Diğer Sinoplular Oğuzlar'ın hangi boyundan oluyor bilen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sinoplular Oğuzlar'ın hangi boyundan oluyor bilen var mı? Benim araştırmalarıma göre Kızık boyu çıktı ama emin değilim. Bunu öğrenmem gerek. Güncellemeler+1 yıl Bilen yok mu :( Sinoplular Oğuzlar'ın hangi boyundan oluyor bilen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
first_class_aviator Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Çepni heralde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin değiliz Yorumla first_class_aviator +1 yıl Yok değilim Yorumla
yucelllgdn Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Orta kolundan.. 😎 0 5 Yorumla Soran +1 yıl hjkahklsdjklfkdlgk ! Yorumla yucelllgdn +1 yıl Boyundan soymu türer 😂 Yorumla Soran +1 yıl Komik misin cahil mi anlayamadım Yorumla yucelllgdn +1 yıl Napacan pllım boş işlere kafa yotuyon Osmanlı Torunu olduğumuzu dünya biliyo yetmez mi Yorumla Soran +1 yıl Yetmez, ayrıca sanane Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çepni heralde
Emin değiliz
Yok değilim
Orta kolundan.. 😎
hjkahklsdjklfkdlgk !
Boyundan soymu türer 😂
Komik misin cahil mi anlayamadım
Napacan pllım boş işlere kafa yotuyon Osmanlı Torunu olduğumuzu dünya biliyo yetmez mi
Yetmez, ayrıca sanane