Evde lazer epilasyon mu hastane mi kuaför mü?
Philips lumea
Hastanede lazer
Kuaför&güzellik salonunda lazer
Diğer (açıklayın)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bir kere kuafor kesinlikle degil ! Cogu yalnizca tuyleri utuluyor ve zaten birakinca yeniden cikacaklar. Ayrica steril degil. Illa lazer diyorsan hastanede yaptirmani tavsiye ederim. Eger meblaglar seni urkutuyorsa da philipsi onermiyorum cunku atisi cok cabuk bitiyor ve kartusu yenileyemiyorsun. Remington ipl 6750 al hem asiri cok atisi var butun vucuduna yeter de artar iki kisi rahatlikla bitirir. Hem de bitince yeni kartus alinabildiginden ikinci el olarak satabilirsin de. Tabii ki hastanedeki isigin seviyesi daha yuksek oldugundan daha cabuk bitiriyor. Portatif olana o kadar yuksek isik veremezler. Facialara yol acabilir. Belki daha yavas bitiyor ama kesinlikle bitiyor yani. Benim yuzumde asiri bir tuylenme vardi. Bas edemiyordum , hormonal bir sorunda. Uc gunde bir komple yuz aldiriyordum -ki uc gun icinde coktaan cikmis oluyordu zaten- . Ilk yapisimda tuyler tamamen yok oldu, batiklarim vardi onlarda ikincide disari ciktilar. Ucuncude bittiler. Şu an yuzume iki ayda bir cikan bir iki taneye atiyorum sadece. Koltuk altim tek seferde bitti. Bacaklara devam ediyorum cunku kisti diye ustune dusmedim duzenli uygulamadim yaz geldi pacalar tutustu 😂 Ama sekiz seansta rahatlikla bitirirsin bacaklarini da. Tavsiyem ya hastanede lazer, ya da evde remington 6750
Çok teşekkür ederim :))
Rica ederim, bol tuylu birinin tavsiyesidir yabana atma :))
Remingtonda batıklar geçer mi peki
Dedigim gibi bende gecti canim , o da lazer sonucta geciriyor tabii ki
Teşekkürler :) en kısa zamanda deneyeceğim
Rica ederim, hoscakal 😊
Agda yap
Kesin cozum b
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar