Yüzü çok güzel ama boyu 1.60 olan kızlar hakkında ne düşünürsunuz boy bu kadar önemli bişeymi? Güzelse önemli değilmi dersiniz yok sa boy olmazsa olmaz mı dersiniz
Cevabın nedir?
erkeğe göre değişir aslında. yüzü güzel her şeyi kusursuz olduğu müddetçe boyu çok önemsemeyen de var, boyu olmazsa olmaz yapan da. 160 sınırda gibi. Ben de 158 falanım. boy yüzünden reddedildiğim çok oldu ama boyumu takmayanlar da oldu. Çok sığ olanları boyunu taksa da kişiliğe ve karaktere önem verenler için boyun o kadar da sorun olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılBoyu uzun erkeğin istemenesini anlarım. Ama çevremde görüyorum boyu uzun olmadığı halde bu boylarda kız istemeyenleru
En İyi Cevaplar
+1 yılBence ne boy ne de güzellik bir insanı beğenmek için pek de önemli bir unsur değil. Eğer o insanın gülüşü hoşuna gidiyosa gözlerine baktığında bir şeyler hissedebiliyosan hiç bir şeyin önemi yok. Hangimizin annesi çok güzel veya babası çok yakışıklı?
25 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok güzel düşüncelerin var ama bakıyorum söyle çevreye erkeklerin tek derdi cinsellik olduğu için doğal olarak ta fizik diye tutturnuslar kötü bişey bence bu. Boyu kısa kızı güzel bir kız olsa bile beğenmiyor lar
- +1 yıl
Şimdi şöyle bir şey var hiç kimse mükemmel değil. Ha çok güzel olanlar vardır onlarda kendilerine göre bulurlar. Ama günlük yaşantımızda görüyorum her gün dışarı çıkıyoruz yani çok güzel kız isteyen erkekler anca kız şöyle olmalı böyle olmalı diyen erkekler daha dişlerini fırçalamıyo. Hani cidden sana senin gibi düşünen birileri lazım ve elbetteki de böyle insanlar vardır.
Soran+1 yılHahahaha dişlerini fircalamiyo😂😂😂 koptu m. Kendilerine bir dönüp bakmiyorlar dimi
- +1 yıl
Aynen öyle canım. Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin boşver akışına bırak. Sahip olduğun vücutla mutlu olmaya çalış. Boyunu seçme şansı yok insanın. Hem kısa boylu kızlarda çok çıtı pıtı kurban olsunlar size :)
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılValla ben kızda boya bakmıyorum beni sevsin ben onu seveyim yeter , bağlanıp birbirimize güvenelim yeter. Güzel çirkin filanda olsa farketmez. Ama daha çıkmadı böyle bir insan karşıma , daha sevgilim olmadı. Gördüğüm çoğu kız erkeğin parasını yiyip bitincede ayrılmak peşinde
21 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle değilim. Artık o kadar bıktım ki birini bulamamaktan çok yakışıklı olmasada olur diyorum
Boy bence sorun edilecek birsey degil cok baris absurt bir durum yoksa. ben 182 boyum.160 ile 182 arasi olabilir bnce cok da onemli degil
26 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel senin gibi dusunenler var. Ama normal Boydaki biri bile bazen 1.60 boyu beğenmiyor ona şaşırıyor um
Soran+1 yılEvet 1.70 uzun bir kız için cidden de.
Soran+1 yılEvet öyle 😊
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 162 falaım. başta açıldığım erkekler boydan dolayı reddediyor diye çok üzüüyordum hatta depresyona girmişliğim bile oldu. Ama daha sonra takmamayı öğrendim. birincisi senin binlerce iyi özelliğin var. ikincisi zaten bunları göremeyen birini niye isteyesin ki :)
17 Yorumla
Soran+1 yılO açıldığı n erkekler uzunsa normal. Ben diyorumki normal uzun olmayan bir bile o Boydak kıza yüz çeviriyo😂
Cevap sahibi+1 yıl170 falandır herhalde onlar da, çok uzun boylu erkeklere yaklaşmıyorum zaten kendimi bilip. hayırdır, sana hiç yüz çevrildi mi boyun yüzünden?
Soran+1 yılYok öyle bişey olmadı. Uzun boylu birisi bile beni begendi hatta çocuğun boyu 1.88 di ama gerçi çok yakışıklı da değildi
Cevap sahibi+1 yılo zaman nerden çıkardın bu durumu? ben de reddedildin falan sandım. bugün sitedeki 5. reddedilme sorusu olacaktı boy yüzünden. D
Soran+1 yılÇevredekiler yüzünden işte. Birde burdaki erkekler yok 1.65 altı kızla sevgili olmam yok bilmem ne o yüzden bu soruyu sor dum
Cevap sahibi+1 yılistemesinler AY GÖTÜM
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂
+1 yılGüzellik boy pos bunlar bir yere kadar insanın huyu guzelolsun güvenilir olsun sırtını yasladığında dağ olabilsin akşam eve girmeyi iple çekeceğin biri olmayı bilsin güler yüzlü olsun ona bakınca için açılsın bir evi mutlu bir yuva yapabilsin bunları yapabilecek birini buluyum sabaha nikah kıyarım yemin ediyorum...
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl177 olarak 160 boy geçerlidir. Ama 190 lık danalar 170 180 arası kız istiyor. bir yerde okumuştum. Eve gelinmi alıyoruz defansa stopermı alıyoruz belli değil diye :D 160 idealdir turk kızlarına göre
17 Yorumla
Soran+1 yılDanalar Hahahaha güldürdü n beni ya 😂😂
- +1 yıl
Etrafta gereksiz bir uzunluk var. Ne gerek var böyle şeylere 190 oldunda noldu bak yıne sınırlendım :D O dğeil benım hakkımı yediler 5 yılda 1 cm bile atmadım çok doluyum :D
Soran+1 yılBoyun iyi sıkıntı yapma.1.90 olsaydın emin ol kız bulamazdin kendine 😂
- +1 yıl
Şuanda pek değişen bir şey yok :D
Soran+1 yılHahaha 😂 bana boyu 1.88 olan bir çocuk baktı ben kabul etmedim sen çok uzunsun olmaz diye 😂 benim asıl sorunum boyu normal boy olupta 1.60 kızı begenmeyenler
- +1 yıl
Biz kimseye ölmedik kımsede bize bayılmasın arkadaş boşver
Soran+1 yılAynen kimseye olmedim öyle 😂 kimsede bana ölmedi
kaç saattir aynı soruyu soruyonuz lan millete 1.60 kısa ama güzelse tatlıysa minnoşsa olabilir. ama bu 160 lık kızlar yanlarına 1.90 baklava+adonis istio işin garip yanı orası
11 Yorumla
Soran+1 yılNe işim olur baklava Adonis 😂😂
+1 yılSadece yüz bir işe yaramaz, fizik de olması lazım. Dolayısıyla boyu minimum 168 olmalı. Benim boyum 178.
12 Yorumla
Soran+1 yılBoyun çok uzun değil. 1.68 diyosun o zaman arada 10 cm olur. Ama kadınla erkeğin arasında bir 12 15 cm olmalı
- +1 yıl
neden? kim koymuş o kuralı? çoğu erkek kendinden maksimum 10 cm kısa boyu olan kız ister. boyunuzdan 10cm kadar uzun olan erkekler için sorun oluşturmazsınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de o boydayım. iyi bir kariyerim var. türkiyenin en iyi okullarından birinde okuyorum. şimdiye kadar erkek arkadaşım hiç olmadı ama olması da gerekmiyor zaten. ben kendimi olduğum gibi seviyorum ve bir başkasının beni sevmesine ihtiyacım yok. :)
122 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmadı 😊 sende benim gibisin aynı benimde olmuyor erkek arkadaşım çünkü kendi tercihim
Soran+1 yılHaklısın akıllı olmadiktan sonra boyun ne önemi varki
Cevap sahibi+1 yılşunu bir okur musun rica etsem?
www.kizlarsoruyor.com/.../a57410-uzun-boylu-oldugum-icin-sevilmektense-kisa-boylu-olmama-ragmen
Cevap sahibi+1 yılsoru: daha önce boyun yüzünden reddedildin mi hiç?
ikincisi neden böyle saçma sapan bir siteye bu soruyu sorma gereği duydun? pek akıllıca değil yaptığın. bu sitedekiler kendilerini bir halt sanan trollerden oluşuyor. moralini daha da bozmak için mal mal şeyler yazacaklar. bir arkadaşım intihar etti bu saçma sapan yazılar yüzünden. rica ediyorum bu konuya yazılan yorumları okumayı keser misin? 3-5 tane trolün düşüncesini bilmesen de olur. sana verdiğim linki oku.
Soran+1 yılOkudum tamam 😊 biliyorum haklısın burdakilerin ne olduğunu bende biliyorum
Cevap sahibi+1 yılhiç reddedildin mi boyun yüzünden?
Cevap sahibi+1 yıldiğer yorumları okuma bu arada, sadece benimkileri oku.
Soran+1 yılHayır. Birisine acilmadim ki reddedileyim. Sadece herkesin benden biraz olsa bile uzun olduğunu görünce moralim bozuldu o kadar
Soran+1 yılYoksa beni şaka yapmıyorum 1.88 boyundaki çocuk beğendi ama sen çok uzunsun deyip istemedim çok sıkıntı oluyo çünkü
Cevap sahibi+1 yılpeki, erkeklerin kısa boylu kızları sorun ettiği kanısına nerden kapıldın? biri bu konuda bir şey mi söyledi?
