güzel yüzlü bir kızmı güzel fizikli bir kız mı?
hangisi daha etkiler sadece birini kızlarda erkekler üzerinden fikirlerini belirtebilirler
hangisi daha etkiler sadece birini kızlarda erkekler üzerinden fikirlerini belirtebilirler
yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin 4de 3 ü kızların fiziğini, 4de 1 i yüz gizelliği dikkate alıyor. kız arkadaşlarım konuşuyordu geçen yıl
yeterince tatmin edicimi ? :)
Güzel ahlaklı bir kız.
resımdekı senmısın?
Evet benim. Neden ?
hıc olesıne:D
İyi selamını söylerim :)
tamam soluyorum hos bırısın ve sadece ahlaklı die kızla cıkıcanı dusunmuyorum ılle guzellık ıstersın dıye dusunuyorum:D maymun gıbı olsa ahlaklı olsa kım cıkar tıpsızsen tamamda sen tıpsız dıılsın
Allah'ın yarattığına maymun deme yakışık almaz. O kadar, iğrenç kız, evli kadın v.s gördüm ki, insanlığımdan utandım, bunalıma girdim.Onları gördükten sonra aman dedim, Sadece ahlaklı ve sadakatli olması benim için kafii dir.
3 yıl once bırıyle cıkıyordum azcık sınırlıydım 20 yaslındaydm ıste en delı zaamanlar ama cok sevdımsadık oldu ve hos bırıyım erkek arkadasımla anlasamıyorduk benden ayrılır ayrılmaz bırıyle cıktı tıpsız bırı herkez attan ınıp esegemı bınılır dedı neymıs huyu guzelmıs ne ıse zaman gectı o huyu guzel kadın bunu aldatıs kımse ınanamadı ama ALLAHIN ısı
Böyle şeylere takılmamak gerek, sen dürüt oldun mu, karşına elbet senden anlayan, senin gibi biri çıkar. Benim çıkmadı, beklemeyi bıraktım artık. İnşallah senin karşına çıkar.
demek ıstedıgım benı boyleyım dıye eleştırıyordu sırf huyu guzel dıye gıttı boynuzu yedı beter olsun:DD yok be kısmet oyle dee bırı cıkar karsına ınsallah
Anladım ama senin tek kötü huyun sinirlilik miydi ? Dediğin gibi kısmet..Kısmetimizde üzüleceğimiz bir şey varsa, o iş hiç olmasın daha iyi.
cok kavga ederdık anlasaazdık sınırlıydım ozaanlar en delı zaanlarımdı o benden buyuktu olgun degıldım hatalarım vardı ama gozumun ucuyla baskasına bakmazdı
oda dogru ıyı bırı cıksın karsına dıyelım:)
Ben beklemeyi çoktan bıraktım, evlenmeyi düşünmüyorum. İnşallah sen istediğin birini bulursun.
sende asık olursun ınsallah ilerde fikrin degısır:D
Bilmem..Beddua etme ama olmadı :)
aşk beddua degıldır:)
Ne yazik ki bu devirde oyledir. Zaten ask diye bir sey kalmamis, ici bosaltilmis.
aslında haklısın eskılerde kaldı:(((
Cevap
15Cevap
ikiside birbiriyle uyumlu olan şey bunu birbirinden ayıramazsın 2si bir güzellik çıkartır ortaya zaten
en cok
3yıl once bırıyle cıkıyordum azcık sınırlıydım 20 yaslındaydm ıste en delı zaamanlar ama cok sevdımsadık oldu ve hos bırıyım erkek arkadasımla anlasamıyorduk benden ayrılır ayrılmaz bırıyle cıktı tıpsız bırı herkez attan ınıp esegemı bınılır dedı neymıs huyu guzelmıs ne ıse zaman gectı o huyu guzel kadın bunu aldatıs kımse ınanamadı ama ALLAHIN ısı
beter olsun:D ya demek ıstedıgm tıpsız ıyı huylu dıye sadık olcak degıl
Sevgilinin günün %90'ünde yüzü gördüğümüz ve %10'unda fiziğini gördüğümüz için. %90 güzel yüz, %10'da güzel fizik gerek.
Tipe herkes önem verir o bir gerçek
Ancak tatlı dil güler yüz zariflik onu Şampiyonlar Liginde oynatır
Erkeklerden
16
Kızlardan
0
nerde eski lezbiyenler :/
harbi beni dikkatli dinle güzel kız diye yaklasıoz bir bakıorm ki kızın bıyıkları var snra faulleri benmkineden uzun hep böle rastladıklarım . onun için bıyıksız olsun fikiri benim için önemli
Güzel yüzlü İlk safhada. Güzel fizikli ikinci safhada. İkiside bir olursa tadından yenmez:)
İnce bel bebek yüz şart :D
ıste harbı cevap senınkı canım
akıllı bir kız akıllı
ya akıl sormadım politik olma yanıt ver:D
ıyıde aklllı guzel olan cok var
ıkısınde aslındasonlarda az kılo aldım:(
delı ergenlıgı astım:D
he ya:P
hiçbiri,
hanım gibi kız en iyisidir
ıyıde yuzu guzel olunca hanımefendı olmuo maymunlamı cıkıcaksınız mk:D
iyi biriyse fark etmez.hiçkimse kimseden üstün değildir.birgün bir kaza geçirirsin o çok güzel yüzün paramçarça olur çevrende insan kalan sadece seni gerçekten seven olur.
fizik güzel olabilir ve ayaklarıda olursa
güzel yüzlü daha etkiler beni;)
:DDD
birine aşık olur diğeriyle zevkine bakar
nası yanı
Kullanım alanına göre değişir
güzel fizikli
Kıllı bir kız
ığrencsın:D
sen 2 sini aynı kızda buldunmu onlar viktoryasikrıtta oluyolar .. o yüzden kıllı kıllı kız ohh kebap koltuk altı ohh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar