Kimseye içimi dökemiyorum. Konuşacak birilerini nereden bulabilirim?

Bu aralar moralim çok bozuk. Herkes beni görünce neyin var? Derdini anlat derman olalım diyorlar ama ben hastayım, annem ile kavga ettim gibi bahanelerle geçiştiriyorum. Herkes anlatmamı istiyor. Ama ben bir sebepten dolayı anlatamıyorum. Hal böyle oluncada iyice kötü oldum. Hem durum daha kötüye gitti, hem de ben kimseye anlatamadığım için, içim iyice doldu. Internette çeşitli sitelere yazmayı dendim fakat uzun uzun konuşacak birini bulamadım. Psikolog için de param yok. Yanı şu anda bir çıkmazdayım arkadaşlar lütfen bana akıl verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sağ olun var olun. Ben hayatımda iki kere aşık oldum. Birisi lisedeydi o zaten imkansız bir aşktı. Yıldırım aşkıydı. Kız zengin, popüler ve güzeldi ben ise... Neyse 2 yıl onun acısını çektim. Hayatımın 2. aşkıysa üniversiteye kısmetmiş. Tabi insan mazoşist bir varlık kendine acı çektirmeyi sever. Rahat batıyor ya illa gönül sen uç birine daha kon. Ama bu sefer onu tanıdıkça sevdim. İlk başlarda hiç ilgim yoktu. Daha samimi oldukça daha çok sevmeye başladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Gün geçtikçe o bana daha tatlı, güzel çekici gelmeye başladı. İlk başlarda çok mutluydum. Belki diyordum kendi kendime. Ama sonradan onu giderek daha çok kıskanmaya ona daha çok ilgi duymaya başladım. Başka arkadaşlara yaptığı şakaları bana da yapsın, benim edpirilerime de gülsün istiyordum. Onunla güzel vakit geçirdiğim zaman bütün günüm mutlu geçiyordu. Sırf onun için her gün okula gelmeye başladım. Ondan beklediğim ilgiyi alamayınca da moralim bozuluyordu.
Kimseye içimi dökemiyorum. Konuşacak birilerini nereden bulabilirim?