Diğer Abime Özel Doğum Günü Pastası Yaptım Sizce Nasıl Olmuş Güzel Olmuş Mu? pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bugün @Akbaba06 Abimin Doğum Günü Pastası benden olsun dedim :) 37 yaşını kutlu olsun abim nice senelere :) :)@_AşkTanrısı_ @lunaria @unpreventable @Sedefss ve diğerleri gelin soruya hadi :) :)#pilavüstü #DoğumgünününKutluOlsun #Akbaba06 #doğumgünüpastası :) :) Abime Özel Doğum Günü Pastası Yaptım Sizce Nasıl Olmuş Güzel Olmuş Mu? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bluestorms Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl @Akbaba06 :D doğum günün kutlu olsun tanımasam da her sorumda karşılaşıyoruz :) he bir de inanma aldım demiyor da yaptım diyor :Dhttps://i.hizliresim.com/J2Y43B.jpg :) 1 10 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ben yaptım hangi pastanede satılıyor ondan :D :D Yorumla Bluestorms +1 yıl Neredeyse her pastanede kanka :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl peki kanka öyle olsun :D :D Yorumla Bluestorms +1 yıl hiç de takmadı geri aldım doğum günün kutsuz olsun :s Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Benim doğum günüm değil ya şaka şaka :) :) Yorumla Bluestorms +1 yıl sana demedim zaten Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl tamam :( :( Yorumla Bluestorms +1 yıl tamam :D Yorumla Akbaba06 +1 yıl Pasta Benlm ama alan kuru değil gerçek öz blraderim aldı ben kuruya paylaş didim 🙂 Yorumla Bluestorms +1 yıl @Akbaba06 :D Yorumla
_AşkTanrısı_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl Vaay😂 Tanımıyorum ama doğum günün kutlu olsun nice senelere @Akbaba06https://m.youtube.com/watch?v=8JodT805H4E 2 5 Yorumla Akbaba06 +1 yıl Nasıl tanımıyorsun ya 😄 Geçen yayındaki balgam muhabbetini hatırla 😄 Hani dinlemiyordun sadece muhabbet ediyorduk 😜☺️ Teşekkür ederim Yorumla _AşkTanrısı_ +1 yıl @Akbaba06 aa tamam hatırladımmm😂 Rica ederim nice senelere, ya da vaz geçtim midemi kaldırmıştın😔 İnsafsız Yorumla Akbaba06 +1 yıl 😬 insafsız değilim ben 😜 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Nasıl tanımıyorsun kanka :D :D Yorumla _AşkTanrısı_ +1 yıl @Akbaba06 ahaha tamam tamam😂 Yorumla
Akbaba06 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 64% +1 yıl Teşekkür ederim tosunum 😬Benim blraderin süprizine de çöktün hadi gene iyisin 😊 2 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ya yine beleşe pasta yiyecekler abi iyi doğdun :) :) Yorumla Akbaba06 +1 yıl Sağolasın 😄 Face yıkılıyor Şu an arkadaşlar koptu pastaya 😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahaha ya süper abi :D :D Yorumla
unpreventable Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Vaaay abimin dogum gumuymus. nice mutlu yillara @Akbaba06😄 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Adam bugün doğdu pasta yaptıum bende :) Yorumla unpreventable +1 yıl Vay be toplanip parti yapaydik😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl valla bende dedim de gerek yok dedi :D :D Yorumla Akbaba06 +1 yıl Sallamayın la salatalıklar 😳 Öz birader pasta getirmese ben seninle paylaşmasam zor haberiniz olurdu Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl @Akbaba06 aynen abi ya :/ :/ Yorumla
NescafeliPilav Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl @Akbaba06 tanismiyoruz ama doğumgunun kutlu olsun kuruyla nice mutlu yillara insallah:Dsende ne becerikliymissin yahu :D 2 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Becerikliyim tabi ne sandın :) Yorumla NescafeliPilav +1 yıl helal valla :D Yorumla
maviangel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Knkaaa doğum günü kutlu olsun abinin pasta güzelmiş😇😇😇 1 7 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl teşekkür ederim kanka çok varol :) :) Yorumla maviangel +1 yıl Rica ederim knka hep mutlu olun inşallah amin😇 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl İnşallah kanka beni ayaza benzeten koca yürekli kankam benim :) Yorumla maviangel +1 yıl Hahah knkam unutmamışsın senn teşekkür ederim ayaz knkam benimm😇😇 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Süpersin ya unutmam tabi :) :) Yorumla maviangel +1 yıl Sende öylesin bitanecik knkam 😇 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Teşekkür uzun ömür ve mutluluklar sana :) Yorumla
Kıskancakrep Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Muzu kabuğuyla koysaydınız vitamini kabuğunda :D Nice senelere topiğe :D :D 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl yok kabukla konulmaz :) :) Yorumla Kıskancakrep +1 yıl Allahtan koymamışsınız :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kabuklu sevmem :D :D Yorumla
britomartis Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. benim pastamı sen yapma ahaha :D 2 3 Yorumla Akbaba06 +1 yıl Gerçekte yapan o değil zaten 😄 Yorumla britomartis +1 yıl @Akbaba06 biliyorum şaka dedim :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl amam kanka yapmam kanka :D :D Yorumla
delisorular96 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Topik ne ya :DNice senelere 2 2 Yorumla Akbaba06 +1 yıl Kurt kocayınca kuzunun maskarısı olur meselesi 🙂 Resim gerçektir 👌 Oldum 😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aramızdaki espiri ya :D :D Yorumla
hayal-kırıklıgı Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Mutlu yıllar @Akbaba06 :)) 2 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Teşekkürler :) :) Yorumla
İyikalpli_cadı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Güzel olmuş Kanka tebrikler 😊 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl teşekkür ederim kanka :) :) Yorumla
KizÜye_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl Yazi cok güzel olmus😂 1 4 Yorumla Akbaba06 +1 yıl Evet öz biraderimin 37 Yaş sürprizi 👌 Şeklinde oldu 😄 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Yazı özellikle seçildi :) Yorumla KizÜye_ +1 yıl @Akbaba06 @soran Aman bu sevgi sözcüklerine gözlerim yasardi topikler😂😂 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl teşekkür ederiz :) :) Yorumla
AşkMektubu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Gofreti bana ver, gerisi sizin olsun 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl tamam kanka senin olsun gofretleri :) Yorumla
Eskiçeri Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Eline koluna sağlık kanks 😂 helal olsun 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl teşekkür ederim kanks :) Yorumla
KntszmLq Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Hahahh topik ne ya 😂😂 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl espiri :) :) Yorumla
filofobik Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl VaaayyyyEtkileyici 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Aynen reis Yorumla
E-Lewies Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Doğum günü kutlu olsun😌 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Teşekkür ederiz :) :) Yorumla E-Lewies +1 yıl 😌😌😌 Yorumla
RuhumuzSevişsin Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl 37 yaşındaki adamın doğum günü çok mu önemliymiş 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Önemli tabi onun ruhu genç :) :) Yorumla RuhumuzSevişsin +1 yıl iyi allah kabul etsin Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sağolsun :) :) Yorumla
Pilogik Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Gözel olmuş iyikide doğmuş 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen ya teşekkür ederim :) Yorumla
Homoeconomicus Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl sen mi yaptın :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl evet yapmam mı :) :) Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Aldım de:) 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah :) :) Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK +1 yıl 😅. Yorumla
Kızsızada Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ayıp olmuş 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl neden ki Yorumla Kızsızada +1 yıl İnsan iyi ki doğdun der Yorumla
içindekisırlar Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl 😂😂 güzel olmus 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl teşekkürler :) Yorumla
simito Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Nice senelere 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
ChronicX Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzel 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sağolsın :) :) Yorumla
_Samantha_ Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Olmuş 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl teşekkür ederim :D :D Yorumla
hemşire_girl Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl ne denirki 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl hemşire hanım ne derse :) Yorumla hemşire_girl +1 yıl Harika Yorumla
Sedefss Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Nice senelere Onur😊 2 1 Yorumla Akbaba06 +1 yıl Teşekkür ederim sedefss :) Yorumla
En İyi Cevaplar