Ben tek çocuğum,kardeşim olmadığı için bu sevgiyi bilmiyorum,kardeşinizi çok mu seversiniz?Erkekler özellikle kız kardeşinizi, Eşinizden bile çok severmisiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet kızkardeşimi herşeyden çok severdim ve hayrandım. Her zaman kardeş değil, hep çok samimi iki dost gibi olduk. Ama en sonunda birbirimize aşık olduk :( uzun hikaye...neyse, söylemek istediğim, kızkardeş dünyadaki herşeyden daha değerli ve özeldir bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDüşünmeden hayatını riske edebilecek kadar seversin. Gerisini düşün artık.
130 Yorumla
Soran+1 yılPeki evlensen eşinden bile çok severmisin yoksa eşinmi önce gelir?
- +1 yıl
Kardeş demek istiyorum.
Soran+1 yılEvet çoğu erkek böyle,eşleri anlaşamazsa kız kardeşlerinle haklı bile olsalar,eş değil kardeşi tutarlar,oysaki kardeş eş kadar yanında olamaz..
Soran+1 yılİşte budur,ama kan ya farklı oluyor,eşini kıskandıracak davranışlar sergiliyor,sonrada eşi soğuyunca ne oldu oluyor çok yanlış bence,evlenince önce eş ve çocuk,kardeş sonra gelmeli..
- +1 yıl
Sen evlisin sanırım?
Soran+1 yılEvet evliyim,soruyu kendi adıma soruyorum çok sıkıldım çünkü...
- +1 yıl
Kötü durum. Umarım en kısa zamanda sorunun çözülür.
Soran+1 yılUzaktayız Allahtan ama gerçekten çok sıkıldım al kardeşini diyeceğim artık beraber yaşa o kadar bunaldım ya soğudum,önceleri yengesi yüzünden evliliğim bitme noktasından döndü,yapmadığını bırakmadı bana hala israrla görüşeceksin dedi hayır dedim kazandım görüşmüyorum şiimdi kız kardeşi tamam görüşmem demiyorum ama yok tabağına yemek doldurmalar,fıstıklı mıstıklı konuşmalar,laf sokar sen şeytansın o öyle yapmaz der,feleğin çemberini ters çevirmiş 30 yaşında saf kız
- +1 yıl
Valla ne diyebilrim ki? Sen patlama noktasına gelmişsin artık. Umursama demek isterimde pek etkisi olmayacak belli :) Sen en iyisi, kısa zamanda içini birilerine dök. En azından biraz rahatlarsın:)
Soran+1 yılGüzelliğimi kıskanıyor,yanımda sıfır kalıyor,abisinle beni paylaşamıyor 30 yaşında ya benden de büyük yok artık bu kadar da pes,git koca bul düş yakamdan değilmi ama:))Yemin edeirm gecen yaz sergiledikleri tavırlar yüzünden onu karısı sanmış bir grup genç bana laf attılar normalde horozlanır,orda birşey yapamadı ya pes dedim..
- +1 yıl
O zaman, o geldiğinde iyice süslen. Daha çok çıldırsın. Seni görünce bucak bucak kaçsın:)
Soran+1 yılTwittrdan resim yükledim aynen yazdığı bu''Işık gelince arkadan güzel çıkılır tabi''Sonra arkadaşıma kızdım bir özlü söz yazdım bana diyorki şu twtten millete saldıranlara tasma takacağım,kendi eski niaşnlısına sektiriyor bu arada ordan ama derdi benle,araba kullanıyorum diye gene yazıyor bende kulanıyorum hehe beni kimse geçemez..Ama sor vites yeri bilemz,görümcemi,düşmanmı anlamadım gitti,süsleniyorum çok bozuluyor kendi maymun gibi ben artist gibiyim daha neler yapacağım görsün o
- +1 yıl
Ha ha :) Akşam akşam güldürdün :) Muhteşem Yüzyıl izliyorum zannettim. Sizin entrikalardan dizi yapılır :)
Soran+1 yılBen neysem oyum,iki yüzlü değilim ama o iki yüzlü yapıyor yapmadım o ebni yanlış anladı abicim diyor ya şeytanın kralı,ama ben de İST kızıyım benlede başa çıkamdı kimse şu ana kadar,o da çıkamayacak:))Onun gibi kenar şehirlerde büyümedim ben iki yzülülük yapamam,politik olamam ama çok şey yaparım emin olsun..Teşkkrler dinlediğin için rahatladım içimi döktüm,eşim duysa iş büyür evde yok hesabıda kapatıp başka açacağım:))
- +1 yıl
İyi, rahatlamana sevindim. Evet, aynen öyle yap. Zeki kadınmışsın, yeni hesap aç ortada delil kalmasın:)
Soran+1 yılHürreme özeniyorda,bir tek saç rengini aynısı yapabildi,hürrem olması için 30 cm boya ve 20 kilo da eksilmeye ihtiyacı var:))
- +1 yıl
Ha ha :) Allah iyiliğini versin:) En iyi cevap içinde ayrıca teşekkürler:)
Soran+1 yılZatn geçen yazdan beri aynı odada oturmuyoruz ben ayrı oturuyorum:))Ama bakarsın bulur burdan yazdığımı falan,bilg müh çünkü işin kurdu tek çare kapatmak hesabı:))Yoksa 30 luk çıtırına laf etmemden dolayı olay çıkar..
- +1 yıl
Bence de kapat. Hatta tarayıcı geçmişini de sil. Hatta ve hatta tarayıcını kaldırıp yeniden yükle. Olmadı format at bilgisayara :)
Soran+1 yılFormatı atmayı ben bilmiyorum ya:((Yandık desene geçmişi hep silerim zaten,tarayıcıdan bulurmu?Ama ne şifreyi biliyor ne de bu siyteyi:))
- +1 yıl
O zaman pek korkmana gerek yok. Tarayıcıyı silip yeniden yüklemen kafi :)
Soran+1 yılTarayıcı nerde bu arada:) Msn adresi de annemin üstüne kutusunu da boşatıcam şimdi:)) Bir de şu 30 luk kıza koca bulunca tamamdır sorunum:))
- +1 yıl
Valla senin 30 luk kız güzel olsa talip olurdum da, sen anlatınca kızlardan da soğudum ben :) İnternet sayfasının adı tarayıcı oluyor. Muhtemelen İnternet Explorer kullanıyorsun. Denetim masasından silip tekrar yükleyebilirsin.
Soran+1 yılEvet sileceğim tamam çok teşekkürler,30 luk kız çok çirkin değil ama 2 abisi var,şımarığın önde gideni bir de yeğeni evinden çıkmaz o da kazık kadar,abileri şımartmış buyur al:))
- +1 yıl
Teşekkür ederim, kalsın:) Kendimi sokakta bulsaydım, olur derdim:) Ayrıca sana gücendim. O kadar yardım edip moral verdim, o kımıl zararlısını mı layık gördün bana:)
Soran+1 yılVardı biri nişanlanacaktı çocuk bunbların içine girince kaçtı gitti,o acıyla bana sardı ya Allahım tez koca şuna hatta doğudan aşiret olsun çünkü elini suya sokmaz,1 ton oje,makyajsız görünce uykum kaçıyor yeminle adamda bunu denize girdikten sonbra zaten terketti:))
- +1 yıl
Ha ha :) Allah' ım ya :) Ben gülme krizine girmeden kaçayım. Yoksa kalbim duracak:) Hoş sohbet için teşekkürler, iyi geceler:)
