Ailem bana para harcamak istemiyor lütfen okuyun?

şöyle başlayım ben 19 yaşındayım abim 24 yaşında 5 sene dışarda kaldı 4 senelik eğitimini bitirdikten sonra çalışmak amaçlı 5. senesi okuduğı yerde kaldı.. annem fabrikada çalışan bir işçi babamda özel şoförlük yapıyor. asgari ücretlerle yetinmeye yaşamaya çalışıyoruz 4 sene boyunca ona hesap yaptk 70.000 milyara yakın para harcadık üniversite ve gerçekten okuması beni mutlu etti ama şöyle birşey 5. senesi dışarda zevk için kaldı ve ailem sadece ona çalışıyor 5. senede her ay 500 tl kira verdik abime ben liseyi bitirince babamla annemi düşündüğüm için yaşadğım yerde üniye gittim ünimiz çarşıda idi ama sonra ilçe dışına taşındı ve otobüs ücreti karşıma çıktı okulda da dersleri beklediğim için uzun süre gidiş geliş ücreti malum 3-4 tl tutuyor sabah kahvaltısı desen acıksan günde 10 tl gidiyor ve ailem her gün benim o kadar para harcamama kızıyor. ve ben bunu kıstm 5 tl ye indirdim ama gene onlara çok geliyor kendime 1 seneden beri ayakkabı alamıyorum abime tuttu ki kığılı mavi gibi olsun marka kıyafetler alıyorlar çok iyi giyiniyor üstüme başıma en son kışın mont aldım o kadar en son alışverişi geçen sene yaptm ben bundan gocunmuyorum sadece en çok para ona harcanıyor belki ona daha çok gerekli ama ben burada okudğm halde az harcamama rağmen o para verdikleri para gözlerinde büyüyor sanki. geçen kış 2 kazak aldım 40 tl verdim demedikleri kalmadı sen nasıl kazak alırsın biz sana para veriyoruz bunun için mi bilmem ne onlardan habersz birşey alamıyorum korkuyorum 40 tl kazak aldm diye 3-5 gün para vermediler bana, market alışveriş yaparken neden çok şey alıyorum diye kızıyorlar ama abim sucuk istese salam istese direk alırlıyorlar tamam banada alıyorlar ama ben sadece eşit davranmadklarını abime daha çok para harcadğını düşünyrm şimdi yurt dışına gidick abim 2 sene okumak için ve ona yoğunlaşcklar, ayyakbı istyrm gerçek ayakkabdan başka birşey kulanmyrm ayak ağrılarm var çünkü. en son geçen sene aldm eskimşti şimdi yeni istyrm almıyorlar aslada almam diyorlar
Ailem bana para harcamak istemiyor lütfen okuyun?