Gay olmaktan nefret ediyorum. Çok mutsuzum kimseye zarar vermeden ölmek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum yardım edin pls?

1. sınıfta okulun tuvaletinde bir cocukla bir birimize temas ediyorduk ordan alıskanlıkmı oldu artık bilmiyorum cok kücük yastan beri erkeklere ilgi duyuyorum. Şimdi 18 yasındayım kendimden yasca büyük 36-40 yasındaki adamları arzuluyorum. hiç gencleri arzulamadım zaten ve bir kaç defa gay sitelerinden birileriyle tanıstım ilişiki yarıda kalıyordu yapamıyordum tiksiniyorum. ama cevremdeki bazı adamlara tam baglanıyorum aşık gibi birşey oluyorum hep onu düşünüyorum filan evli oluyorlar genelde o yüzden kimseye acılmadım en son 1 kişiye acıldım oda red etti zaten beni cok mutsuzum. Çok yakısıklı oldugumu söylüyorlar kızlar cogu benimle cıkmak istiyor teklif filan ediyorlar ama ilgi duyuyorum sadece sx bakımdan uzun süreli olarak düşünmüyorum onlarıda anlıcagınız kendimden nefret ediyorum ve ölmek istiyorum. keske acılmasaydım o kişiye de bana cok iyi davranıyor ama suratına bakamıyorum cok üzülüyorum evli ve cocukluydu kendime yakıstıramadım ilk defa böyle birşey yapmaya kalkıstım iyiki kabul etmedi ama utancdan ölücem az kaldı. :(
Gay olmaktan nefret ediyorum. Çok mutsuzum kimseye zarar vermeden ölmek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum yardım edin pls?