Soran+1 yılYok sen temiz birisin buna aşiret şart,şöyle bulaşık yıkayacak bol bol,ev temizleyecek,abicikleri kurtaramayacak bunu öyle dişli biri lazım gerçi o çocuk çok kültürlü ve dişliydi bunlar birşey yapamdı çocuk ayrıldı,denize girmeseydi keşke ya:)))Bekle ne gerek var evlen öçyle gir denize makyajını ne çıkartıyorsun,çocuk 1.90 incecik bu 1.50 boy 67 kilo zaten,uygun değillerdi:))Bu arada ben zayıfım ya ben ne yersem onu takip ediyor ama vicut yapısı kalas gibi ölse kilo veremez
:)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim,Allah gönlündekini nasip etsin inş,Ben işlemlere başlayayım iyi geceler:))
- +1 yıl
Ha ha :) Sen bitirmişsindir şimdi işlemleri :)
+1 yılkardeş sevgisi bambaşkadır.hep dua ederim Allaha onu bana verdi ve bu duyguyu yaşattı die.sana sevginin büyüklüğünü ne tarf edebilrim nede anlatabilrm
18 Yorumla
Soran+1 yılKardeş sevilir de benim sorunum çok ayrı,eşim kardeşini görünce beni geride bırakıyor onun ağzına bakıyor ne yapsa o suçlu olmuyor ben şeytan o melek ve kız da 30 yaşında ama sanki 7 yaşında gibi yavşıyor sıkıldımm...Koca bulsada rahatlasam alanda olmuyor:))
- +1 yıl
görümce görümcelik yapıo işte.evlense cidden rahatlarsın.abin onun daha büyüdüğünü kabullenememiş küçük çocuk gibi koruma gereği duyuyo.ama kardeşlerde büyüyo kabullenmek lazım bunu
Soran+1 yılAlaln olmuyor canım,.çok ukala,hemen sevgilisine abilerim,yeğenlerim ailem diye giriyor erkekte kaçıyor bir de bunlar bunu çok şımartmışlar nişanı bile bozdu erkek o kadar söyleyeyim kimse kabul etmiyor bu kadar bağlılıklarını abartı aslında gerçek değil sevgileri,o evde kaldı artık ne yapacağım ya:))Şöyle koca bulsa da azına yapsalar rahatlayacağım
- +1 yıl
bukadrda düşkün olmaması lazım sonçta kendiside yuva kurmalı.böle olursa biraz zor ayrılır aileden eger abiler tavır koymazlarsa.valla işin çok zor.Allah yardım etsin ne diyim
Soran+1 yılAyrı be canım ünv hayatından beri ayrı,10 senedir ayrı ama acayip bağlı toz konsa üfler üstlerine,ben geride kalıyorum ama uzaktayız allahtan,çekemiyorum o 30 yaşına gelmiş kzıın bana yaptıklarını artık,acayip kıskanıyor birde koca bulamadı onun da derdi var üstünde ben mi bulacağım ya:))Ne güzel olur şöyle aşiretle evlense falan ah nerde:))
- +1 yıl
:) :) :) bide şöyle düşün uzakta değilde yanınızda olsa daha fena.beterin beteri vardır.aslında ortamıda vardır onun sizede bukadr müdahale etmesi çok saçma
Soran+1 yılNişanlanıyordu çocuk bunun şımarıklığını yakından gördü,abilerini ve o yeğenine olan bağını abartısını,atıp tutmasını kaçtı gitti ya bu da aşk acısı ve evde kalmanın verdiği acıyla baNA sarıyor twtlerden koyduğum resİMLERE bile laf atıyor ya yeminle dalacam artık
- +1 yıl
sende haklısn.eşin orta yolu bulmalı aslında ama bişey dersen sen kötü olursun.senn huzurun kacar bence gormemiş duymamış gibi davran
Bi kız kardeşim var gözlerine bakıp ağlayabilirim Allahım esirgesin onu ..çok bağlıyım sesi elleri yüzü abla demesi ölürüm yaa bambaşka bişey bu..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
1 yılKardeşin olması çok güzel bir duygu. Kardeş sevgisi çok güzel. Kardeşler arasında en küçük benim. En büyük ablam ve ondan sonra abim. Ablamla birbirimizi çok seviyoruz. Birbirimize aşk yaşıyorduk. Sırf beni sevmek için yanıma gelir veya yanına çağırırdı. Beni kucağına yatırır ve severdi. Birbirimizi çok seviyoruz. Ablam bundan 2 yıldan fazla süre önce evlendi. 17 yılımız beraber geçti. Çocukluk anılarımız burnumda tütüyor. Şimdi ise 10 aylık yeğenim var. Eniştem işimden dolayı benden 24 saat mesafedeler. Neysek abim yanımda. Abimle de çok iyiyiz. Ne kadar kavga edip tartışsakta hemen geri barışıyoruz. Ablam, abim benim bu dünyadaki en iyi dostlarım.
00 Yorumla
+1 yılkız kardesim olmasını çok isterdim ne yazıkki yok .s abimi hiç sevmem. Hatta 4yıldırda küsüz
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 erkek anlaşamıyor evet amcam ve babmda küs,ama erkekler kız kardeşlerini çok seviyorlar..
- +1 yıl
hee yav öyle bir sıkınti var :)
Diğer konusunda 399 cevap paylaştı. eş sevgisi ayrı kardeş sevgisi ayrı. ama kız kardeşimi çok severim.
114 Yorumla
Soran+1 yılHangisi ağır basar,ya da eşini kıskandıracak kadar çok severmisin?
Soran+1 yılYok öyle olmuyor,eşin kardeşinin gerisinde kalıyorsa ciddi bozuluyor..
Soran+1 yılEşinin yanında eşini solda sıfır bırakacak davranışlar sergilersen,malesef eşinle arana çok mesafe girer o zman onla yaşasın
- +1 yıl
eşimi neden solda sıfır bırakıyım :) kardeşimi severim ama eşim de bu kadar basit bişeyi kıskanmamalı. kardeşim yokken eşimle başbaşa kalıyorum ve ona sevgimi gösterecek fırsatım oluyo. kardeşimle bir araya geldiğimde genelde eşim de olur ortamda kardeşime sevgimi gösterecek bişey yaptığımda alınacağı bişey yok. eşime sevgimi göstereceğim ortam kardeşimin yanı değildir.
Soran+1 yılŞimdi bu kız 30 yaşında ve bekar,acayip şımarık,eşimde bunu 7 yaşında görüyor,fıstığım,ufaklığım diye hitap ediyor,yolda onu karısı sanıyorlar iri yarı ayı gibi birşey,banada laf atıyorlar,o derece beni hiçe sayıyor,ondan güzelim kat kat beni kıskanıp eşimi doldurdu bana hücüm etti birkaç kez ben de eli maşalı cinstenim,adamı paralarım kısaca..Araya mesafemi koydum ama çok sıkıldım ve soğudum ben bundan bu kadar kız kardeşine eşinin yanında tapamazsın,eşin önce gelecek,Allahmı bu kız ya?
Soran+1 yılNormalde adam gibi adamdır,onun yanında kadından farkı yok ağzı kapanmıyor gülmekten,yavşamaktan o da şımarmaktan bir hal oluyor kartoloz ya,bana nispet yapıyor abisinin beni sevmesini çekemiyor,istiyorki bekarlığındaki ginbi hep o olsun beni ezsin,değer vermesin istiyor Allahından bulsun dedim ve buldu haklıyım bedduam tuttu
Soran+1 yılKameraya çeksem ağzın açık kalır o kadar söyleyeyeim:)
Soran+1 yılYaş 30 olmuş kızın başına vurmuş bekarlık benle uraşıyor ya ne yapsam bana sarmak için elinden gelni yapıyor,ama abisine meleği oynuyor o da görmüyor zaten gerçeği
kardeş çok farklıdır her daim yanındadırlar kavgalı olsan bile
111 Yorumla
Soran+1 yılPeki çocuklarının annesine tercih edermisin,eşin asıl her daim yanında değilmi?
Soran+1 yılBende aynı fikirdeyim,kardeşini sev tamamda eşinin önüne geçirecek davranışlar sergilemeki,sonra soğukluk olmasın değilmi?Sen ömrünü onla geçireceksin ne o öyle kazık kadar kız kardeşine el bebek gül bebek dav ranlamalar olmaz değilmi?
Soran+1 yılSorun var,eşine laf sokuyor ama adamın umrunda değil,beraber gezerken ona bakıyor sürekli sen gerişde kalıyorsun,eşinden çok değer veriyor,30 yaşındaki kıza 15 yaşındaymış gibi yavşıyor falan filan..
Soran+1 yılKabul etmiyor,hayır senden değerli olamaz diyor ama anormal yavşıyor kameraya çeksem ağzın açık kalır,ben yokmuşum gibi davranıyor 30 yaşında kazık kadar kız için ona sişgara verme hepsini sen iç diyor,kızkardeşi birşey yapsa o yapmaz o saftır sen şeytansın diyor valla ben 3 senedir bu sorunu aşamadım..
Soran+1 yılYok Allahtan uzaktayız yakında olsak zaten sonu boşanmaya kadar gider..Ama artık sinirimi bozuyor önceleri fıstık derdi,ufaklık derdi yuh artık 30 yaşında ya benden büyük,sorun olsa bana bağırırdı,laf götürüp kışkırtırdı bana karşı ne dese inanıyor ya tapıyor ona
Soran+1 yılBen zaten aralarına girmiyorum sevsin yeminle kıskanmam,ama böyle dışardan bakan şok oluyor sırf ben değil bu ne ya diyorlar eşi omu senmisin?Millet bana laf atıyor eşi olduğumu düşünmüyorlar onu eşi sanıyorlar iri de birşey yaşıda var,eşim dik duruşludur normalde onu görünce karı kılıklı oluyor yemöin ederim BIKTIM ya,ama yakın olsam ayrılık çoktan olurdu o kesin
+1 yılKardeşimi seviyorum ama şu da bir gerçek ki kardeşim yüzünden evde rahat yok bana. Keşke tek çocuk olsaydım diye az dememişimdir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta öyle düşünürsün ama ilerde sana büyük destek olur,can yoldaşı olur,benim keşke açıp derdimi anlatabileceğim bir kardeşim olsaydı.
- +1 yıl
Kız kardeşim var. Sürekli abi su getir abi onu yap abi bunu yap diye hiç abartmıyorum iki dakikada bir yerimden kaldırıyor beni. Ne televizyon izleyebiliyorum ne internette takılabiliyorum ne de ders çalışabiliyorum. Hiçbir rahatım yok evde gerçekten. Bir de annem sinir hastası olunca evde neler olduğunu artık siz düşünün.
Soran+1 yılOlsun kardeşim ilerde en kıymetlin olacak,şimdi küçük ama ilerde büyük destek..Allah annene acil şifalar versin,kardeşin sana sığınıyor aslında kırma:)
Bi kardeşim olsaydı
:)
En azından, herkesten en yakının olabilecek biri
Eş değil de en zor anlarında seni teselli edecek bir kardeş
Nasip, olmayınca olmuyor :)09 Yorumla
Soran+1 yılEşten dahamı değerli olurdu senin için?Ama eşin hep yanında olacak kardeşinin bir hayatı olmayacakmı?
- +1 yıl
İkisini iki tane şişedeki su seviyesi olarak görmem
ikisininde yeri apayrıdır
Eşim, hayat arkadaşımdır, geleceğimdir, yoldaşımdır, sırdaşım,canım, biriciğimdir...
Kardeşim ise Annemden babamdan bana emanet, geçmişim, geleceğim, iyi günde, kötü günde düştüğümde destek olandır, ben sevgiliyle kıyaslayamam...
İkisinin yeri ayrıdır.
Soran+1 yılPeki eşini kıskandıracak kadar,kardeşine ayrı,özel davranışlar sergilermisin?Önceliği eşine değilde kardeşine veriirmisin her zaman?Karın bu durumdan son derece rahatsız ne yaparsın?Kardeşini görünce karısını tanımıyor mesela?
- +1 yıl
Hayır yapmam
İkisine gerektiği kadar olurum, yani mümkün mertebe teraziyi dengelemeye çalışırım, zaman zamanda zaten bu konuları konuşurum, rahatsız oluyomusunuz şöle böle, yani mümkün mertebe huzur olsun
Eğer eşim rahatsız oluyorsa kimi davranışlarımdan, kısarım bazı şeylerden, davranışlarımdan ilgimden vs, bunlardan önce konuşurum tabisi eşimle, ama ikna olcak gibi değil, bir süre ortalık soğusun diye kardeşime uzak olurum
Ama daimi değil
İletişim problem ivar demektir böle bir problem vrsa
Soran+1 yılGörünce beni unutuyor,kazık kadar kardeşine neredeyse elinle yemek yedirecek,bana laf sokuyor söyleyince beni suçlu buluyor,sarmaş dolaş ben geride kalıyorum,30 yaşında kardeşi sanki 15 yaşında ondan safı yok,temizi yok,melek..Anlamadım gitti
Soran+1 yılArada dengeyi kuaramadı,kardeşi sigara içer içmez o saf kızdır der,sen yanında içme der,laf sokar uydurma der,lokantada bana değil kardeşinin tabağına doldurur,şikayet etme gibi lüxüm olamaz bağırır çağırır kardeşi 30 yaşında ve doışarda okumuş,şimdide yalnız yaşıyor,kçk değil
Soran+1 yılAllaha tapmaz öyle insan ya,tapıyor ölüyor uğruna ben yanlış yapsam görür,kardeşi yapsa görmez,Allahtan kıza çok kötü rest çektim bulaşmıyor bana,senede 1 kez suratını görüyorum o da ızdırap oluyor bana erkek dediğin bu kadarmı yavşak olur ya,hayır cahil biri de değil,o yokken iyi o varken ben yokum öyle diyeyim kısaca..
hep kız kardeşim olsun istemişimdir ama hiç olmadı :( ama bir ablam var. pek sevmem ama severim :( :D
10 Yorumla
+1 yılbenimde kardeşim olmadığından içimde bir eksiklik var, paylaşımcılığım da yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBnm de yok tek çocuk olunca öyle oluyor,üstüne kimse olmuyor ama gel elin şımarığını çek işte bana ters
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Biri parmağını dokunsa gözünü kırpmadan dokunan kiişinin ümüğünü sıkarsın:/
00 YorumlaDiğer konusunda 415 cevap paylaştı. Evlendikten sonra eşlerini tercih ederler bence...
13 Yorumla
Soran+1 yılBence etmezler,kız kardeşle anlaşamasa eşleri gidip eşlerine bağırırlar,kusuru eşlerinde bulurlar..
Soran+1 yılAnnelerine erkekler çok bağlıdır,anne ne derse odur,hiç kızmazlar haksız bile olsa,eşleri kusurludur her zamn klasik türk erkeği canım çoğu böyle..
+1 yılAnneni babanı nasıl seviyorsan kardeş de öyle işte..
00 Yorumlaben ablamı her şeyden çok severim doğrudur...
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah ayırmasın..
Aynen oyle :)
18 Yorumla
Soran+1 yılErkekler için önce kız kardeşmi yani:))
Soran+1 yılÖyle de ben sıkıldım artık,normalde iiyiz,o kızı görünce dünya duruyor ne derse yapıyor,elinle besliyor,hep onunla muhatap oluyor,sarmaş dolaş sürekli ben yokum sanki kızda 30 yaşında kazık kadar ha kçk sanma..
Soran+1 yılSevgilim olsa tekmeyi yemişti be canım eşim bu..
Soran+1 yılEvlenince çok düşkün oluyorlar yazsam roman olur onu karısı beni kardeşi sanıp abna laf atıyorlar o kadar yani düşün 30 yaşında kız bir de benden kaç yaş büyük yuh artık ağzına besliyor kzıın kadından farkı kalmıyor yanında tiksindim ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım