Sen böyle sormaya devam ettiğin sürece onu şımartıcaksın.. sorma bişe kız arkadaşın var mı vs. diye soruyosun, sana sevgili bulmakta zor felan diyerek caninı acıtiyor.. belli ki unutamamışsin hala seviyosun ama bekle o da sana yazsın sorma bişe ona.. eğer o sana yazarsa o da seni unutamamış demektir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHımm eski sevgilim değil bı
Soran+1 yılGaliba öyle oldu
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılyeşilli şayet kızsa
erkeğin G. T ünü fenna kaldırmış :D
artı yeşilli kısa ve erkeği böyle pof pofluyosa
% 95 TİP siz :D03 Yorumla
Soran+1 yılYeşilli kız
Kız tipsiz değil aslında
O ben oluyorum
Nerden nereye kader be- +1 yıl
hayatta her şey gönlünce istediğince olur diyim de kavuşursun inş. iyi günler
Soran+1 yılAmin inşallah
Iki taraf da birbirinden hoslaniyor, agizlarini yokluyor. Ama bunu caktirmamaya calisirken iyice batiyorlar. Bir de baya sikici bir konusma olmus. Bence özellikle kiz tarafi diger kizlari sorgulayip kiskanmayi biraksin. Özgüveni yokmus gibi duruyor. Biraz cilveli olsun.
014 Yorumla
Soran+1 yılKız bugün neler konuştu bir bilsen
Soran+1 yılSenden hoşlanıyorum dedim
Soran+1 yılOda beni arkadaş gibi görüyormuş ama ileride ne olur bilmezmiş bende dedimki karar ver ben biriyle tanışıcam eğer niyetin ciddi değilse beni yorma dedim
Oda birbirimizi tanımıyoruz Dedi
Soran+1 yılBir karar ver dedim ona artık konuşup konuşmayacağımıza yüzyüze konuşalım sende düşün herşeyi etraflıca Dedi
- +1 yıl
Bulusunca öyle fazla üstüne gitme. Cok ciddi ve zorlayici gibi durma. Rahat ve eglenceli ol. Keske onu bir karara zorlamasaydin. Sana ilerde gelecegi varsa bile ayagini kesmis oluyorsun görüsmeyi bitirerek. Yazilarda cok sert, üsteleyici ve biraz fazla ciddi bir tip gibi yansiyorsun. Yüzyüze iken öyle davranma sakin bak.
Soran+1 yılBunu yapmak zorundaydım
Soran+1 yılEğer yalan söylüyorsa ya da niyeti ciddi değilse kendini belli edecek artık
Soran+1 yılOrta güzellikteyim öyle çok güzel Değilim
Soran+1 yılZorluyorum ki anlasın
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu çocuk artık sana hayatta dönüp bakmaz benden söylemesi çok hoşlandığını belli etmişsin haliyle oda havaya girdi şimdi nasıl böyle konuşuyosunuz valla anlamıyorum ben
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba Bu durumda ne yapmalı
- +1 yıl
Hiçbişey olmamış gibi davran ilgisiz gibi görün bir süre sonra normale döner
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
olayı çözmüşsün evrim
- +1 yıl
@cotanak1967 sen nerden biliyon adımı😱
- +1 yıl
içime doğdu altıncı hissim çok kuvvetlidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Diğer konusunda 866 cevap paylaştı. beyaz fon sensin çocuk senden hoşlansın teklif etsin istiyosun. oda senden hoşlanıyo. ama net bir ışık yakmadıgından agırdan alıyo. ben böyle yorumladım.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen görüneni söylüyorsun ama işte insanlar bu kadar sığmı sence
adamın sevgilisi varmış öyle diyo bir de çevresi genişmiş senden çevresinin geniş olmasından rahatsızsn
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok Dedi
+1 yılyakınlaşmak isteyen delikanlıyı savuşturan genç hatun anlamamış ayaklarına yatıp üzerine üzerine çekmesi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSence oda bana asılmıyor mu
+1 yılÇevresinin geniş olması seni etiketlemiş, Sen kullanılmamış bir prezarvatif gibisin malesef acıyorum senin kafandaki tüm insanlara
05 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya
- +1 yıl
Kaldır diyorum daha fazla kaldır gö. tünü elemanın. Rast gelsin
Soran+1 yılHaklısın galiba beni çöpten çıkar abi 😭
- +1 yıl
Elemanın sadece 1 sözünden anladım bir yerleri kalkık oldugunu.
