Dün oldu eve gelince hemen makineye attım ama çıkmadı.. Nasıl çıkar bu? ya da çıkar dimi?

Buzluğa Koyup Donmasını Bekleyin Sonra Temiz ve İnce Bir Fırça İle Fırçalayın Geçmezse Kuru Temizlemeci.
Zaten beyaz ozon dökebilirsin.
Soldurmasından korkuyorum. Nerden bulabilirim acaba
Rahatladım sayenizde teşekkür ederim
Cevap
7Cevap
Kuru temızleme cıkarabılır fakat iz kalır
Tiner ile yıkayın
Soldurmasından korkuyorum kuru temizlemeye vericem teşekkürler
Temizlemek mühendislik te çözmek demektir. Boyanin çözücüsu tiner benzin gibi yapılardır. Kuru temizleme de adı üzerinde kuru temizleme değildir bir kimyasal ile yakanmasidir. Ancak o kimyasal bilmiyorum eğer ki çözmezse ya lekeli kalır ya da mecburen yıkama öncesi senden habersiz tiner lokal temizleme yapar
Eğer aynı işlemi yapıcaklarsa benim bunu yapmam daha mantıklı.. üstüne bir iki damla damlatmam mı gerekiyor yıkamaktan kastınız bu mu
Evet sprey boya ve sadece o leke var
Est sorun değil teşekkür ederim deniyicem
Kıyafetim burda deneme tahtası değil dimi:) evde biryerlerde tiner olması lazım bulduğum gibi deniyicem haber veririm size
Şimdi yaptım bir birkaç kaşık tiner döktüm bekletip yıkadım ama yine de geçmedi maalesef.. Olduğu gibi duruyor leke
Evet üstünde yazıyor zaten
Şeffaf bir kutu tiner yazıyor üstünde babam getirmiştir herhalde sarımsı bir sıvı var içinde ve berbat kokuyor
Evet sarımsı sentetik tinermiş
Evet benzin gibi kokuyor sıvı ama rengi su gibi değil sarımsı bir rengi var (Yalnız şişede sarımsı duruyor ama damlatırken baktım su gibi şeffaf duruyor) ve tinermiş.. Ayrıca başka bir leke çıkarmaya çalıştım onu çıkardı
Duvar boyadıkları sprey boyalardan tam boya püskürten kısmına denk geldi kolum öyle boyandı yani
Cıks yok.. Sorun değil kuru temizlemeye vericem onlar halledebilirler herhalde başınızı ağrıttım sizin de yardımcı olmaya çalıştınız teşekkür ederim:)
Yoo benimle alakası yok internetten bulduğum bir fotoğraf
Hayır değilim
Vanish Kosla veya Perwoll çıkartır
At çöpe gitsin😄
Geçen yıl aldım 3 4 kez ancak giymişimdir mümkün değil atmam:)
Kuru temizlemeye ver
tiner
Aseton 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar