18 yasindayken yüklü uyuşturucu ile yakalandim. Hapis cezası aldım. Babam beni evlatliktan reddetti ve mirasindan men etti. Ablamda babami destekledi hatta fikri o vermiş ozaman. 5 sene iceride yattim benden vazgeçmeyen bir annem vardı onunda sonradan gelmesine izin vermediler babamla ablam. Cok zor günler gecirdim babamı anlayabiliyorum ama ben olsam oğlumdan vazgecmezdim. Ne yapmış olursa olsun oğlumdur derdim. Babam dindar bir adam yediremedi kendine sildi beni. Ama ablama ne oldu onu hic anlamadim. Meger ne kalles bir kardesim varmis. 5 sene boyunca annemin geldiğini ilk bir kaç ayı saymazsak kimse ziyaretime gelmedi. Kimse bir ic çamaşır bir sigara parasi getirmedi. Iceride ordan burdan bulduklarimi giydim bir nevi hayvan gibi yaşadım. En kötü anım zatürre olmamdi. Cok agir bir hastalık gecirdim bilicim kapandı ama hastanede gelen olmadi orada ölsem cenazemi alacak kimse yoktu. Hapisten çıktıktan sonra içeriden tanıştığım bir abimin sayesinde rusyaya taşındım insaat işçisi oldum. Burada bir evlilik yaptım normal bir hayat yaşıyorum. annem yine vazgecmedi benden arada bir internetten konuşuyoruz. Dun annem anlatti simdi söyleyeceklerimi. Ablam olacak vicdansiz evleniyormus. Babam annem ablam otururken ablam keşke vedatta düğüne gelseydi demiş. Babamın gözleri dolmuş keske demiş. Annem benim benimle iletisim halinde olduğunu rusyada olduğumu evlendiğimi söylemiş. Ikiside aglamislar. Düğüne gelmemi istemişler. Ben bunun imkansiz olduğunu söyledim. Beni silmek onlarin kararıydi ben saygi duydum ama o an hersey bitti geri dönüşü yok artık. Annem eger icinde biraz bana sevgin kaldiysa, sütümün biraz hatrı varsa gelirsin dedi seni gormeyeli 8 sene oluyor artık canimdan can gidiyor katlanamiyorum dedi kapattı görüşmeyi. Ben gitmeyecegim ama bunu anneme nasil aciklayabilirim. Düğün gectikten sonra sadece annemi görmek icin gidebileceğimi söyleyeceğim kabul eder mi nasil. olacak böyle bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun Allahım kimseyi aç bırakmasın.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan herkese teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar