+1 yılZaten seni tanımayan insanların senin soğuk biri olduğunu düşünmesi daha doğru bence. Böylelikle etrafında gereksiz insanlar ve cıvık ilişkiler olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
benim etrafımda kimse kalmadı en iyisi
En İyi Cevaplar
Yoo gayet samimi duruyosun itici değilsin 😃😃
09 Yorumla- +1 yıl
aha maraba burayada gelmiş :D can sıkıntısı yazdım ya napayım :D
- +1 yıl
canı sıkılmayan adamın ks de ne işi var :D nerde boş beleş hepimiz burdayız :D
- +1 yıl
yav boş beleşten kastım fırsatcılık manasında değil ya can sıkıntısı manasında eğlencek bisiler arıyoz işte :D
- +1 yıl
bazen düzgün insanlar denk geliyo sıcak kanlı bazılarıda öyle bir denk geliyo ki beni sinir küpü yapıyo bırakıyo herşeyi ciddiye alıyo sanki avukatlık okumaya gelmiş ağır ceza hakimi suratlı oluşumlar :D
- +1 yıl
bazen kıl ediyolar ama adamı takıntı haline geliyo :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. herkesin görüşleri aynı olmadıgı gibi tavırlarıda aynı olmak zorunda degil insanlar işte yorum şart :D illa insanımız ne bekliyosun.
01 Yorumla- +1 yıl
maksat eğlence ya napıyım seks muhabbetlerinemi gireyim bir avuç sapık gibi
+1 yılBeni de oyle görürler. Bosver benim ekip bana yeter.
11 Yorumla- +1 yıl
Vaay çete bası
+1 yılBanada diyorlar valla samimi gelenle gayette yakın oluyorum
21 Yorumla- +1 yıl
ben samimiyetine inanmıyorum kimsenin herkes yalan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabada öyle derler takma
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBanada*
- +1 yıl
aynı kaderi paylasıyoz yani en iyisi demi
Cevap sahibi+1 yılAynen samimi olmadıklarımı takmaya gerek yok zaten konuşup dursunlar
- +1 yıl
benim ki ileri seviye ama ya öyle kmseyle pek samimi olamıyorum sanalda samimi gibiyim de realde insanlardan nefret ederim
Cevap sahibi+1 yılBir gün herşeyim diyebileceğin birini bulursun sende her şeye bedel 🙃
- +1 yıl
sanmam ya o yönden kalbim fena kırık 5 bin parçalık yapboz gibi bir araya gelmesi zor o yönden baya yaralıyım kardess
Cevap sahibi+1 yılHadi be yanlış yerden tuttuk ipin ucunu desene ama hepsini unutturacak biri çıkar elbet yeterki gözlerini kapatıp karanlıkta bırakma kendini ışık gördüm mü bak bakalım nereden geliyor
- +1 yıl
yok ya o ışıkta ürkütür oldu beni kendimi hapis ettiğim yerden çıkarsam başıma gelmeyen kalmıyo bir darbeyi daha kaldıramam
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmayı hakediyorsun her insan gibi belki biraz daha fazla umarım olursun😔
- +1 yıl
zor iyi insanmıyım bilemem ama iyi insanların yaşamaya hakkı kalmamış bunu anladım ben
Cevap sahibi+1 yılDemeyin öyle henüz yolun başında sayılırız buda bir sınavdır Allah sevdiğine sıkıntı verir dua etsin huzuruna gelsin diye dua edelim her şey güzel olur inşallah
- +1 yıl
zaten beni ayakta tutanda bu ya rabim kırık kalplerle olurmus ama bazen düsünüyorum ki o kadar kötü haldeyim neyin bedelini ödüyorum bunu merak ediyorum herşey çok kötüye gitti işimi kaybettim sevdiğimi kaybettim hayalim de yok artık bomboş soğuk bir odada ömrüm geçiyo bunda ne gibi bir hayır olur bilemem ama sonum hayırlı olur inşaallah
Cevap sahibi+1 yılMükafatı bu dünyada olur mu bilmem ki bir çok örneği var büyük insanlarda gün yüzü görmemiş hiç öbür sonsuz dünya sizin olur inşallah ve bu dünyada da düzelir hayırlısı ile
- +1 yıl
hiç umudum kalmadı bakalım uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece aşık veysel nede güzel söylemiş :))
Cevap sahibi+1 yılEvet gerçekten güzel söylemiş siz deyince düşündüm hiç düşünerek yaklaşmamıştım bu söze
- +1 yıl
