İlk adımı atan kızlar hakkında düşünceleriniz nedir?
1 adım öndedir, atmalı
1 adım geridedir, atmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Senin soruş biçimine göre ilk adımı atan kızlar bir adım öndedir. Lakin egolu tiplere gidip ilk adımı atıp o tiplerde güzelce reddetmek yerine dalga geçer ya da kırıcı reddettiği takdirde ağzının payını verip iyiyle kötüyü birbirinden ayırabilmelisiniz. Başkasının hatalarını başkalarına yüklemekten kız veya erkek herkes vazgeçsin. Yok bir kızı çok sevdim beni sevmedi ben ona kalbimi verdim o beni aldattı beni kullandı artık tüm kızlarla gönül eğlendireceğim... diyen erkeklerde veya kızlarda buna dahil. İyiyi kötüyü ayırt edin insanlara gereksiz önyargılarla yaklaşmayın.
TR deki erkekler genelde ilk adımı Atan kızlara yollu gözü ile baktığı için kızlar ilk adımı atmasın lütfen..
Kesinlikle katılıyorum
Normalde bir adım ondedir kim severse düşüncelerini duygularını ifade etmekten korkmamali söylemeli diye düşünüyorum ama şimdiye kadar ilk adımı attığım insanlar bir şey söylemeye bile tenezzül etmediler kaçtılar biliyorum dış görünüşümden zayıfladim büyük bir değişim yaşadım hepsi mesajlar atmaya başladı bu reddedenler yüzünden heves kırılıyor tabiki bundan sonra uzak dursunlar erkeklerden soğudum zaten ne zaman gerçekten sevgisine inanırım o zaman o erkeğe bağlı olurum ben
oysaki insanları dış görünüşüne göre değerlendirmek ne kadar yanlış :(
İşte malesef ama en azından şanslı olduğumuz bir konu var o da gerçekten sevei aşırı güzel olmadigimiz için rahatlıkla anlıyoruz bence
hayatımda bır kere yaptım sevılmedeıgımı bıle bıle adım attım ve sevılmedıgımı bıle bıle bekledım belkı belkı bu acı bana bır omur boyu mal olacagını bılseydım asla yapmazdım Şu an kalbım kımseye ona baktıgım gııb bakmıyor cunku hala yasanmamıslıklar ıcımde boyle olacagını bılseydım atmazdım o adımı asla !!!
Noldu ki oyle ya 😕
Cevap
104Cevap
Nasıl attığına bağlı.. eğer bir kız bir erkeğe açık açık ''yavşarsa'' erkeğin g. tü kalkabilir. Ama edepli ve düzgün bir şekilde tanışmak istediğini söylerse bu iş yürür elbet. Yabancı ülkelerde genellikle kızlar bu konularda daha rahat, her nedense Türkiyede böyle birşey yok pek ve tabi birbirini sevebilecek olan insanların, erkeğin utangaç olması kızında açılmaması sebebiyle ilişkileri olamıyor.
yalnız erkeklerin atmalı demesi gerçekten iyiymiş erkekler kadar kızlarında baya yüksek sayıda oyları var kesinlikle kızlarda ilk adımı atmalı bu kötü bişey değil kaldıki erkeklerin ilk adımı atması ya da kızların ilk adımı atmaması gibi bir kural yok yıllarca erkeklerin ilk adımı atması gerektiği empoze edilip durması çok büyük etken halbuki bunda bir yanlışlık yok neden kızlarda ilk adımı atmasın ki?
tanışmak için ilk adımı atarım ama daha ciddi birşeyde, çıkma teklifi, evlilik teklifi falan ona cesaret edemem ve açıkcası karşı tarafa bırakırım 😄
kesinlikle katılıyorum ben de hıslerımı söyleyeceğim sadece:)
Adımı atan kadın her zaman öndedir. Ilk adım attim. Reddedildim. Onu kaybettiğim için üzüldüm ama o beni kaybettiği için daha fazla üzülmeli
çok guzel bır yorum tebrıkler. bence cesaretinden korktu
Korksun valla. Bendeki bu sevgiyi yüreği başka kimsede bulamaz. Yüzüne de dedim. Cok üzülmus olmalısın diye. 😂😂😂
Ilk adimi kizlar atmali diyen neredeyse butun erkekler ozguvensiz. Gidip iki kelime kurmaktan cok korkuyorlar niyeyse. Erkek ben erkegim diyorsa erkek gibi gelip hoslandigi, sevdigi kiza acilacak. Yok oyle bilmem kacinci yuzyildayiz hala mi erkekler ilk adimi atacak diye zirvalamak.
İlk adımı atmak cesaret ve özgüven ister. Birçok kez ilk adımı ben atmışımdır. Ve birçok kez de reddedilmişimdir. Pişman mıyım değilim. :)
peki tavsiyen var mı? ben sevgili olmak adına değil de hislerimi söylemek adına mesaj atmak ıstıyorum. ama ne dıyeceğim hakkında gram fikrim yok
Onu korkutmadan kibar ve dürüst bir şekilde hislerini anlatmalısın bence. Onu tanıyorsan nasıl konuşman gerektiği konusunda fikir sahibisindir zaten. :)
Şahsi düşüncem, kızların erkeklere oynadığı büyük bir oyun'dur. kendi değerlerini yükseltip erkeklerin değerini hiçe saymaktır, bu şekilde ulaşılamaz kılıyorlar kendilerini. birde kadınlar daha çok sever demiyorlar mı , > seviyorsanız bizden çok ilk adımı siz atın
adım atmamalı atarsa sadece bizim işimizi kolaylaştırırlar ama Aşk duygusu nu Erkek aşılamalı eğer çok güzel değilse hiç bir erkeğe teklif cürettinde bulunmamalı
Erkek teklif eder kız naz eder kadınlarda erkeklerin onun için ne yapacagını görmesi gerek ki etkilensin
Gelip de ilanı aşk etmenize gerek yok. bir erkekten elektrik aldığınız taktirde bir gülümseme yeter. Bu bir adımdır. Hiç bir erkek siz gülümsediniz diye öff pöff yapmaz. ya da bir erkeğin yanına tanışmak için gittiğinizde "çekil şurdan ya" diye bir tepki almazsınız. Bu yüzden ilk adımı kızlar attığı taktirde etrafta çok daha fazla mutlu çiftler görebiliriz.
Kadın erkek eşit deyip , herşeyi erkekten beklemek iki yüzlülüktür
hay ağzına sağlık ya.
Bencede, bir adım geridedir diyenler hep kadınlar.
Çok Çok çok haklısın 👏🏻👏🏻
@denimelody13 De ayrı
@syentraccmm hayırdır?
@denimelody13 ahhahahdhdhhdhd Hayır değil valla şerrrrr
@syentraccmm 😂😂😂 offf
Atmamalı diyen çoğunluk da kadınlardan, hiç şaşırtmıyosunuz canım ülkemin çekinken, üşengeç, her haltı karşısındakinden bekleyen hazırcı kadınları...
Kizlarin cogu atmamali demis :D sanki ne ya dunyanin sonu mu icinizden geleni yapin ileride cocuklariniza anlatirsiniz he kizim babana ilk ben mesaj attim :D
istatistiklere bakınca ortamın abaza kaynadığı çok belli oluyor bir b*k beceremiyolar kızlara yakınlaşamıyolar sonra neymiş kızlar adım atsın he oldu olacak bohçanı hazırla kız aşağda beklesin çarşaf ipiyle camdan sark kaç ona hey allam ya Erkekliğide bitirmişler
Yanlış! hayatımda 2 kere karşı cinse adım attım. öyle ahım şahım tiplerde değildi. ama kesinlikle havalara giriyorlar. Normalde sevdim mi de belli eden biriyim. bir daha da adım atmama kararı aldım. cidden yaramıyor.
Sanki siz hiç havaya gitmiyorsunuz. Selam versek bir afralar tafralar...
@Kalaschnikow arkadaşım milleti birbiriyle kıyas yapma. herkes farklıdır.
Bence adımı attığı erkek önemli adam mı .. adamsa zaten kız adımı attığına pişman olmaz..
diyeceğimi demiş benim dememe gerek yok
Bu biraz adamına bağlı bazı erkekler bunu hemen kız yollu anlayabiliyor ama bazı adamlar bunu normal karşılayıp kıza oda bir adım atabiliyor
Bu tarz şeylerin ilk adımı son adımı olmaz.
Seviyorsan ya da hoşlanıyorsan ilk bir buluşma teklif edersin. Sonrası çorap söküğü gibi gelir.
Her ortamda kadın erkek eşit diyorsunuz, ama herşeyi de erkekten bekliyorsunuz.. Hani eşitti lan?
Cesareti temsil eder bu davranışı küçük gören erkekler zavallidir
çok teşekkurler:)
Rica ederim :-)
Birşey için ne kadar çaba sarfedersen o sey o kadar değerli olur. Eger kiz ilk adimi atarsa yani kolay erişilirse kolay vazgeçilir.
Yahu butun erkekler ilk. kutucugu secmis ama sen adim. atinca ipler onun elinde oluyor iliski sirasinda ya da bir yerleri kalkiyor ondedir falan fasa fiso
İlk adımı erkek atınca da sizin mi bir yeriniz kalkıyor
Herşeyi erkeğe bırakmamak gerek madem seviyorsun niye bekleyeceksin belki o da seni seviyor ama cesareti yok kendini geri çekip üzülmektense yürü aşkın üstüne emin ol pişman olmazsın 💜
1 adım geridedir. İşareti versin erkek ilk adımı atsın.
ilk adımı attım. ve bence ilk adım sadece erkeklerden beklenmemeli
1 : Kız güzel erkek çirkinse ilk adımı kız atsa iyi olur belki özgüven sorunu vardır cocugun :(
2 : Erkek cok yakısıklı kız süpürge sapı gibiyse erkek atsın ilk adımı
@Komutan__alemdar
helal başkan :)
ilk adımı atan kız, güçlü, sexy bir kızdır gözümde, değerlidir
Ben cesaret edemiyorum cekiniyorum o konuda bunu yapabilenler şanslı bence
bence karşındakine şans vermelisin
Oylamalardan anladığım kadarıyla Erkeklere göre ilk adımı bizden bekliyorlar biz kızlar da tersi :) hey Allahım yarabbim ya! :)
xper kazanmak için yorum yapmayı bırakamadın mı hala
kodugumun ergeni ya kimlerle muhattabım hadi ablacım hadi lasjdısadc
İşi erkekten bekleme meselesi değil ama bence kadınında erkeğinde bir duruşu vardır fakat bayanın duruşu ağır basmalıdır ilk mesajı atan kız veya işte ilk samimiyeti yapan kız kolay kız gibi gözükür buda erkeğin gözünde düşmesini sağlayabilir insanlar zor olanı sever
Erkek atarsa ya kullanmak için ya da maksat sevgili olsun
Ama kız atarsa seviyordur hoşlanıyor dur gerçegi bu
ilk adım kızdan gelebilir gayet normal.. Bazen erkekler kendilerinde adım atabilecek gücü bulamazlar.. atabiliyorsa atsın tabi..
ilk adımı atın ama sizden hoşlandığı belli olan çocuğa atın yoksa birşeye yaramaz mesela ben hoşlanırım açılamam o kişi açılsa kabul ederim ama hiç tanımadım biri ederse kabul etmem
Adin dedigin sey tanismak ise 1 degil bir kac adim ondedir, ozguveni yuksek olan kizlar her zman cekicidir.
AtMali dicem ama ben attım atan reddedilmenin tadına bakar... erkek atmali arti küçük dusersin
Erkek reddedilirse sorun değil mi
O da sorun ama bir kız edince erkegin gözünde küçük dusuyo basit gibi ama erkekte ıyle değil zaten siz ediyosunuz
@demirdoven31
Erkekte küçük düşüyor bir fark yok. gurur sadece sizde mi var
Hayır ama gelde bu işleri erkek yapar ama bir kız yapınca o erkeğin gözünde küçük dusuyo ama erkek yapsa küçük düşmez çünkü zatrn erken yapması g3tekn şeyler sence de sana hoslandgni söyleten biri basit olmuyo mu dersin bu kız zaten Naşit
Basılı ama erkekte öyle değil söyler reddeden de küçük düşmez bnce zatrn bu tür şeyleri erkeklerden bekleniyo
Hayatımda bir defa çıkma teklifi ettim, onda da rededilmiştim. Daha da tövbe ettim o gün bugündür bana edilen teklifleri değerlendiriyorum :D :D
İlişkinin başlaması için ilk adımı binbir takla atması gereken erkekten bekleyip , kadının bodoslama bitirmesi adaletsizliktir. Tabikide kızlarda ilk adımı atmalı.
İlk Adımı Hoşlanan Atmalı.. Doğal olandan kaçmayın.. Beklemeyin hayatta o kadar zamanınız olmıyacak ;)
Eger ilk adimi kiz atarsa erkegin dusuncesi nasil olsa bu kiz elde der kizin degerini kiymetini bilmez kesinlikle kiz atmamali bende çok yaptim ama benim deneyimlerimin sonucu bu
Kadın her zaman geride durmalidir.
ilişki sırasında tabiki kadında fedakarlıklar yapacak ama başlangiç olarak ilk adım erkeğin dir
Atmiyosa sevmiyodur bence herseyi karsi taraftan beklemek sacma
Sevdiğini belli et, gizlemek baskalarina firsat vermektir
Kiz erkegi yok hoslanna kisi ilk adimi atmali
Erkekler sırf kızlar bu oylamadan cesaret alıp onlara mesaj atsın diye atmalıdan yana oy kullanmışlar
Kadın dediğin zarafettir. Her zaman beklemeli. Zarafeti en çok isteyen biz erkeklerde bir zahmet o yola ilk adımı atsın.
Günümüzde bir ayrım kaldığını düşünmüyorum ben artık; elbette kadınlar da ilk adımı atabilir, hatta daha samimi ve de şık olur ;)
Feminist kızlara bakmayın onlar hep aynı model bir adım gel erkeğe cesaret ver erkeklerin özgüvenini sikmeyin mq :d
Taş yerinde ağırdır unutma biraz ona karşı boş olmadığını hissettir gerisini ondan bekle o zaten varsa içinde bir şey gelecektir illaki sana
Bence bir adım önde afedersinde insan yemiyoruz sonuçta
Böyle biri bana teklif etse yok demem heralde özgüveni yüksrk olan iyidir
ilk adımı attım hiçbi şey olmadı. D
karşılıklı olması lazım
Erkeklere çok yükleniyorsunuz ;_; Teklif edersek sapık etmezse sap oluyoruz :(((
Geridedir. Hissettirsin ben kovalayayım. Kovalanmak erkeğe yakışmıyor.
Konusuyorduk bir çocukla arkadaş sevgili arasında yerdeyiz artık bende nolcaksa nolsun diye hoşlandığımı söyledim sonrada kaldı öyle hiç bir gelişme olmadı al işte 😀 Karşılıklı olucak sanırım
Aman o arada kalın sevgili olanlar genelde ayrılıyor, hem de tuhaf sorgulamalar yok mesaj yazarken niye aşkım demedin, yok falanca kız aradı niye açtın telefonu gibi çoğaltılabilir sıkboğaz işleri görende evli sanacak. O arada kalın canınız ne istiyorsa yapın, hem iyi bir nasibiniz varsa kapatmamışta olursunuz :)
1 adım öndedir de mümkünse bana kimse adım atmasın sonumuz yok :D
Bence atmamalı sonradan erkekler kendini her zaman haklı çıkarır üstünden gelebilir ama kızlar yapamaz daha sonralarda sen başlattın muhabbeti çıkar bnce yapmamalı ama hissettirmelidir :D
Kadın erkek eşitti hani? Bunu diyipte 1 adım geridedir, atmamalı diyenin kanına attırayım
her zaman ilk adımı atan olmuşumdur bazen iyi bazen kötü oldu ama oldu
Herşeyi erkeklerde bekliyonuz ag. Biraz yardımda bulunun bizede yahu
bızımkıler neden dörtlüleri yakmış arabalar gıbı bekliyorlar anlamıyorum
Şimdi adım atışa göre değişir. Ayrıca önde falan olma saçmalığı da neyse. Atsa nee atmasa ne.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar