Sizin kirgin oldugunuzu biliyor ve gönlünüzü almak icin özel bir gece planlamis. Siz ona bir konudan dolayi cok cok kirgin olsaniz bu sekilde gönlünüzü alabilir mi yoksa cok kati ve net biri misiniz?

Ben çok sinirlendiysem eğer ilk önce sinirini bosaltmam için bir şeyleri yumruklamam gerekir. Duvara yumruk atabilirim rahatlayana kadar. Öfke problemi var bende çokelektronik eeşya parcaladim tabi bu da maddi zarar veriyor sinirlenince artik duvara ya da çelik kapiya calisiyorum. Sakinlestigim zaman problem neyse konusulucak bir şeyse konuşup anlaşmaya calisiriz. Fakat konusup cozemeyecegimiz bir şeyse gözüme gozukmesin zaten bosanma davasini direk acariz.
o değil de eşim de bu fizik olcak mı :D
gerçekçi olun abi Türkiye de yaşıyoruz bizi bulsa bulsa bu bulur :D
c11.incisozluk.com.tr/.../360144_o002f.jpg
Ben türkiyede dogmadim ve yasamiyorum. Türkiyede d bu kadar asiri bir kiz yoktur😄 Güzellik ve fizigime de cok güvenirim. 50 kiloyum topu topu zaten:D
@Betülks aynen, amerika ve almanyada cidden türkiyeye nazaran cok cok kilolu insan var.
Yalniz cocugun paylastigi hanim kizimiz Turk degil jdjfbfjfngnfdbdh
sen evli misin yani soran :D
Evet neden😄
bak kapmışlar seni :D hemde Türkiye de değilsin , ben bizim için bizi bulur dedim :D
şu altta laf sokmaya çalışan ergnus mus mus arkadaşlar daa :D
resim türk değil miş miş miş :D ben zaten onu sadece kilosunu temsili olarak koydum
cart daki curt daki obezleri görmemişin diyen mus mus :D beni Türkiye deki ler bağlar ve böylesi de çok
neyse iyi akşamlar soran :>)
Iyi aksamlar😄
Hayir bu sekilde degil her zaman istemeyebilir onun hissettigi seyler var ona baska bir sekilde yaklasmak gerekir bu söyledigin sey kötü hissettigi bir zaman da yapilmali
Erkekler hamile bile birakti😂 Cok kolaymis erkeklerin bu sekilde gönlünü almak
Ben onlarin bir sey hissetmediklerini bildigim icin bu sekilde söyledim hissetmediklerini bildigim icin sana karsi bir seyi var seni bu sebeple istemeyebilir istedigini söyleyen bir baskasi yasarsin on da isteyecek aldatacak aldatacak
O değil de , hatun baya taş :) Zaten Hatun dediğin böyle olursa erkeği için özel bir şey giymesine gerek ykk :D
Cevap
60Cevap
Osmanlı kıyafeti gibi.. Çok itici.. :/
Şunu giyse kat kat fazla tahrik eder..
store.bbcomcdn.com/.../...tights-black-back-lg.jpg
Erkeklerin @w budalası olduğunu bir kez daha anlamış olduk.
Bana kızgın olsa kendimi affettirmek için uğraşmam bile.
Beni ikna etmek için bu yola basvurup affedicemi sanıyosa
Evet çok doğru sanıyo ajskd
Ahahahahhaha
Yaaa canım sevgilim benim için kadın geceliği giyip makyaj yapmış yerim ya asdhfgdjdjgssjsj
Sizin tatlıya olan zaafın ız ne ise bizimd e size karşı aşırı bir zaafı mız var
Buna hiç bir erkek dayanamaz. Buna tepki vermiyorsa erkekte bir sorun olabilir 😆😆
bu benim için harika olur eğer eşimi seviyorsam çok nazik karşılarım ve güzel bir gece yaşarız
Eşim benim için bunu giyse onu boyarım ya da psikolağa götürürm sjsjsjsssjsj
Valla makyaj yaparim dedim sandim adjdkkl
Hahahah
çok katı olunmaz. evliysen gülmeyi bileceksin. bu elbise olmasa bile yatağa atarım :)
hayır alamaz erotizm ve seksi hiç bir zaman bir kadına silah olarak vermem.
Aferin akilli adamsin
Ya içine mi doğdu dün gece giydi bunu Aah AH
Neyse
Ahahah
Abazalar piyasaya çıkmış , kadın seni aldatsın sonra bunu giysin affederler mı o zaman
Kalbini kirmakla aldatmak ayni sey mi?
Aldatilinca kirilmiyor musun
Kirilmak ufak tefek seylere olur hani gönül alinmalik ama aldatmak baska bir boyut
Gereksız cıplak cıksa karsıma olmaz onun işi ıcımden gelırse aff ederım gelmezse sağdan devam yatakta kalır tek başına 😎
Beylerimizinde verdigi cevaplara bakarak
Sacmalama tabiki ise yarar
Ahahahah
ben hiç beğenmedim çok kötü bence daha seksi şeyler var
En küçük bir çaba göstermesi bile yeter hatta özür dilemesi bile :) Çok abartmaya gerek yok çünkü :)
Eşim mümkünse benim için hiçbişey giymese daha memnun olurum. En güzel giysiniz cildiniz :))
Yok ya ic camasiri ile daha seksi olunuyor
Göreceli
:)))
@iştekuzukuzugeldim :))
katı biri değilim ama bu şekilde gönül almak çok bel altı vurmak bence hiç etik değil
Etik degil fakat gönlünü alir mi almaz mi?
benim almazdı kırgınsam o tarz düşünemem
Kirginligim gecmez ama yinede zikkerim tabi o kadar hazirlanmis ayip olmasin :D
Çok basit bir model iç giyim tasarımcısı oldugum için bunlar beni etkilemez
Ahah peki
bu şekilde nedne gönlümü almaya çalışıyor adam gibi özür dilesin her şey seks değil
Benim eşim bu taktiği uygular. Başarılı da oluyor.
Ayy yardim edin o zaman. Siz kirgin oldugunuzda nasil yanasiyor?
Hiç bir şey demeden direk yanaşıyor, zaten karşı koyamıyorsun. Bittikten sonra da, otomatikman barışmış oluyorsun
Yani siz yataktayken yaniniza mi geliyor yoksa icerde otururken geceligiyle gelip sizi odaya mi götürüyor
İşten geliyorsam kapıda böyle karşıladığı da oluyor. Veya tv izlerken, gelip yanaştığı da oluyor. Öyle durumda genelde odaya gitmiyoruz, direk salonda işlem tamamlanıyor
😄 tesekkür ederim:)
Rica ederim. Umarım barışırsınız.
Cekingenim biraz hep ilk hareketi ondan beklerim ama basaricam. Seviyorum esimi. Oda beni. Cekingenligi bir kenara birakicam:)
Kadınlar genelde böyledir. İyi olmayan huylarınızdan tanesi. Bu alışkanlıklardan vaz geçerseniz, çok daha da mutlu olursunuz.
Aslinda acik konusayim, cinsellige düskünüm ve cidden bu konuda iyiyim ama yanlis anlasilma korkusu var. Hosuna gitmemesinden cekiniyorum. Benim bu yönümü ya yadirgarsa diye bir cok seyden geri cekiliyorum
Bilmiyorum. Eşinin cinselliğe düşkün olmasını sorun edecek erkeğin aklından şaşarım. Bunları eşinle yapmayacaksın, onun yanında rahat etmeyeceksin de kimin yanında yapacaksın. Rahat olun bence.
Tesekkürler:)
valla ıs bu gecelıkte degıl ıcındekınde :D
Herhalde icindeki kendinund güvenmese bunu giymez. Komik olur güzel olayim derken😄
yanı :) aynen oyle , ne oldu esıne suprız mı yapcan :)
Evet
ovv supermıs boy kac kılo kac komık olma snra. d
1.65 50 kilo😄
eh ıdare eder fena degıl. kendı resmını koysaydın ya daha net yorumlar gelırdı. tabı yuzunu goster meden
Kendimi kattiktan sonra yüzümü göstermesem de birsey ifade etmez. Esime özelim ben. Sadece o görür o dokunur bana
hmm tabı saygı duymak lazım. kac yıllık evlısın
2 yillik
Yangın vaaaaaaaaaaar :)
herif sen ne giydin derim bu ne
😂😂
Çok abartılı sankim._.
Eğer bu hatun giyiyorsa ben bile affederim 😂
Çok zor, bunu asla giymem.
iyide kocası çıplak görmüş bun da ne var ki :)
bilmiyom o anki ruh halime göre değişir
Gönlünü cüzdanımı evimi arabamı alır asdndm
off oyşş eririm galiba :D
Sen git önce Kizin gönlünü al😂 Bu yorumu görürse seni hic aramaz haberin olsun:D
zaten umudu kestim artık cok trip atıyorrr
😄😄
Sırf esım degıl kım giyerse affetmem :)
O yanlis
Neden kı su kıyafete bak cok kışkırtıcı degıl mı affetmem valla
Her kiskirtana kanacaksan esin adina üzülürüm. Esini de kiskirtsalar hosuna gider mi?
Ne alakası var oyle durumda bırı olursa kaşınıyordur kaşınır yanı
Değişik tepkiler verebilir. Dikkatli ol.
Nasil yani?
Ona istediğini veririm. :/
o anki ruh halime göre değişir
Yok ya olmaz affetmem öyle kolay değil
Çok deli bişey fenaaa
ne kadar kırdığına bağlı
Bu şekilde gönül alınmaz
Bunu giyerse beni bayağı bir şüpheye düşürür :D :D
uuuu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 :)
Barışır yine küserim :)
nasılsa çıkarıcak giymesede olur :)
Kızdığım şeye göre değişir
9 ay 10 gün sonra sıpayı alır eline artık.
çok hojdur ama benena
Onun vücudunda mükemmel olurdu
O kim
Sanane 😂😂😂😎😎☺️
😔😔
Üzülme kız, o da senin gibi güzel biri 👍👍
Sevgilin mi🙄
Evet
Alır sanırım ama hangi konu olduğu da önemli
bu şekılde gelırse sabaha hamıle kalır
giyen kız bu değilse işe yaramaz
Owww parçalarım.
Hamile kalır
Giysin😄😄
Konuya bağlı
Sabahlar olmasın
Hahaha
Affettim bile
Ne cabuk😂
Barışmak istiyor , adım atmış , dünyanın en zevkli barışma yolunu tercih etmiş , uzatmak her iki taraf için de kayıptır bu durumda
Dogru😊
Seks güzel şey sonuçta
o kadar basit değil
Mikerim barisiriz
Keşke giyse 😀
fazla kapalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar