lazım çıktım sanma diye söylüyorum. 5 DK sonra gelir cevap veririm
- +1 yıl
Tamam. :)
Soran+1 yılGeldim ama ülkenin adını unuttum :/
- +1 yıl
Aslında ülke değil, Colorado eyaletinin bayrağı. Bu arada, MadamMe'nin görüşünü kaldırman mümkün mü? Kendileri çok bildirim geldiği konusunda mesaj attı da. Hem rahatsızlık vermeden yapalım bu işi. :)
Soran+1 yılMadamMe adlı kişiyi bulamadım
- +1 yıl
Güney Yemen bayrağının altında sizi alkışlıyorum beyler felan yazan yorum.
Soran+1 yılKaldır diye seçenek yoktu, bende şikayet ettim. ozaman kaldırılır heralde
Soran+1 yılSadece görüşlerde kaldırılıyor görüş altına yazılan yorumlarda olmuyor.
- +1 yıl
Tamamdır. Bir de benim görüşü en iyi seçeneklere kaldırabilir misin? Ta en aşağı kaydırıyorum konuyu görmek için. Resme tıklamazsan sevinirim: kukuiula.com/.../bret-robertson-hawaiian-flag.jpg
Soran+1 yılArtık inmezsin aşağı kadar. ama bilmiyorum birde yarım saat sonra buluşabilirmiyiz video izliyeceğim 30 dk.
- +1 yıl
Hawaii bayrağı. Tabi, görüşmek üzere.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bilmiyorum... ...
Soran+1 yılCook adaları.
Soran+1 yılBilmiyorum ama Tazmanya diyeceğim
- +1 yıl
Katanga Devleti. Bir ara Zaire'den bağımsızlığını ilan etmişti. Yeraltı zenginlikleriyle bilinir. Şu an özerk konumda; ülke'nin en güneyindedir. Tazmanya'yı göndermiştim zaten. Sıra sizde.
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bilmiyorum... ...-
Soran+1 yılGüney Georgia ve Güney Sandwich Adaları
Ada Birleşik Krallık'a bağlı bir bölge konumunda olup, Britanya Denizaşırı Toprakları olarak kabul edilmektedir. Atlas Okyanusu'nun güneyinde yer alan ada topluluğu Güney Kutbu'nun 60 km uzağında yer almaktadır- +1 yıl
Bayrağı görmedin sanırım?
Soran+1 yılGördüm. bilmiyorum ama buzul ülkesi galiba
- +1 yıl
Hokkaido. Sıra sende.
Soran+1 yılBiraz geç kaldım pardon. https://www.worldstatesmen.org/an-bonai.gif
- +1 yıl
Önemli değil. Bilmiyorum, merak ettim. SSCB'deki yahudi oblastı değil galiba. Bu arada, özel mesaj atabilir misin? Merak ettim seni, o kadar konuştuk.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Mouse ile fotonun üzerinde biraz bekleyince kenarda "flag_of_vanuvatu. svg" yazısı çıkıyor zaten..
10 Yorumla
+1 yılilk defa duyduğum bir ülkeninmiş ilginç :D
12 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmiş oldun :)
- +1 yıl
aynen öyle :)
+1 yılDoğru cevabı bulanlar hazreti google ın ümmetidir.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D olabilir
- +1 yıl
Olabilir değil kesinlikle öyledir.
+1 yılBöyle bir bayrak mi varmış
11 Yorumla
Soran+1 yılVarmış. Sende öğrenmiş oldun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy yıldız ve üç hilalden başka bayrak tanımam d
40 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıluganda
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Vanuatu bayrağı imiş.
21 Yorumla- +1 yıl
Sinir sey
Zimbabve mi 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılYok değil.
- Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılVanuatu.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
Tişikkürler:)
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. @Güldgn san kopya çektim Vanuatu bayrağı imiş. :D
10 Yorumla
+1 yılpapua yeni gine
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır :)
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Link in sonunda yazıyor zaten.
10 Yorumla
+1 yılUganda çarligi
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil maalesef
+1 yılVanuatu
11 Yorumla
Soran+1 yılevet helal
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Vanuatu mu
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılVanuatu
11 Yorumla