Doğum günümde ne aldın bana ne almıssın ne yapacaksın doğum günümde. Duyduguma göre yat kiralamıssn esprileri yaptı ve sürekli doğm gnünü demeye basladı neden sizce? Önceden böyle değldi.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani sizce nerede ve nasıl kutlamalıyım
Sevgilimin doğum günü ramazanda bu pazar günü napabilirim? Birde bana bugün sürekli dedi ki?
Yoo kısıtlı degil ailenle mi yaşıyorsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben tek yaşıyorum iftar sofrasını hazırlarım o akşam herşeyi ben yaparım ama güzel sofra kurarım yemekten sknea pasta keser hediyeyi halleder dışaro gezmeye giderim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
E kutlamanı istiyordur :D
Evette yani bu kadar söylemek mantıksız.. Ayrıca ramazan ayındayız yapılacak seyler kısıtlı napabilirim
Yoo kısıtlı degil ailenle mi yaşıyorsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben tek yaşıyorum iftar sofrasını hazırlarım o akşam herşeyi ben yaparım ama güzel sofra kurarım yemekten sknea pasta keser hediyeyi halleder dışaro gezmeye giderim:)
Ailemle yasıyorm. Baska sehirde üni okuyorm tatil malum. Gecen gün geldm. Memlekette ailemleym. Dolaysııyla kısıtlı napabilirm szce evde kutlama sansm yok cafede sevmiyor
Ev tut yani gündüz vakit gecirebileceginiz bir yer tut
İyide ramazan yani bide yakınlaşmak istemiyorm
Tutarsam o kendini tutamaz :)
Yavrum napalım yani oruçluyum dicen uzak tutucan başka çözüm gelmiyor benim aklıma
Ev olmazda yani. Piknik mi ayarlasam
bir paket kaliteli hurma hediye et. :)
:) ya cidden neden böyle demeye basladı sizce. Ve napabilirim
sende mizaha vur. :)
Tamamda uygulamada napmalıyım yani ramazanya yapılacak seyler kısıtlı napabilirim fikir verin
iftar party :)
Nerde ve nasıl olmalı sizce
Tüm arkadaşlarını çağırdığın bir iftar olabilir. Ramazanda pek çok yer rezervasyon ile çalışır ve istediğin mekanda yapabilirsin.
Piknk mi ayarlasam