Bundan 60-70 sene önce karısını bu şekilde giydirene tuhaf gözle bakıyorlardi. Bugün giydirmeyeni garipsiyorlar. Kim z*kip attı lan bu milletin zihnini? Hep domuz etinden bunlar..
Not; laf yapmadan önce Tr'de Domuz Gerçeği isimli kitabı oku.
Not 2; Bir Avrupalı bundan 60'70 sene önce de aynı şekilde giyiniyordu. Dünya değişti diye zırvalayacak planlar... Değişen dünya değil, değişen senin zihniyet yapın... Elma ile armudu ayırt etmeyi becerin artık...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğrusunu yapıyor! Seni sevdiği için kıskanıyor elin adamları karısının bacaklarına baksın istemiyor koruyor kolluyor bunu anlamak bu kadar mı zor? Sende üzerine düşeni yapta oranı buranı açıp adamı rezil etme. O sizin mahreminiz. Ayrıcaizin vermemekte suçlu o değil, Suçlu arıyorsan çevredeki milyon aklı uçkurunda abaza suçlu. Sadece ikiniz olsaydınız emin ol o da izin verirdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılevdede izin vermiyor ki
- +1 yıl
He şöyle hocam sonra erkek çok kısıtlıyor oluyor. Şahsen ben sevgilime ne tayt nede etek giydirmiyorum. Etek giysin ama evde. ya da pantolonun üstüne eteği giysin çok istiyorsa. Sonra erkek kısıtlıyor yok şöylede oluyor...
- +1 yıl
alışmaman için falan vermiodur ya da misafir falan gelir diye. şimdi evde izin verse birine yarın bigün şunada izin isticeksin onuda giyyim bunuda giyyim bunu beğendim buramıda açıyım. yetmedi dışarda da giyyim herkes giyyo nolucak diye başlarsın. kısaca tolerans göstermek istememiş. ve bunu değiştirmende zor. bazı insanlar sabit düşünebilir ve rutin düşüncesinin dışına çıkarlarsa bocalarlar. bu yüzden nolur nolmaz diyip bildiğini okuyup izin vermez
Soran+1 yıltm da o evde de izin vermiyor ki evde izin verse gene sorun yok
20 yaşında evlenerek zaten en büyük hatayı yapmışsın neyse sende evde giy muhakkak ikna olur ve sever bence dişiliğini kullan derim ahahah eşin dışarıda giymene izin vermiyorsa giyme.
00 Yorumla
Kısa giymek zorunda değilsin fazla kıskançsa ama seni de kısıtlamasına izin verme. Ortama bağlı olarak kendi giyim tarzını ayarlayabilmelisin ve kocan da bu konuda sana güvenmeli
17 Yorumla
Soran+1 yılsort zaten fazla kisa degil ki o kadar abartili degil
Soran+1 yılbakicaklarmis cok kiskaniyormus
Soran+1 yılbende onu anlamiyorum zaten yaslaninca giyemiycam
- +1 yıl
Belki yaşlanmıyacaksınız kocanız şort giymenize günah diye izin vermiyor olabilir sizi o günahın içinde görmek istemiyordur. Çünkü dışarda öyle geçerseniz yapılan bir araştırmaya göre 3 bin insan size cinsel obje olarak bakıcak günaha girecek sizde sebep olduğunuz için ceza cekme ihtimaliniz var bu dini boyutu daha ağır şeyler var aslında bununla ilgili ama dilerseniz araştırın bu vücut sizin değil Allah size emanet verdi onun istediği gibi kullanmazsanız nankörlük damgası yersiniz olayı burdan ele alırsanız inşallah Ailemizin muhabbeti bozulmaz. Dışarısı sizin eviniz değil herkesin evi orda dikkat etmezseniz güven zedelenir iyi günler dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılSen de onun sevdiği bir şeyi yasakla. Bakalım kendisi yasaklarla nasıl yaşıyor. Ya kadın giymek istiyor, koca izin vermiyor. Bu nasıl mantıktır. Ne oldu şimdi kocanın, sosyal statüsü mü yükseldi, kahvede arkadaşları arkasından mı konuşmadı? Ne kapalı, kocasının sözünden çıkmayan kadınlar var, ya kasapla ya bakkalla ya komşusu ile basılıyorlar. Bu şekilde baskı yapan, karısının özgürlüklerini kısıtlayan erkeklerin çoğunun sonu boynuzdur. Farkjnda değiller.
20 YorumlaKocan haklı giymeyeceksin , aklı başında bir kız , neden giymemesi gerektiğini bildiğinden teklif dahi etmez.
00 YorumlaGençliğim gidiyor 20 yaşımdayım ne giyicem ben diyorsunda
20 yaşında evlenmeyi biliyorsun?01 Yorumla
Soran+1 yılyaptik oyle bir hata
+1 yılGiyme çünkü neden?
*Şortlarını keser.
*O şortları yakar.
*Bacağına bakanları öldürür.04 Yorumla
Soran+1 yılevde izin versin bali ya
- +1 yıl
Ediz geldi aklıma "O şortları yakmamış mıydım ben?" evde de mi izin vermiyor?
Soran+1 yılizin vermiyor evde bile
- +1 yıl
Sen de giy inadına sinirlensin 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyme o zaman trollcan..
Gençliğim gidiyor demişsin, millete gösterince kalacak mı gençliğin. Evde giy kocana11 Yorumla
Soran+1 yılevdede izin vermiyorki
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sen de uzun şort giy..
Hani ayak bileğine kadar olan var ya..00 Yorumlatabi ki izin vermez ılık değil demek ki adam senin kocan kısa şort giyen birisine baksa ne yaparsın
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkocan sonuçta bişey diyemeyiz adam izin vermiyo benim karım soramaz bile
00 Yorumla E giymiceksin kocan diyosa sorcak bir şey yok burda
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiymemen senin yararına olur. Sende buna karşılık verirsen arabız bozukur😕
00 Yorumla
+1 yılNeyi istersen onu giyersin duzgun bir dille anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde izin vermiyorsa sacma ama disarida cok normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtamına göre gençken giyebilirsin hatta ileride ukde kalmaması için de giymelisin kocansa zaten seni tanıyor güveniyordur. Sen de heryerde olmasa da uygun yerlerde giy. Kocan burada haksız
05 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasindayim evde bile izin vermiyo
Cevap sahibi+1 yılO zzaman kendine bile güveni yok ki seni çok kıskanıyor alışırsın diye evde bile giydirmiyor. Ben şahsen eşime karışmıyorum sonraki zamanlarda istese de giyemeyecek kilo alacak yaş ilerleyecek, şimdi giyiyor bir de yakışınca güzel oluyor. Hele ki evde hiç anlamadım evde çok seksi olması benim herzaman hoşuma gider. Hangi erkek pijamalı kadını seksapalitesi yüksek kadına tercih eder ki
Soran+1 yılevet ya zaman gectiginde istesemde giyemiycam zaten
Cevap sahibi+1 yılsen kocanı ikna et giymeye çalış ve öncelikle tatil yerlerinde dene zaten orada herkes giyiyor hatta süper mini bile giyiliyor bu normal
Soran+1 yılikna etmeye calistim ama olmadi
+1 yılAile hayatınıza yorum yapamam ama mutlu olmak için kocanın isteğini makul karsilan gerekir diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn olsam bnde izin vermezdim:)) çok normal yani kocanın yasaklaması
02 Yorumla
Soran+1 yılevdede mi normal
Cevap sahibi+1 yılevde kocanı azdırmak için fantezi için değişiklik için giyilir tamam ama ben şahsen güvenmezdim. budevirde anneme bile güvenmem. bu sortu aldıysa dışarda giymiyceği ne malüm ben işdeyken ben yokken giyer dolaşır kadın mileti değilmi aldatır
+1 yılGiyme o zaman adam hakkında sebepleri varki giydirmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv için diyorsa pek takma, ama dışarı için diyorsa hak veririm. Dışarıdaki insanları düşünürek bile bunu diyebilir ( dini hassasiyeti yoksa bile)👍👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapri giy :)) illa pantalon giymiceksen trolcumm ;))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiyme sende milletin popona bacaklarına bakması hoşunamı gidecek valla ben kaeıyı boşarım dese bana giyeyimmi diye
00 Yorumla
+1 yılSende şort giyme de 😄
28 Yorumla
Soran+1 yılo giymiyo zaten ya o yuzden diyemem
- +1 yıl
O zaman git konuş seviyorum giycem de bişey yok bunda sakince anlatırsan kararını değiştirir bence
Soran+1 yılanlatim giymiyceksin diyo
- +1 yıl
Bıktım bu erkeklerden ya ben olsam inadına giyerim en fazla nolucak sanki alışır önceden giymiyo muydun sanki
- +1 yıl
Geniş bir adamla evlen sen. Sonra nete fotoğrafın düşer "karım böyle şuan" diye.
- +1 yıl
@AizenSousuke geniş adam denmez ona kadına ve isteklerine saygı duyan adam denir
- +1 yıl
Halk dilinde ona güzel kardeşim denir. güzel kardeşim bir eş bul sen. Sonra paylaşmak falan da ister seni. Hadi iyi günler.
- +1 yıl
@AizenSousuke senin zihniyetini seviyim. Sen kendine sana itaat edicek birini bul hadi güle güle
bu kadar kıskançlığa pes
bir kadın kendisine yakışanı giymeli00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılizin vermiyorsa zorlamayacaksın giymeyeksin bu kadar basit
00 YorumlaCikarkende kiyafetlerine karisir miydi
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten tanimiyordum ailem zorladi
Soran+1 yılailemin maddi durumu kotuydu kocam zengin oldugu icin zorla evlendirdiler
Giymemeyi dene, emin ol diz cokecektir.
00 Yorumla
+1 yılsende giyme ne olacak
00 Yorumla
+1 yılbenim seçimlerime saygı duy demelisin :)
00 Yorumla
+1 yılUzun şort giy; kapri giy, eşofman giy
00 Yorumla
+1 yılGiymeyebilirsin mesela :)
00 YorumlaGiyinmemelisin o zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılgencligim gidiyo ya 20 yasindayim
Soran+1 yılne giyicam ben ya
Soran+1 yılsadece pantolon mu ya
+1 yılbu adam seni nasıl aldı yazık ya oğlana
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
kimse sen sevdiği varlığını kimseye göstermek istemezde açıp
+1 yılben olsam seni şhortla s*kerdim g*tten
00 YorumlaBende izin vermiyorum ama disarda :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yıldinleme
özgürlüğüne karışamaz07 Yorumla- +1 yıl
giyme diyenleri umursama kocan gel sana tasma takıp seni gezdirecem dese kocamdır yapayım mı dersin. hem haklarına saygı duymayan biriyle evli olman bile hata
Soran+1 yılevet zaten severek evlenmedim ailem zorladi :(
- +1 yıl
bak güzel arkadaşım gerçekten ben bunu yaşadım. sevgili veya erkek arkadaş falan değil. arkadaşlarım beni çok kısıtlardı kendi paramı bile onlardan izinsiz yiyemezdim. düşün ne kadar özgürlüğümü kısıtlamışlardı. dışlanmaktan ve tepkilerinden çok korktuğum için hep sustum hep sustum. birkaç yıl sonra çok doldum ve onlara bağırdım kavga ettik. sonra saygı duydular bana. sana demek istediğim kimseyi gözünde büyütme. ve annen baban bile olsa seni kısıtlamalarına izin verme. bu senin hayatın. burdakiler köle oldukları için dedikleri çokta önemli değil. takma yorumları. senin beynin var niye peki? sadece matematiğe bassın diye değil kendi kararlarını da ver diye. kimseye köle olma. sen fiziksel olarakta ruhsal oalrakta güçlüsün kimse seni ezemez. ama sen kendini ezdirirsen başkasına o izni verirsen sonun öldürülen kadınlar gibi ya da dövülen kadınlar gibi olur. abartmıyorum bunun sonu bu olur genelde. güçlü ol , bırak inceldiği yerden kopsun.
- +1 yıl
sen ölümüne haklarını savun. şortunu giy. laf atanlara korkamadan karşılık ver üstüne gelirlerse var gücünle vur. kendine inan. kocan bir şey dediğinde umursama. eğer seni rahatsız ederse git polise şikayet et. gerçekten bak çok hakların var bunları kullan. arkanda birinin olması gerekmez sen tek başına halledebilirsin. kimseden korkma. belki kendine inancın pek yoktur ama bu dediklerimi bir dene. emin ol sana saygı duyacaklar. susan kölelerin halini görüyoruz. kocaları ya dövüyor ya da öldürüyor. onlardan olma. hem istemeden evlendim demişsin. bir daha asla onaylamadığın bir şeyin gerçekleşmesine izin verme" ne olursa olsun"
Soran+1 yıltesekkur ederim
- +1 yıl
umarım boşa yazmamışımdır
Soran+1 yılhayir bosa yazmadin
+1 yılEvin içinde giy sende.
11 Yorumla
Soran+1 yılevdede giymeme izin vermiyor
Giymemek dışında yapabilecegin bir sey yok.
00 YorumlaDiğer konusunda 821 cevap paylaştı. ulan evlenmissin ne kısa sortundan bahsedyrsun
02 Yorumla
Soran+1 yılulan gencligim gidiyo daha 20 yasindayim ben
Kısa Şort Giymemelisin Bayan X.
00 Yorumla
+1 yılGiymeyeceksin o halde
00 Yorumla
+1 yılİzin vermiyorsa yapacak bir şey yok.
20 Yorumla
+1 yılkısa şort giyip kendinimi şey ettirecen))
00 Yorumla
+1 yılDışarıda mi nasıl bir yerde oturuyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılne iceride ne disarida izin vermiyor
- +1 yıl
Ben içeride giymesi isterim şahsen
Soran+1 yılama o istemiyor
- +1 yıl
Her an biri gelir seni öyle görmesin diye olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliysen giyme yanı dışarıda evde giy.
11 Yorumla
Soran+1 yılsorun orda iste disarida anliyorumda evde neden izin vermiyor bosuna mi verdim ben o kadar para
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiymeyerek işe başlayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen izin veriyorum giy sen :)
00 YorumlaGiymeyiver herşeyin eşine özel olmalı
00 Yorumlakısa şortu yatakta giyinn :P
00 Yorumla
+1 yılGiyme sende. Senin iyiligini dusunuyor
11 YorumlaDiğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. yakışıyorsa bacaklarına giy.
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin git bir tane p... Bul o giydirir.
10 Yorumla
+1 yılGiymemeye devam edecrksin
00 YorumlaGiymezsin olur biter.
00 Yorumla- Diğer konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılUzun don giyeceksin o Zaman :)
00 Yorumla
+1 yılEşin güzel kardeşim değilmiş. 😃
00 YorumlaDiğer konusunda 737 cevap paylaştı. Uzun şort giy sende ghfjff
00 YorumlaGiyme ozaman :) ama fiziğin güzelse giy ya😁
07 Yorumla
Soran+1 yılfizigim guzel fitnese gidiyorum hepsi bosa
Soran+1 yılbegeniyoda hic bisey giymeme izin vermiyor
Soran+1 yıl1 yil
Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. kısa etek giy o zaman
00 Yorumlakocani dinleyeceksin 😠
00 Yorumla
+1 yılGiyme o zaman zorla giyecek halin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabii ki giymemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende tayt giy daha güzel :)
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat