Sonuçta insan annesinin yemekleri ile büyümüştür.. yani.. ne olursa olsun anne yemekleri hep öndedir.. evlenince eşinin yemekleride o derece güzel olmalı ki adam kendisini güvense hissetsin gerçi evlenen arkadaşlarım ilk altı ay tatsız tuzsuz yemekler yeyip eşlerinin gönüllü kobaylıgını yapıyorlar ya neyse:D
bin yıllık düzeni eleştirmek bize pek fayda saglamaz gerçi babam iyi çig köft eyapardı mangal yapardı bak hatırlıyorum hala alışverire kendisi gider market alışverişine eh yemekte yapmışlıgı var annem hasta iken.. bende babam gibi olurum :)
Hurafe bunlar :D Evet yemek yapmayada yemeye de bayılırım ama bir kızın iyi yemekler yapması kriterlerim arasında yok beni zehirlemesin kafidir hocam. He birde yemek yapabiliyorum diye habire yemek işini bana kitlemesin :D
O bence koca bir yalan yeri gelir sogumus yemekte yerim amma suratsiz hadsiz soyleyecegi her iki sozun birisi ignelemeyle dolu bir kadinin yapacagi dunyanin en guzel ve lezzetli yemegi bile olsa cope dokulur tarafimdan
Yok ben şunu anladım, hiç bir erkek özverili bir şekilde sevmiyor. Bu belki de yaratılıştaki farklılıklardan kaynaklıdır. Kadın daha çok sevip ait oldukça, erkek tam tersi hislerle davranıyor.
aslında bu cinsle alakalı değil insanların yapısıyla ilgili, ilişkilerde her zaman bir taraf diğerine göre her zaman daha fazla sever daha fazla fedakâr davranır. zaten özünde aynı derecede sevip o sadakti ilgiyi gösterseler mutlu olurlar..
bunu tahmin etmek zor, çünkü yeri geldiğinde iki cinste o fedarliği yapar, kadınların yapısal olarak farklılıkları duygularını daha dışa dönük hassas yaşamaları. . fedakarlık sadakatli davranmak kişinin yapısal kararlı oluşundandır bana göre. . buna bir yüzde vermek kadın -erkekten daha fazla sever demek sağlıklı bir yaklaşım olmaz. .
yaa hafızam iyidir beni kimse kandıramaz ama artık kanks da demem ben bunu şakasına verdigim cevaplarda kullanıyorum her cevapta kullandıgım tabir başka :D
En İyi Cevaplar