Soran+1 yılÇevremde çok duyuyorum. Ikinci si erkeklerin fiziği çok önem verdiğini görüyorum. Yani Afedersin orasını burasını açan kızları begeniyorkar isterse kızlar çirkin olsun fark etmiyor. Bir keresinde okula dar giyinip gitmiştim zayıf bir kızim zaten o yüzden pek kötü durmuyor bir baktimki bir kactane erkek uzaktan laf atıyor. Giydiğim şeyi söyliyim dar bir t shirt dekoltem yok birde dar kot pantolon. Bunda bile böyle yapıyorlarsa dedim kendi kendimë durum kötü o zaman
Cevap sahibi+1 yılçevrenden duyduğun nedir? bir e yaşını öğrenebilir miyim?
Soran+1 yılYaşım 19. Erkekler fizikli kızları beğeniyor falan işte. Sonrada açık giyinenleri. Ama gerçektende öyle. Bu erkekiler neden kendilerini bu kadar mükemmel görüyorlar bilemem. Kendilerine bakmayıp yok kız söyle olsun böyle olsun. Kendileri de yakışıklı olsa bari
Cevap sahibi+1 yıl"fizikli" derken uzun boyu kast ettiklerini de söylediler mi?
Soran+1 yılE yani uzun olunca fizikli oluyorsun doğal olarak. MesEla bana etek yakışmıyor öyle çok
Cevap sahibi+1 yılbenim tanıdğım bazı yabancı erkekler fizikliden ast ederken kıvrımlı diyorlar. hatta minyon seveni bile var. türk erkeği için malsef uzun boy güzellik kriterlerinin en başında geliyor. ha, türk erkeklerini kaybettiğin için üzülmeli misin?
www.kizlarsoruyor.com/.../q5157770-isvec-erkekleri-neden-tanri-nin-bitirm-teziyken-turk-erkekleri
Soran+1 yılO kıvrım konusunda sansliyim o zman benim çok incedir 😄
Cevap sahibi+1 yılgüzel bir fizikten kasıtın uzun boy olduğunu söyleyen kimdi sana
Soran+1 yılMilletin algısı o yönde gibi. Erkekler uzun diye tutturmus çünkü
Cevap sahibi+1 yılyani evet tutturmuşlar. soru sorma hakkın varsa güzel bir fiziğin ne olduğunu sorsana bir
Soran+1 yılBazıları kıvrım diyecek biliyorum kalça falan. Bende de bel kıvrım i var hatta herkes ne guzel çok ince der. Ama burdaki erkekle r 165 altı kıza bakmam falan diyince o yüzden bu soruyu sordum
Cevap sahibi+1 yılsen sor bakalım: linkini de at bana.
güzel fizikli kız nedir, nasıl olmalıdır diye
kizin karakteriyle boyun ne alakasi var arkadasim. Zaten erkekler genelde tipe göre secerde boydan dolayi kimseyi elememek gerekir ki bende mesela o boydayim yani ve kimse aa bu Kücük bu olmaz demez tipe bakar karaktere bakar olduda bitti masallah :D
10 Yorumla
+1 yılTürkiye ortalaması zaten 1.61
toplu ayakabı mağzaları ne güne duruyor
:DD12 Yorumla
Soran+1 yılTopuklu giyem artık deniycem yan i😄 rahat bişey lazım ama
- +1 yıl
dolgu toplu
giy rahat oluyor tavsiye ederim
:DD
Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. 1.40 olsa bile farketmez millet bir boy tutturmuş kısaymış la verse nefes aldırmazlar. d
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 😂😂
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel olduktan sonra sorun yok da benim boyum da zaten 1 metre 10 santim :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
boya bakan erkeklerde sanarsın bana david beckham bradd pitt de beğenmiyolar boşver :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın valla ne diyim ki 😂 kendi boylarida cokkkk üzerine uzun değil ama be bu kendini begenmislik😂
Gizli Üye(30-35)+1 yıldıl görünüşü önemseyenler için olmazsa olmaz özellik. yani malesef kısa boylu bir kız için güzel denemez güzel olma şansı da yoktur. ama aklı olan güzelliği bu kadar önemsemez zaten. şükür et, sakat değilsin elin ayağın tutuyor. varsın erkekler seni beğenmesin?
07 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olamaz derken hiçte bile yaniliyorsun
Soran+1 yılO kadar kısa boylu olup yüzü çok güzel oyuncular var bir habersin anlaşılan bipmedigine göre. O zaman kisa boylu herkes çok çirkin. O kadar uzun boylu insan gördüm suratı çirkin uzun olsa ne olur ki?
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin çoğu için böyle. ben de katılıyorum sana güzellik için boy ille de lazım değil ama erkekler biraz salak yaratıklardır onlar için önemli nedense. ben de nedenini anlamadım.
Soran+1 yılNedeni açık cinsellik çünkü çok igrencler. Sanki kendileri çok yakışıklı gibi kiz söyle kız böyle demezlermi
Cevap sahibi+1 yılerkeklerde beyin yerine hamburger köftesi var
Soran+1 yıl😂😂😂😂👍
+1 yıluzun boyluyum kısa seviyorum böyle sırtıma alıp gezdirmek parka götürüp yılandan kaydıraktan kaydırmak pamuk şeker alıp martılara simit atmak çok zevkli oluyor
10 YorumlaMinyon olmasi guzel bisey tabiki ama minyonlugu abartip yanimizda yavru su aygiri gezdirmek ayri bir olay. He bide boylarindan buyuk canta tasimak abarti biraz yuruyen canta gormekten sikildik :)
10 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. En sevdiğim kızlar onlardır. Bir de düz, uzun saçları varsa harikulade. Hepsine talibim.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
1.60 boy kısa değil, boy ve kilodan çok fizik yapısı ve yüz güzelliği önemlidir. O yüzden takıntın yersiz, iyisin..
10 Yorumla160 cm bir kız için çok kısa değil boy olarak bence.
15 Yorumla
Soran+1 yılHerkesten kisa kalıyorum ama olsun ne yapayım 😂
Soran+1 yılbir Zahmet olsun birde sen beğenmesen kötü olurdu😂😂😂
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Huyu güzel olsun da... Boyu önemli değil , işlevseliği önemli diyorlar hep..😇
10 YorumlaDiğer konusunda 629 cevap paylaştı. yüzlerinin güzel ama boylarının kısa olduğunu düşünüyorum.
10 YorumlaYaa olmuyor kizlar boy onemli cidden ama daha onemlisi ne biliyor musun? popo tabiki
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKizlar icin cok sorun degil topuklu var erkeklere yazik oluyor 😏
20 Yorumla
+1 yılBoy dediğin nedir ki gülüm gönlüme yakısmadıktan sonra
10 YorumlaCok sorun oluyorlar.😊 eve 3-5 tane slip besliycen😊
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken
+1 yılAllah bir yerden verip bir yerden alıyor diye düşünürüz
10 Yorumla
+1 yılTatlı oluyolar genelde fiziken birazda iyiyse tamamdır
00 YorumlaMinyonlar olarak çok tatlıyız, boşver 😏
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen 😂
Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. boy azcık olsun 160 çok kısa yüzü istediği kadar güzel olabilir kısa yani
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok kısa değil ki
Soran+1 yılOrtalama Türk kadını boyu
Soran+1 yılNe kadar itici birisin sen. 1.90 falan sin heralde en sevmediğim boy çok aşırı uzun oda
Soran+1 yılBoyun çok çok uzun değil bende 1.88 falan sandım seni.
Soran+1 yılSeven birisi boy gibi saçma sapan şeylere bakmaz zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarakteri güzel ama boyu 1.70 adalmar hakkında düşündüklerinizi
10 Yorumla160 kısa değil. Türkiye ortalaması o kadar zaten.
10 Yorumla
+1 yılBoyu önemsiz. Önemli olan işlevi :D
10 Yorumla
+1 yılfark etmez yuzu güzel tatlıysa olabılır
10 Yorumla
+1 yılşişko olmadığı sürece güzel..
10 YorumlaZevke göre değişir bence
10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek kısa seviyor zaten
10 Yorumla
+1 yılGuzel olsundaaa gerisini topuklu ayakkabi hal eder
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzelse güzeldir yani. Kısa uzun ne farkeder
10 Yorumla
+1 yılgonul bu dıyorumm , oyle ıstemeyle olmakı
10 Yorumla- Diğer konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılMinnacik
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 iyi işte genç gösteriyoruz. Ayrıca kısa boylu biri için fiziği n cidden iyi. Belim incedir mesela çok 😄
1.65 ten asagisi kurtarmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin fikrin kurtarıyor. Yüzüm çok güzel ama
Umrumda değillllerrr :D :D :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHala hala 😂
Soran+1 yılHalla halla dicektim pardon 😂
topuk giyerler artik
14 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kaç cm 😄
Soran+1 yılBoyun iyi ne güzel Minyon değilsin 😄
Uyum saglayabiliyosam kafa uyusuyosa sorun yok
10 Yorumla
+1 yılİnsan olsun kendi olsun yeter derim.
10 Yorumla
+1 yılBem 1.53 ben noluyorum sen kısaysan?
00 Yorumla
+1 yılOnlar da insan.
10 Yorumla
+1 yılBoy onemli degilbben ce cok tatlilar
10 Yorumla
+1 yılKısa kızlar kardeşimdir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
+1 yılÇok harikalar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl160 kısa mı :D
12 Yorumla