15.10.1997 doğumluyum geçen sene liseden mezun oldum bir yer kazanamadım ygs de bu sene tekrar girdim tercihleri bekliyorum ve hoppalaa bu kağıt geldi ne yapmam lazım?

Üniversite kazanamazsan muayene ol askerliğe git. Eğer gitmez isen asker kaçağı durumuna düşersin para cezasına çarptırılırsın ve asker kaçağı olarak siciline işlenir. Bunun dez avantajlarını ileri ki hayatında yaşarsın. Önce üniversite kazanmaya bak olmadı erkenden askerliğini yapıp gelmen iyidir.
Etmezler Ali babanın çiftliği mi orası kardeşim sözle iş yapılsın. ☺ Sen hayırlısı ile üniversiteyi kazan, tecil işlemini üniversite seninle beraber askerliği gelen herkesin belgelerini gereken askerlik şubelerine gönderir. Bilgi almak için git tabi, birinci ağızdan en doğru bilgiyi al.
Askerlik şubesine gidip anlat durumu. Geçen yıl arkadaşımın başına geldi aynı durum, gitti anlatttı, birkaç belge verdi sanırım emin değilim sonra bir sorun olmadı.
Tecil hakkın var git tecil ettir askerlik şubesinden
Cevap
4Cevap
okuyorsan okicaksan tecil ettir
Bana niye gelmedi mk.
Tecil ettir
Olm korktum banada gelir mi hxclds? :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar