Genelde zeki insanlar mutsuz mudur?
Evet genelde mutsuzdur
Hayır genelde mutludur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
zeki olarak degilde mesguliyeti fazla insanlar olarak diyelim atiyorum bir isveren calisana göre daha mutsuzdur cünkü kafasinda sürekli isini daha büyütmek icin birseyler düsünür isci öyle degil sabah 8 aksam 5 maasini alir heray nasilsa. dahada genisletelim insanin beynine bilgi yüklendikce sürekli düsünmeye baslar 2x2 4 dür dersin ister istemez neden 4 de baska bir sayi vs der ama bos bir beyinin dert edecek birseyi olmaz. kolombiyada bir kabile ziyaretine gitmistim mesela adamlar hergün calip oynuyolar hepimizden mutluydular valla cünkü ne elektrik faturasi ne kira parasi vs var. yemegini yedigi zaman dünyalar onun oluyor mutlu oluyor :)
bence alakası yok. düşünen, kafaya takan insan mutsuzdur. canım olduğu halde üstüne bir de bunalımda olan bir sürü insan var.
endişelenme. ger-izekalı yazdıgını biliyoruz
:))
-Mutludur. Çünkü üzülmez. K. A.
-Mutsuzdur çünkü eğer zekiyse her ayrıntı onunladır. S. C.
cümlenin sonuna koydugn harflerin anlamı nedir?
Soruları iki kişi birden cevapliyoruz.
hmm anladım
bence zeki insanlar cok düsündükleri ve inceledikleri icin mutsuzdur.
Cevap
25Cevap
herşeyi bilmek mutlu etmiyor insanı evet
bilmemek daha güze sanki
katılıyorum
@Kare_Kafa iyiki söyledin bilmiyordum çok teşekkür ederim
ama fikrin varsa soruya yazmanı öneririm
bak bende güzelim ünüm var her şeyim var. hem düşünsene seninle evlensek çocuklarımız ne mükemmel olurlar. senin kadar zeki benim kadar da güzel. bir düşünün derim. cevabınızı hevesle şevk ile bekliyorum.
aynştayn'ın cevabı:
sevgili moro güzelliğine diyecek lafım yok. çekiciliğin beni benden almakta ayrıca haklısın karımdan nefret ediyorum. ama korkularım var. ya çocuklarımız benim kadar çirkin senin kadar da aptal olursa... * *
Hayatım boyunca işim gücüm okumak düşünmek, okumak düşünmek, yine okumak ve düşünmek oldu. Yaşım 23. Kendimi attım müptezellerin arasına, hiç onları umursamadan sabahın beşine kadar vodka içim kafamı dinlendirdim. Hiç sevgilim de olmadı. Olunca da hep uzaktan kumanlı aşk oldu.
Hadi bakalım nasıl bilecez bunu?
Önce zeki miyiz yoksa değil mi sorusuna cevap bulmalıyız
bir şeyi bilmek için ona sahip olmak mı gerekir?
zekilik normal insanlara göre göreceli olamaz.
hmmmmm
Aslında soru yari doğru yarı yanlış çünkü biliminsanları kendilerini geliştirdikçe mutlu olurlar fakat para için kafa tüketenler işte onlar mutsuz olurlar
evet. mutsuzdur. bende kendime zeki demiyorum ama hayatim bok gibi. ama bildigim cok sey var cok konuda,
Bence bu mutsuz insanların avuntusudur bunu mutsuz bir insan olarak söylüyorum
her mutsuz zeki değildir, her zeki mutsuz değildir. Sadece zeki olanları genelleştiriyoruz. Elbette istisnalarda vardır. Anket yapıyorum. İnsanlar etrafından ya da kendinden yola çıkarak cevap veriyorlar.
hiç birşey tatmin etmiyor inan öyle değişik şeyler var ki
cehalet mutluluktur zeki insanın böyle bir şansı yoktur
Bn zekiyim mutluyum insan ya bu bazen mutlu bazen mutsuz
kafada sürekli düşünce üretildiği için evet mutsuz genelde
Hayır katılmıyorum cünkü eger insan gerçekten zekiyse herzaman nasıl mutlu olacağını da biliyordur
Bak arkadaşım çok akıllı olmıyacaksın dünya kahrı çekilmez deli ol ama dolu ol dünya senin kahrını çeksin
Mutlu olanlari da vardir
elbette.
duruma göre değişir. ben zekiyim ama mutluyum :D
Beklentileri yuksektir
Belkide çok mutludur
belkide
İlk etapta mutsuzdurlar.
Hiç bir fikrim yok 😄
Cok sacma bir onyargi bu
sadece bir soru
bence kesinlikle mutsuzdur. Kendimden biliyorum
zeki olduğunu düşünenler a dedi.