Sevgili çok istedikten sonraymış.
Sen ce bu elamanlar sevmenin nedemk oldugunu biliyormu?
Sevmeyi bilenler harcanıyor. Etraf bu çevresi geniş piçlere kalıyor.
O mangalı yapmış etleri yemiş şimdi yere düşen kestaneleri çizecek o kestanelerden 1 i de sensin :)
Ben sana yardım edemem. O senin içinde ne yapmak istiyorsan onu yap.
Soran+1 yılBunu bilerek yazdım tepkisini merak ettim hangi erkek bunu yazmadı erkekler kendilerini yüceltmeye bayılırlar biz kızlar öyle değiliz sizler bu tarz şeyleri seviyorsunuz
Çok açık bir şekilde ondan hoşlandığını belli ediyorsun ama o seninle aynı hisleri paylaşmıyor. Üzgünüm ama gerçek bu.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerek sence
- +1 yıl
Fazla üzerine düşme sen hissettiğini belli etmişsin saf değilse anlamıştır. Görüşmeye devam ederse karşılık verirsin ama o zamanda iki durum vardır. Bunun kararını sen vereceksin. Ama buradan dönerse muhtemelen 2 olacak.
1. O da senden hoşlanıyordur.
2. Senin ondan hoşlandığını bildiği için seni yedekte tutmak istiyordur.
Soran+1 yılAnladım
+1 yılşu an sadece derdini anlattıgı birisin çok çok zaman lazım ama bu yolda devam et bir zaman sonra hoşlantı başlayabilir ondada
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun sence bizden sadece arkadaş olmazmı
- +1 yıl
normal arkadaş olmak istiyosan bu seviyeden öteye gitme hani normal konuş naber nasılsın şu bu aşk ilişkileri hakkında rutin hani canı sıkılır anlatır vs sen anlatırsın yeri gelir sırdaş kalırsın arkadaş olmak istiyosan tavrını belli edersin ama aşk istiyosanda yürümeken korkma işte
Soran+1 yılSence biz kızların yürümesi erkeklerce basit olduğumuzu göstermiyormu
- +1 yıl
hayvan gibi yürümezsen bişi olmaz canım ki kızı erkeği olmaz bu devirde eğer hoşlanıyosan farklı olucaksın her kız gibi naza çekmiceksin deli olucaksın biraz ki dikkatini çekebilesin hiç ummadıgı anda onu şaşırtıcaksın yeri gelicek bir cümlenle bu yüzden öyle naza çekilicek hiç bir durum yok b ence
Soran+1 yılYa işte
- Diğer konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılBu yazismadan sonra ben o cocugun yerinde olsam seninle birlikte olmazdim.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden açık konuşurmusun
- +1 yıl
Cok fazla sıkmışsın. ileride de cok fazla problem çıkartırsın. Belli ki kıskançsın ve dominant olma özelliğin var. Her şeyi sorguluyorsun ve senin istediğin cevabı almak istiyorsun vs. vs.
Soran+1 yılAynen ben
- +1 yıl
O yüzden bu ilişkiden büyük ihtimal bir zikim olmaz. Boşuna uğraşma.
Soran+1 yılAda'm rahat kız değil
+1 yılBune arkadaş , meclisteki vekillerin konuşması sına dönmüş.
017 Yorumla
Soran+1 yılCidde'n mi
- +1 yıl
Cidden.
Soran+1 yılSence ondan mı benden mi
- +1 yıl
Çocuk sana bildiğin yürüyo. Bundan sonrası sana kalmış.
Soran+1 yılAçıldım
Soran+1 yılSenden hoşlanıyorum dedim
Soran+1 yılAman herşey olacağına varır
- +1 yıl
Su akar yolunu bulur
Soran+1 yılBeni arkadaş gibi görüyormuş
- +1 yıl
Yok yok olmaz.
Soran+1 yılŞimdi konuştuk açık açık söyledim ben Zaman kaybedemem niyetin ne dedim ben evlilik yoluna giricem bir başkasıyla bana net ol ben senden hoşlanıyorum ya sen dedim
Soran+1 yılOda benimle herşey için tartışacakmısın Dedi bana güvenecekmisin aramızdaki yaş farkını ailen kabul edecek mi Dedi
- +1 yıl
Cvp gelmedimi.
Soran+1 yılBunların hepsini düşün tekrar konuşalım Dedi ne Zaman geliyorsun bir kahve İçel'im Dedi
- +1 yıl
Gizli kullanıcı, aşkta sevgide net olan birini bulsana. Ne kafanı yoruyosun.
Soran+1 yılBenden hoşlandığını hissediyorum ama oda haklı biz daha tanışmadık bile
Soran+1 yılBen sadece duygularımı söyledim bende ona hiç bir şeyin garantisini vermem ki sonuçta ne olacak belli değil
+1 yılÖzel hiçbir şey yok. Olay, konuşmanın akışına göre şekillenmiş..
02 Yorumla
Soran+1 yılBilerek sordum kız sevgilin var mı diye
- +1 yıl
Onu anladım. Yalnız özel bir şey yok bence, önüne gelen herkes bunu yapmaya başladı çünkü. (Ağız arama meselesini). O yüzden özel hiçbir şey yok dedim. Sonra da olay akışa göre şekillenmiş işte..
+1 yılBen bunu okursam prf. Dr. Olurum pampa bana çok geldi fena oldum
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar derin demek 😞😞😞
sen onunla ilgileniyorsun, ona karsi hisslerin var, ama o seni yanda tutuyor, cok ilgilenmiyor gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu kadar sıkıcı konuşmayı nasıl beceriyosunuz 😷
13 Yorumla
Soran+1 yılYapım bu
Soran+1 yılO bana asılmasaydı daha güzeldi
Soran+1 yılNe güzel Zaman geçiriyorduk
+1 yılKız oğlanın ağzını aramış.
Oğlan da lafı geçiştirmiş.07 Yorumla
Soran+1 yılAğzını aramadım direk sordum
Soran+1 yılAma benim amacım sevgili olmak değil sevgilisi varsa uzak durmak
- +1 yıl
amacin sevgili olmak degilse sevgilisi olup olmadigini neden merak edesin, ya da uzak durmak isteyesin..
Soran+1 yılAz önce açık açık ondan hoşlandığımı söyledim sen de beni kardeş gibimi görüyorsun dedim
Soran+1 yılOda kardeş gibi değil arkadaş gibi Dedi bende beni yorma dedim açık ol net ol ben biriyle tanışıcam evlilik yoluna giricem dedim
Soran+1 yılBenim boşa harcayacak zamanım yok ayrıca seninle konuşurken bir başkasıyla tanışmak benim miğdemi bulandırırsa ben geniş biri Değilim
- +1 yıl
iyi demissin, o zaman kaderini bekle bence.
- Diğer konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılbirbirinize yürüme çabası ama sonuçlanmamaış gibi :D istemem yan gebime koy falan
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle galiba en doğru ve yerinde tespit sizinki 👍🏻
- +1 yıl
tşkr edrm :)
+1 yılBu kadar mesafeli konuşma mı olur basbakanla cumhurbaşkanı tartışması gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılYukarıdaki kız gevşek konuşmuşsun demiş sen ciddi dedin ben olduğum gibiyim
- +1 yıl
Arkadaşlar arasında rahat konuşulur bence hiç heyecanlı durmuyor karşındaki kişi sanki zoraki konuşuyor gibi
Soran+1 yılHımm
Senin ona kur yaptığın açık ve o seni sadece keşfetmek isitiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgilin var mı diye sordum kurmu oluyor bu
bir haftaya sivgilim iyi gicilir sini siviyirim demeye başlarsın hacıt.
