Sizin Anneniz hangi Anneye uyuyor ? Bu özellik sadece benim annemde var diyeceginiz bir özelligi , huyu varmi ?
link
link
Ben linkine bakmadan önce kesinlikle annem türk modelinden diyecektimki fikrimi değiştirdim :).Benim annem biraz ikisinin karışımı.Annem işime karışmıyor demek çok isterdim ama anneliğin verdiği bir etken olması gerekki yaptığın her şeye bir fikir veriyor ama eğitim konusunda bana daima hayatım boyunca sonsuz bir desteği oldu.Kendi okuyamadığı için veya kendisine bu imkan tanılmadığı için eğitim hayatımda daima bana destek olmuştur.Benim annem çok fedakar bir insandır.Onun için içimde bir tane negatif bir duygu besleyemiyorum.İşime gerektiğinden fazla karışıyor olması beni rahatsız etsede arada bir ben onu olduğu gibi seviyorum.Annem kendi yemez bana ve abime yedirir.Kendine hiç bir şey almaz 10 senelik elbisesini giyer bize en iyisini giydirir.Biz kızınca bize geri cevap vereceğine içine atar ve duygularını içinde yaşar ve annemde en sevdiğim özellikte biz ne yapsak bizi sonsuz sever ve aff eder.Bilmiyorum annem hangi katagoriye giriyor ama biraz ikisinin karışımı oldugunu düşünüyorum.İyi paylaşımlar.
yetiştirme tarzları süper.otoriteyi sarsmıyorlar.ben okul öncesi okuyorum öğretmenlerimiz bile onları örnek gösteriyorlar bu konuda.ama herkonuda iyiler diyemıcem çok serbest bırakıyorlar.hatta yabancı bilim adamları araştırmışlar türkler nasıl yapıyorda bu çocukları 16-17 yaşlarında kendıleriyle yaşamaya ikna ediyorlar diye biliyorsunuz yabancılarda öyl değil çocuklr bu yaşa gelınce kendı evine çıkma telaşında.neyse araştımışlar ama bir sonuca varamışlar hr ne kdar eksileri olsada sonuna kadar Türk annesi.
avrupa annelerinin bir kaç özelliğini seviyorum çoçuklarını yetiştirme tarzı bakımından çoçuklarının yaşadıkları acılar düşmeler kalkmalar vb durumlarda çoçugu kendı basına bırakıp kendi kendine hayatı ogrenmesını saglıyor bizim annelerimiz bu konuda biraz tez canlı oldukları için birey için olumsuz bir özellik ama genelmemeye baktığımızda Türk anneleri bir çok zahmete özveriye sıkıtıya zorluklara bir çok şeye gögüs gerip evlatlarını büyütüyor bu yüzden avrupalı anneler yanlarına bile yaklaşamazlar
Benim annem Avrasya' lı oluyor bu durumda...her iki ozellik te mevcut :)
:)
Tşk ederim en iyi cevap için :)
Cevap
21Cevap
canım anam anadolu kadını, bende anadolu çocuğu oluyorum... :)
türk annesi budur işte ablam !
türk annelerine kalsa 35yaşındaki adama bile kendi eliyle yemek yedirir. Diğer anneler çocuğu kendi ayakları üstünde durmayı öğretiyor. O yüzden avrupa annesi..
herhalde türk annesi yaa:))
ama annenin türkü yerlisi yabancısı olmaz anne annedir
hepsi aynı duyguyu taşır
benim annem de tipik bir türk annesi ama benim için doğru olanlar avrupalı anneninkiler.Bir gün anne olursan kesinlikle avrupalı anne modeli olurum her maddeye katılıyorum
hakiki terlikte attığını tutturan türk annesi kim isterki.
Bi tek Annem Olsun Bana bişi olmaz :(
annem türk kadını tavrı sergiliyor ama yıllarca almanyada kalmış oranın kültürüde var yani çok hoş bir durum sergiliyor
Nablamm nee edırsınn :)) Turk kadını gıbısı var mı. Bıraz eskılere gıtsek... Savaşların oldugu zamana bu soruyu bır daha sorsan... :))
benimki tam Türk annesi 40 yaşınada gelsem hala kalın giy diye bağırır
benim anam da okumya üşendiğim zamnlar tübitak kitaplarını okurdu
ama hergün kitap okumasına gelemem
Türk annesinde, kendi imkanlarınla avrupa annesi rahatlıgını yakalamak. Risk budur :D
İnadına türk annesi. k.çıma merdane soksun isterse
İkisindende karışık. Biraz avrupalı anneler gibi davranıyor birazda Türk anneler gibi.
Avrupa kafası var bizimkilerde
türk annesi benim valide :)
Şartlar ne olursa olsun TÜRK ANNESİ ...
benimki türk annesinin dibi :)
İkisini karıştırıp modellemek gerek.
Benim anam.
avrupalı olsn en azından anlayışlı olrdu :(
ibretlik tespit.tebrikler.
Bi tek Annem Olsun Bana bişi olmaz :(
Hoş Geldin Renktaş :D İzindeyim :)
ikisinin karışımı
benimki ortaya karışk ya :)
Avrupalı olsa gerek. Zaten saf Türk değiliz. :)
Avrupali anne
Türk annesi olmak gururdur...
Türk annesi candır baldır <3
-her gün yürüyüşe çıkarıyor sanki köpek :D
türk annesinin duygusu avrupa annesini eğitimi.
Türk annesi ...
hicbiri.
Türk elbette.
Türk
Peşinden geldim renktaş :D
Türk annesi
Fifti fifti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar