Her gün 2-3 Bardak Viski içiyorum Viski bardağıyla birşey olabilir mi?
Siroz Olursun.
Hayır Viskiden Birşey olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu dünyada ne olur bilmem ama içki içip tövbe etmeden ölenler mahşer gününde kabirlerinden kalktıklarında göbekleri diz kapaklarına kadar sarkmış üst dişlerii domuz dişinden olup göbeklerine saplanmış ve göbeğinden irinler saçarak dirilecekler cehennemdeki azabı anlatmaya gerek yok sanırım
Babam 51 yaşında kendimi bildim bilelei gün aşırı alkol alır. Bişey olduğunu görmedim daha. Fakat iyi bişey değil kesinlikle. Çocuğun varsa gerçekten onun için bırakmayı dene en azından. Hem manen hemde madden kendini ve aileni incitiyorsun istemeden. Esrar kullan daha iyi o kadar diyim.
Dostum Esrar daha iyi diyorsun fakat bence Esrar daha kötü nedeni ise Akciğer kanseri yapması sigaradan çok daha zararlı
Yazdıklarım benim görüşümdür. Neler yaşadığımı yazmadım, yazılacak şeyler değil. Sağlık konusuna hiç değinmedim. Çünkü, eğer bir kişi sadece kendi zevk ve çıkarları uğruna kendine zarar verirse bunun benim açımdan hiçbir sakıncası yoktur. Amma velakin eğer bu kişi, kendine yaptıkları yetmemzmiş gibi eğer başta ailesi olmak üzre çevresine, eşine, dostunada zarar veriyorsa sıkıntılı bir durumdur bu. En azından benim için öyle. Ben sana tamamen bırak demiyorum sadece özel günlerine, kutlamalarına falan ayır bu işi. Zamanla farkedeceksin ki alkol olmadığı zaman aynı eroinman bir insan gibi tatsız, tuzsuz tabiri caizse yaşayan ölü olacaksın. Onun olmadığı zamanlarda tam anlamıyla mutlu olamayacaksın. Alkol seni içicek, o seni tüketecek adeta. Tabi kişisel hayatın bu senin karışmak bana düşmez fakat yazdıklarımı en azından bir okusan iyi edersin. Şuraya yazdıklarımı tüm samimiyetimle içinde en ufak bir yalan olmadan yazdım. Umarım sende yaptığının doğru olmadığını anlarsın.
Kendini alıştırmışsın bir kere birşey olur mu bilmem ama bağımlısı olmuşsun
Cevap
8Cevap
hergün içilirmi herşeyide olabilirsin bir kere beyin hücrlerinin yavaş yavaş bitecegi kesin. en agır içkiyi içiyorsun birde
Gece çok güzel gidiyor manzaraya karşı yudumluyorum 2-3 tanede buz ooh :D
bro iç iç afiyet olsunda hergün sıkıntı ondan bahsediyorum sen gelmiş ne diyon :D
Haklısın Dostum onu 1 haftada 2-3 bardak yapacam hem daha çok keyif alırım içtiğim şeyden arkadaşlarımda öyle diyor
öyle zaten o şekilde bir sıkıntı olmaz hem dedigin gibi daha çok keyif alırsın
yarasın :) 2 3 bardaktan bir şey olmaz gibi ama ben doktor değilim bilemem
Sağol kardeşim :)
ankaradaysan bizede yer aç yalnız içme öğrenci adamız biz bulamyız heryerde :D
bır noktadan sonra kafa yapmaz ve farklı seylere yonelırsın
Niye iciyorsun amacin ne
Can sıkıntısı
Icme haram.
Hergün neden içiyorsun bari ara ver bazı günler
Yavaş panpa gerek yok :D
Viski bardağıylaysa birşey olmaz
Siroz