19 Yorumla
Soran+1 yılYok bizim muhabbet kasımda başladı
Soran+1 yılDün gece
Soran+1 yılYok ya işin içinde ben oluca olaylar farklı işliyor
Soran+1 yılEski sevgilim dengesiz olduğumu 3 yıl dile getirdi
Soran+1 yılHımm
hiç bişey çıkaramdım ne sorudn ki şimdi sen asık mı oldun buna
025 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBana güven vermiyor
Soran+1 yılYüzüne dedim zaten sana güvenmiyorum dedim mesajına cevap vermediğim için mi Dedi evet dedim
Soran+1 yılO Nasıl olacak be hacı
Soran+1 yılYa senin sakal traşını çok beğendim sakalların için özel bir kuaför tercihin mi var
Soran+1 yılMaşallah Allah sahibine bağışlasın umarım yoktur 😉
Soran+1 yılBu arada tanışalım istersen
Soran+1 yılİşte oda bana böyle asıldı 😊 İlk başlarda sallamıyordum ama Zaman'la hoşlanmaya başladım ve şimdi kendini geri çekince boşlukta kaldım ☺️
Soran+1 yılYok be gülüm onu demiyorum farkındayım 😊
Bu arada ben ona açıldım
Soran+1 yılAçık açık sordum beni yorma ben senden hoşlanıyorum dedim sende beni kardeş gibimi görüyorsun dedim hayır
Soran+1 yılArkadaş gibi görüyorum ama ileride her şey olabilir Dedi
Soran+1 yılBende karar ver zamanın yok benim boşa harcayacak dedim benim kısmetim var onunla tanışıcam dedim istiyorsan konuşalım ama ciddi bir şekilde istemiyorsan ben yoluma gidicem Dedi
Merkeze geldiğinde görüşelim Dedi
Soran+1 yılHaklısın
Tam uçmaya hazırlanırken az daha yere çakılacakmış :D :D
010 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılBen bilerek çevren geniş dedim biraz ego yapsın diye
Soran+1 yılYazık hep omu beni şişirecek azda ben yapayım
Soran+1 yılHep yapıyor bunu
Soran+1 yılBen arkadaşça muhabbet ediyorum hoşlanıyorum ama sevgilisi olma gibi bir niyetim yok ama sevgilisi var ise uzak durmam gerektiğini düşünüyorum bunu sorma sebebim buydu ama o sevgilim yok diyor
Soran+1 yılSanki bana asılıyor gibi ama bende emin Değilim
Soran+1 yılHımm
Alanen yaziyo sana ufaktanda ortamindan rahatsizligini dile getirmis :D
046 Yorumla
Soran+1 yılBen ortamından rahatsızım demedim sadece sordum
Soran+1 yılBazı arkadaşlar onun kıöını kaldırdığımı söylemişler sence h
Soran+1 yılSıra bana gelecek mi
Soran+1 yılYani boş mu vereyim
Soran+1 yılGeçen gün dediki biz sevgili değiliz ama sen bana hesap soruyorsun Dedi bende arkadaş bile olamıyoruz ne sevgilisi dedim neden sence biz sevgili olamazmıydık Dedi bende hayır dedim
Soran+1 yılBencede olmaz gibi çünkü önceleri çok düştü üstüme ama şu 5 gündür hiç
Soran+1 yılTartışmadan sonra
Soran+1 yılEgomu yapıyor
Soran+1 yılBen onun kel kafasına
Soran+1 yılOlayı en baştan anlatsam zamanın var mı
Soran+1 yılSenden hoşlanıyorum dedim açık açık oda beni arkadaş gibi görüyormuş tamam o zaman ben başkasıyla tanışıyorum ailemin istediği biri var dedim sustu iyi birisin ama seni tanımıyorum dedi
Soran+1 yılKarar ver dedim tanışalım öyle kahve İçel'im
Soran+1 yılDedi
Soran+1 yılKendisi bilir ikimizde hiç bir şey kaybetmeyeceğiz
Soran+1 yılYok be ne vurması Ortada kafaları duvarlara vuracak bir şey yok
Soran+1 yılOlursa olur olmazsa olmaz ona kız çok bana da erkek bu herkes için geçerli
Soran+1 yılSwarma fotoğraf atmış sen elmayı seviyorsun diye elmanın seni sevmesi şartmı Demiş 😂😂😂 ya varya kendime hastayım Ada'mın sinirlerini
Soran+1 yılBu iyiydi bak güzel yaklaşım bende öylemi yorum atsam çıldırır 😂😂😂😂
Soran+1 yılCüppeli Ahmet demişki
Ben seni seviyorum diye sen beni sevmek zorunda değilsin beni sevmek İslamın şartı değil
Soran+1 yıl😊😊😊
Soran+1 yılSence paylaşayım mı yoksa tepkisiz kalayım iyice kudursun
Soran+1 yılAma bunun sonu yok demi
Soran+1 yılArtık konuyu kapatayım yani Can'ım sıkıldı ama çok değil
Soran+1 yılBilmem herşey olacağına varır değilmin
Soran+1 yıliyi oldu bu zaten en baştan beri kaçmak istedim kaçamadım hiç değilse o uzaklaşırsa bende kafa dinler alışırım
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne a. g ilkokul'da ezberletilen tekerlemeler gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılValla birşey anlamadım. Kafam yandı okurken. Aklım ermedi. Siz ergenlerin muhabbetini hiç anlamıyorum. Kontakt kuramıyorum. :/ "O piti piti karameli sepeti terazi lastik jimnastik" gibi konuşma şekilleriniz ağır geliyor. :( :( :( Lütfen mâzur görünüz.
adamların kendini beğenmiş lafları salak kızları kandırıyorlar kendi sanki çok sevgi ğpeşinde ya 😂
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir muhabbet resmen sevgln var mı derken yoksa benim ol felan diye düşündü
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevgiyi maddiya ile olacağını düşünüyor günümüzde öyle kabul etmek istemesekte
027 Yorumla
Soran+1 yılBunu sürekli söylüyor
- +1 yıl
kafayı bozmuş
Soran+1 yılŞimdiki kızlar maddiyata paraya mala mülke önem veriyormuş
İlk okul mezunu kendisi kızlar diplomalı istiyormuş kocayı öyle diyorb- +1 yıl
anlık yaşam tercihler vefa çaba olmasın istiyorlar buda zor geçici olur hep ayrılıkların boşanmaların nedeni bu
Soran+1 yılSence bana laf mı sokuyor
- +1 yıl
yanlışmı tanıdı seni
Soran+1 yılEvlilik konusu açıldı geçenlerde sıra bizde Dedi bende önce sen dedim o 37 yaşında
Ben şu an evlilik düşünmüyorum iyi bir işim olsun istiyorum dedim- +1 yıl
her zaman her zorlukta bu adamın /kadının yanında yer alır ve devam edebilirim demeli insan iş para sonra gelir güven yoksa işde olsa parada olsa çekilmez olur yaşam
Soran+1 yılKonuştuk ben ona senden hoşlanıyorum dedim oda pazar günü anladım Dedi
- +1 yıl
kovalanan olmuş ondan sende kovalayan
Soran+1 yılAçık ve net ol bana dedim eğer beni istemiyorsan söyle başka biri ile tanışıcam dedim Zaman kaybettirme bana dedim
Soran+1 yılDüşünmeni isriyorum Dedi benimle yağabilecekmisim senden büyüğüm ailen bunu sorun edecek mi Dedi ayrıca senin okulun var Dedi
Beni üzermisin çok boğarmısın Dedi- +1 yıl
dobra kızsın sende
Soran+1 yılBunları düşün tekrar konuşalım Dedi ben açık sözlüyüm başka kızlar beni ilgilendirmez ben böyleyim dedim açık sözlü insanları severim Dedi
- +1 yıl
bitirmişsin sende
Soran+1 yılTekrar düşün konuşalım yüz yüze Dedi
- +1 yıl
kendini yüksek görüyor
Soran+1 yılKendini yüksek görse neden uzatsın ki kestirip atar
- +1 yıl
boşlukta kalır
Soran+1 yılHımm boşlukta mı kalır
- +1 yıl
tabi bir anada kötü olur
Soran+1 yılO zaman kalsın
- +1 yıl
son bir şans ver seviyorsan konuş bence
Soran+1 yılOna kalmış artık
- +1 yıl
umarım yorumalrım olumsuz etki etmedi sende
Soran+1 yılEtmiş te olabilir etmemişte ben rahatladım üzerimden bir yük kalktı ve onun omzuna bindi
- +1 yıl
sevindim
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Normal bir konuşma
bişi anlamadım :) ?11 Yorumla
Soran+1 yılSoru cevap
+1 yılNormal konuşma. Ne çıkartmamız Lazım ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılİki kilo sazan çıkarsa 😉 Akşama misafir var
İkinizda açık kapı bırakmış gibisiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
Ada'mın umurunda değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm
- Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen biraz fazla gevşek konuşmuşsun
11 Yorumla
Soran+1 yılKafam karışık
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirleri ile geyik yapmışlar akşam akşam :)
00 Yorumla
+1 yılkadınların saçmalıkları
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yıladam resmen hüseyin bold olmuş koşuyor sana
046 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin var mı diye ben sordum
- +1 yıl
o zaman sen seviyorsun :)
Soran+1 yılKafama ben
- +1 yıl
olan olmuş yapacak bişey yok şimdi bekleme zamanı senin için
Soran+1 yılTamam bekliyorum hiç beceremem ben bu işleri keşke bana yardımcı olsanız hepiniz ks ailesi olarak
- +1 yıl
beceremeyecek bir şey yok aklını koy bir kenara aşkın akla ihtiyacı yok akıl varsa aşk yok aşk varsa akıl yok
Soran+1 yılErkeler duygularıyla hareket eden kadınları kullanırlar
- +1 yıl
hiç kimse bir değil herkes ayrı ayrı
Soran+1 yılEminmisin
- +1 yıl
evet bu doğanın kuralı iyide var kötüde
- +1 yıl
O Usain Bold değil miydi la? :/
- +1 yıl
@eroberereisen neyse ney işte :)
- +1 yıl
Hem Bolt olacakmış. Beni de yanılttın ya Huseyin!
Soran+1 yılAçık açık dedim senden hoşlanıyorum diye
- +1 yıl
iyi demişin demyede cevabı duymaya hazırmısın o önemli
Soran+1 yılFark ettim Dedi bu hafta sonu Dedi bende bende yeni fark ettim dedim
Sen de beni kardeş gibimi görüyorsun dedim hayır arkadaş gibi ama ilerde ne olur bilmiyorum Dedi
Sevgililik konularına getirdi olayı bende benim kimseye boşa harcayacak zamanım yok dedim şu dakikadan sonra
Ailem beni biri ile tanıştıracak seninle konuşurken bunu yapamam dedim bana net ol dedim
Soran+1 yılAilen beni isteyecekmi aramızdaki yaş farkı sorun olacak mı Dedi bilmiyorum dedim ilerde ailen sorun çıkarırsa sen bunları kaldırabilecekmisin Dedi
Bende ciddi bir şeyler istiyorum ama seni üzmekte istemiyorum benim arkadaş çevrem geniş çok kıskançsın hem beni hem kendini üzecekmisin Dedi- +1 yıl
hımm demişinki bir karar ver
- +1 yıl
sana şah demiş :)
Soran+1 yılŞah ne oluyordu yahu
- +1 yıl
sen bana katlanamazsın demiş
Soran+1 yılNe zaman merkeze geliyorsun Dedi ben de 10 -15 güne dedim görüşelim Dedi yüz yüze konuşalım sende bunların hepsini düşün Dedi
- +1 yıl
kararı sen vereceksin senden cevap bekliyor
Soran+1 yılResmen kendi kendimi Tuzağa düşürdüm 😂
İstediği buydu zaten en başından beri demi hep zarf atıyordu zaten- +1 yıl
ben yerinde olsam bu oyuna girmem çili bir yol bekler seni
- +1 yıl
Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme! Yoksa, 'kaçırcağın keçilere' çobanlık yapamazsın
Soran+1 yılBu ne şimdi
- +1 yıl
seni zor günler bekliyor demek
Soran+1 yılBeni istemeseydi açık açık söylerdi bunu
Soran+1 yılBenimle konuşma gereği duymazdı herhalde
- +1 yıl
seni istemiş ama şartlı istemiş bana karışmayacaksın demiş aşkın şartı olmaz
Soran+1 yılBirde ben sen olmazsan olma ben başkasıyla tanışıcam dedim zaten
- +1 yıl
bunlar sizin seçiminiz ben anlattığınızdan anladığımı söyledim seçim sizin iyi günler
Soran+1 yılSence benim de ondan bunu isteme Hakkı'm olmuyorum
- +1 yıl
sen seni seviyorum demişin o da san bana karışman sıkıntı yaratıt razıysan gel demiş iki gün sonra bişey desen ben böyleyim sana başında demiştim diyecek
Soran+1 yılBende ona aynısını söyleyebilirm artık doğal olarak eşşek gibi kabul edecek telefonum meşgul olduğunda neden meşgul demeyecek dışarı arkadaşlarımla çıktığımda bende gelicem demeyecek Can'ım istediğinde tek başıma heryere gidebileceğim tırnağımdaki ojeye ya da saçımın rengine ya da tişörtümün altına ne giydiğime karışmayacak
Soran+1 yılYa tam tersi olursa
- +1 yıl
seçim senin
- +1 yıl
ikinizde kılıçları çekersiniz savaşırsınız o zaman
Soran+1 yılNeden savaşacağımızı düşünüyorsun
Soran+1 yılİkimizde aynı şeyleri istedikten sonra savaşırmıyız sence
- +1 yıl
sen kıskanacaksın normal olarak anlattığına göre o da rahat biri
- +1 yıl
her şeyin hayırlısı olur inşallah
Soran+1 yılGüvendikten sonra kıskanırmıyım sence
- +1 yıl
kıskanırsın
Soran+1 yılNerde kimle olduğunu bilmek yeterli değilmi yeterki güven
+1 yılsaçma sapan muhabbetler...
00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılgarip bir insan olsa gerek
00 Yorumla Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Adama asılmısın ama yuz vermemıs😂😂😂😵
03 Yorumla
Soran+1 yılBen asıldım o yüz vermedi anladım o bana asolmıyor yanin
Soran+1 yılBelkide
+1 yılAlkisliyoru arkadaşları
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
yazıyor yazıyor sayfanı temiz tut ! ! !
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yazıyorum
Soran+1 yılHımm kaçalım bakalım
+1 yılyazıyor işte sana şans ver bence
032 Yorumla
Soran+1 yılBen sordum ama sevgilin var mı diye
- +1 yıl
tamam işte. kestirip atabilirdi. sen nabız yoklamaya devam et
Soran+1 yılGeçen gün tartıştık ben çıkardım tartışmayı oda biz arkadaşız farkındamısın sevgili değil Dedi
Bende arkadaş bile olamıyoruz ne sevgilisi dedim
Sence biz sevgili olamazmıydık Dedi bende hayır dedim- +1 yıl
neden hayır dedin kızım ya. sen hoşlanıyor musun ondan
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
eee daha ne istiyorsun ki.
Soran+1 yılEgo tatmini
- +1 yıl
:) cevap süperdi. sonra kaçırmada oğlanı
Soran+1 yılBenim de bir taraflarım kalksın bir zahmet
- +1 yıl
ahaha sen kafa dengiymişsin çocuğun yerinde olsam seni kazanmanın farklı yollarını arardım
Soran+1 yılPeşimden koştu koşmadı değil ilk başlarda onunla kafa buldum ve bunu itiraf ettim
- +1 yıl
eee sonuç ne oldu
Soran+1 yılGörüşecektik ama ben tartışma çıkardım
- +1 yıl
at bir mesaj kızım ne olcak sanki. muhtemelen ya bir işaret bekliyordur senden ya da çekiniyordur senden
Soran+1 yılAttım işte dün bu konuşma oldu aramızda
- +1 yıl
eee?
Soran+1 yılYazmadı bu saat oldu sadece konuşmanın başında bu hafta çok yoğun olacağını patronun olmadığını yazdı
Soran+1 yılGaliba bu hafta mesaj atamam aramam sormam seni demek istedi 😂
- +1 yıl
naz yapıyordur mk
Soran+1 yılBana da öyle geldin
- +1 yıl
naz yapan erkeğide hiç anlamam mk. kız mısın sen ya
Soran+1 yılİşte bende anlamıyorum
Soran+1 yılKarı gibi demi
- +1 yıl
aynen. sen uyar ama bu konuda onu
Soran+1 yılBir işe yaramaz
Soran+1 yılBunu tahmin etmek zor değil
- +1 yıl
ya aşık felansa şimdi sana heyecandan ne yapacağını bilmiyordur kızım
Soran+1 yılAşık değil bence Zaman geçiriyor gibi geliyor artık
- +1 yıl
yok be ne yaptınız ki zaman geçirecek kuzum bir ilişkiniz oldumu
Soran+1 yılBende anlamıyorum ne olduğunu ki
- +1 yıl
ya sen sanırım onu baya bir sevmişsin
Soran+1 yılOlabilir
Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Saçma bir ergen muhabbeti.
00 YorumlaSonu uyku ile biten bir konusma işte :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpek bırsey anlamadım ben ya?
00 YorumlaSıradan mi konuşma
01 Yorumla
+1 yılboş işler
013 Yorumla
Soran+1 yılBu arada profil fotoğrafı size mi ait
- +1 yıl
? neden sordunuz
Soran+1 yılÇok tatlısınız
Soran+1 yılSize asılıyorum 🙃😉
- +1 yıl
sen beni boş ver namaz filan var mı
Soran+1 yılBen Melek'im