aynen bazı şarkılar var inciden daha değerli benim için hatta paradan puldan daha kıymetli şarkılar güzeldir bazen onlar iyi geliyor bana belkide daha kötü yapıyor bende bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzel düşünen hayattan lezzet alır derler elinizde olmayanları değil olanları düşünün parmağınız var olmayanları düşünün mesela
- +1 yıl
orası öylede insanız sonuçta herkesin kaldırabileceği yük var ve bazı beklentileri olmayıncada ruhu soluyo genç yaşta solduk işte napalım :) benim sınıf arkadaşlarımın çocukları oldu okula başlıycaklar neredeyse bn ise işimden oldum sevdiğimden oldum baba kanser anne hasta kardesim işsiz kaldı darmadağın oldum ya evli ablam dolandırldı yeni çocuğu oldu allah bağışlasın onlarında ev sahibi evi boşaltmasını istiyor acilen gidicek yer yok iş sıkıntısı var bunca dert içinde parmak aklıma bile gelmiyo yani :)
Cevap sahibi+1 yılHaklısın güzel kardeşim sıkıntılı dönemden geçiyorsunuz gerçekten ben sıkıntım olduğunda bu dünyayı unutuyorum zaten hepsi sahte diyerek istersem bu ömür zehir olsun zindanlarda yatayım hepsi sahte hepsi geçecek hakikatte kaybedenlerden olmayayım diyorum
- +1 yıl
amin ahireti kazanalımda geisi geçici şeyler herşey için teşekkür ederim ben yatayım sahura az kaldı allaha emanetsiniz iyi geceler hayırlı ramazanlar
Cevap sahibi+1 yılAMİN sizede hayırlı ramazanlar kardeşim Allah kolaylık versin dualarınız kabul olsun bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah iyi geceler
İçerisi kalabalıktan sıcak olmasın da
128 Yorumla- +1 yıl
içerisi boş
- +1 yıl
yok devamlı kapalı kalıcak öyle daha huzurlu oluyo insan en azından canını yakabilicek kmse olmaz
- +1 yıl
karanlık iyidir aydınlıkta görmeye değecek birşey yok karanlık güzeldir güzel
- +1 yıl
basarım üstüne pırt der boku çıkar karanlık iyidir be ışığından ne hayır gördük ki etmesin üstüme gölge diyo ya demet abla işte öyle
- +1 yıl
yok ablam ya cesaretim kalmadı demir attım yalnızlığa
- +1 yıl
seninde derken ne var ki bende
- +1 yıl
hee sen bana bakma ya sen kaybetme umudunu benim durumum farklı
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Bu profil fotosu sana ait değil demi?
- +1 yıl
Google de nasıl aratıyım ya soruyorum sadece merak etme asılmam sadece çok farklı bir yüz yapısı var ondan sordum yani tablo gibi resimdeki kişinin gözleri ayrı konuşuyo duruşu ayrı birşeyler anlatıyor gibi ya da anlatmaya çalısıyor gibi
- +1 yıl
Dalgamı geçiyosun?
- +1 yıl
İyi madem insanlarla konusmaya korkar olduk
- +1 yıl
Merak etme bende buna karşıyım zaten sanal ortamdada sapıklık yapacak kadarda canım olamadım yüzüme karşı yapılan teklifleri red ederken gelipte sanal ortamdamı sapıklık yapcam
- +1 yıl
Tamam iyi yapıyosun böyle devam
+1 yılevet haklısın genç :)
01 Yorumla- +1 yıl
Haklıyım tabi
Kim demişse yalan söylemiş.
01 Yorumla- +1 yıl
Öylemi olmus 😅
+1 yılÖyle sende buzdolabı gibi durma kanka ama
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yapam peki
+1 yıl:/ sende bu zeka varken bilim adamı olursun kardeş
024 Yorumla- +1 yıl
olmadığımı ne biliyon
- +1 yıl
😏 bir şey demiyorum tamam
- +1 yıl
pıçağı takarım o kadar sapık sapık konularla boş sorular sormaktan iyidir az çok millet eğleniyo ona bakmak lazım
- +1 yıl
Sem kimi bıçaklıyon gebertirim seni çocuk 😠🗡🔪🔫⛏💉💊🗡
- +1 yıl
noluyo be hemen kılıç kalkan kuşandın
- +1 yıl
Ezdirmem sana kendimi kafana sıkar giderim 😂
- +1 yıl
benim ne kafama sıkıyon kendi kafana sıkcan :D düzgün dinle şu şarkıyı :D
- +1 yıl
Kendime niye kıyıyım be seni öldürmek varken 😂
- +1 yıl
resmen kafana sıkar giderim dedi ya :D
- +1 yıl
😈 kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm herkesi vurur giderim giderim giderim 💃
- +1 yıl
sen askerde çok dayak yersin haaa :D
- +1 yıl
Kızlar askere mi gidiyor zeki çocuk 😏 asker olsam ben sizin üstünüz olurdum hem 😈😋
- +1 yıl
en son üstümü vurmak için odasına gittiğimde snir krizi geçirip bayılmıştım 1 hafta disco cezası 15 günde bir psikolojik tedavi gördüm ben snei baştan uyarıyımda :D he bide 1 ay nöbete mermisiz gittim :D
- +1 yıl
Allahtan nöbetteyken ölmemişsin boşa güme giderdin 😂
- +1 yıl
ölüm sevgilimiz di yani bana gelmesine sevinirdim sıkıntı yok :))
- +1 yıl
Ay sözlere gel 😂
- +1 yıl
sen ne sandın bizi hey anam hey mermiye kafa atardık biz :D
- +1 yıl
Çakma matrix seni 😂
- +1 yıl
Bak ya inanmaz işte 🙈
- +1 yıl
İnanmmam tabi baya uçtun çünkü benim gibi biraz tutarlı salla 😂
- +1 yıl
Hee amma tutarlı salladın bakıyorum da 😅
- +1 yıl
😂 yapamıyacağım seyleri söylemedim en azından
- +1 yıl
Benim mermiye kafa atmadığımı nerden biliyosun simdi nöbet esnasında açılan ateşke kaskımdan dolayı beynimin paylamasından kurtuldum binevi kafa atmak işte bunun neresi olmuycak bişey ki bu benim basıma geldi
- +1 yıl
Şakada yapılmıyor anlasıldı neyse iyi günler
Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Soguk görünmek iyidir
03 Yorumla- +1 yıl
İyidir demi
- +1 yıl
Demi
Bana da öyle diyorlar
011 Yorumla- +1 yıl
Napcaz
- +1 yıl
Beklemeyelim ya biz ne beklicez onlar uğrassın
- +1 yıl
Aynen zaten tahammülüm kalmamıs hiç bisiye bide adammı bekliycez
- +1 yıl
Ben beklemiyorum insandan hayır gelmez
- +1 yıl
Bekleme bekleme insandan beklenmez
- +1 yıl
Burda tecrübe konusuyo ben ne zaman insanlardan birşey bekledim hayatım allak bullak oldu kendi kendine yetmessen bu dünyada işin yaş
+1 yılAnlıyorum 😂😂
110 Yorumla- +1 yıl
neden bana psikolojik deli muamelesi yapıyosun :)
- +1 yıl
Yapmadim 😒😒
- +1 yıl
yaptın :/
- +1 yıl
Yapmadim ki
- +1 yıl
anlıyorum dedin sonunda ruh hastası herif der gibi :S
- +1 yıl
Anlıyorum ama seni 😀😀😄
- +1 yıl
ne anladın anlat bakıyım :)
- +1 yıl
Soğuk bir insan diyorlarmış sana ama sen soğuk bir insan degilmissin 🙈🙈
- +1 yıl
realde baya baya soğuğumda burda değilim :)
- +1 yıl
😄😄😄
+1 yılDoğru
01 Yorumla- +1 yıl
Haklıyım demi
+1 yılİceri al bizi kanka
011 Yorumla- +1 yıl
Olmaz kilitli orası
- +1 yıl
Kim kilitledi
- +1 yıl
Zalimler ordusu
- +1 yıl
Knka onları bulup hesaplarini verim içeriye girelimmmm
- +1 yıl
Gerek yokki herşey o kadar boş geliyo ki anlatamam sanki bu dünyadaki sürem dolmus gibi 1 yıldır ölmeyi bekliyorum
- +1 yıl
Gerizekali gbi konuşma yersin küreği
- +1 yıl
Ne alaka be olanı söylüyorum işte hiç birşey tad vermiyor mutlu etmiyor dünya malı boş aşkı sevgisi kardeslikleri arkadaşlıkları verilen sözler para pul şan şöhret evler arabalar felan felan herşey boş ve saçma herşey yalan sıkıldım bu dünyadan soğudum herşeyden
- +1 yıl
Bende soğudum. Doğa yürüyüşüne çıkalım mı
- +1 yıl
Valla robinson crouse yi okudunmu bilmem de bir adaya atıp kendi mi onun gibi yaşamak isterim herkesten uzak dünya malından uzak kafa rahat huzur içindede ölmek doğa yürüyüşü kesmez beni yani
- +1 yıl
Kiyamam sanaaa
- +1 yıl
Kıyanlar kıydı dana kıymaya çevirdiler bu yüreği sen kıymasan nolcak sıçtılar hayatımın içine şimdi yeniden başla diyolar alıp gidesim var başımı
+1 yılÖyle
10 YorumlaEsprini senin
08 Yorumla- +1 yıl
espirimi ye emi
- +1 yıl
iğrenç bisi yiyodum tam sağol ben gerçekten kusucaktım ama
- +1 yıl
bu yaşın gerçekten 53 mü ninem
- +1 yıl
53 yazıyo ya ondan sordum ninem şaşırdım yanı
+1 yılHaklısın genç
01 Yorumla- +1 yıl
eyvallah ablam
+1 yılÇok mantıklı
01 Yorumla- +1 yıl
yani
- Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılbayat bir sey olmus
01 Yorumla- +1 yıl
sapık sapık başlık atmaktan iyidir
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne