yahu güzel gelmiyodu zatende bana sevimli geliyodu daha yeni üye oldum siteye şu kısacık zamanda okadar gördümki bu kızla ilgili soru sevimlide gelmiycek artık. niye sorup duruluyo anlamadımki. güzel olsa nooolcakk olmasa nooolcak ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.
benim güzellik kriterlerime girmiyor vasat ve altında bence. albenisi neresinde bilemedim dediğim gibi gülüşü güzel oda sadece sevimli duruyo bir 5 yaş sonra oda sevimli durmayacaktır.
resmen bir fangrubu var bu kizin bu sitede :D sogudum la... fangrubu bile az kaliyo yaninda... "hande erçelin piskopatlariyiz, hastasiyiz asigiz fanclubu" resmen ya :D kiz normal bir kiz iste :) sokakta cok var bu tipte olan kizlardan :)
cirkin oldugunu demedimki guzel kiz ama fazla abartiyosunuz =) bence Odeya Rush daha guzel =) ama zevk meselesi sadece bu sorularda biktim baydiniz insanlari ya
her güzel bir değil kimi kadın vardır güzeldir ama sirada dir sokak dolusu sedir kimi kadın vardır süper güzel değil ama farklıdır bu kızda abartilmasi bu yüzden hakediyor
bence hak etmiyor =) turkiyede o kadar cok esmer kiz siyah sac kahve rengi gozleri var ki aklin hayalin durur çok fazla bir ozelligi yok iste degisik degil :) o yuzden bana gore siradan bir guzellik bence
benim kız kardeşim doğal kivircik saçlı beyaz tenli saçları kuzilimdi bir kumraldi kızıla boyadı çok bembeyaz banada o sıradan geliyor kız kardeşime bakan olmasın ha :D e smerler daha farklı geliyor o yüzden bize
Ya bişey dicem siz örgüt çete falan mısınız? Sürekli aynı kızı her gün üşenmeden soruyorsunuz anladık güzel işte dhaa ne kadar dicez güzel diye. Kızdan soğudum yeterrrrrr :d
Abartma sen de. Tecilli zaten diye biliyorum. Cirkin diyen tas olur, cok guzel ama elbette daha guzelleri cok var hem de unlu falan da degil siradan insanlarin icinde cok var. Zevk meselesi sana oyle gelmemis olabilir ama aslinda var ve İstanbul kadar kalabalik bir yerde boylesini gorememen ilginc. Onu o kadar begenmissin ki ondan baskasi daha guzel gelmiyor, ona takilmis olabilirsin,
bak sende demişsin çirkin diyen taş olur diye. gayet normal türk kızı sokak bunun gı işleriyle dolu tipik türk kızının güzel hali şuradan bir güzelliği var diyor herkes bu sitede
her güzel bir değil kimi kadın vardır güzeldir ama sirada dir sokak dolusu sedir kimi kadın vardır süper güzel değil ama farklıdır bu kızda abartilmasi bu yüzden hakediyor
Bem cirkin demedim ki zaten evet cirkin diyen tas olur. Dedim ki boylesi de daha guzeli de cok. Yuzunun pek bir numarasi yok, vucudu iyi ve bizde boy ortalamasi kisa. Onun ise boyu uzun bu yuzden bu ona + katiyor. Gulusu guzel cok.
her güzel bir değil kimi kadın vardır güzeldir ama sirada dir sokak dolusu sedir kimi kadın vardır süper güzel değil ama farklıdır bu kızda abartilmasi bu yüzden hakediyor süper güzel değil ama farklı değilmi yani?
Guzelmis kusur gorunmuyor ama o da ayni sekilde oowwww degil hande ercel hakkinda dusunduklerimin aynisi Barbara palvin olagan ustu bence. Bir de meryem uzerli mesela adini bilmedigm de cok var
yani hande marion sadece ortalama üstü meryem uzerli barbara olağanüstü filan. ışte ortalama üstü dediklerimizi normal sıradan aledede bulunca birileri bana tuhaf geliyor. bir rrkek kanıma kızın suratında mal lik akıyor zerre çekiciliği yok. sempatiklikle çekiciliği karristirmisdi güzellik bir orandir bu kızın suratına hava bakmissin gibi duruyor. boyu uzun olmasa klasik türk kızı. zevkine edeyim senin demiş. mesela çok güzel deği. ama farklı bir havası olan kizlardanda değil her allahın günü bin tane gösteririm bundan güzel diyor. e buna ne diyorsun?
birde bu kız nasıl 175 ya 165ten yukarı değil gibi sanırım dedikleri gibi tipik türk kadını vücudunda olduğu için. ya ne biliyim mesela herşeyin bir arası var mi yani bu kızdan güzel olup olağanüstü olmayan kızlar var midir bu kızdan güzel eşittir olağanüstü gibi birsey değilmi sence? orada fikrini merak ettim
yahu bana göre düz bir güzel. bu kızıı gördüm ben 172yim düz tabandım bendne ksıaydı iskelede. makyajsız hiçbi abartısı yok. yahu cerkeziz biz bizim köye gelinde ortalama üstü kız ne görün. kız standart bir türk kızı ha biraz üstü olabilir ortalamanın ama bırak biraz farklılıgı hiçbi farklılıgı yok. görseydiniz anlardınız. esmer alelede güzel bir kız işte tombik yanaklı seker. sokak dolusau bulursun ortalamanın baya üstünde bile diyemem. ortalama üstü kadın meryem uzerli tuba buyukustun üst düzey güzellik gigi hadid filan yani. şaka gibi ya. birde gmöreceye inanmıyor ağlayacam manyak.
ki tescilli diye ortlamanın cok üstünde oalcak diye birşey yok gizem memiç bu kızdan on kat prestijli bir yarısmada uckez ayrı derece aldı. hande erçelden bile güzel dğeil. isvecte ne güzeller vardı gizemi gecemediler. hande 5 dil biliyor ve gülüşü cok güzel salt tipe baılmıyor.
artı marion daha farklı bir kadın bence. yönetmen olsam farklı bnir hava isterdim ve kesinlikle aurası olanlarla calısırdım ki marion cotilland baya yönetmenle calıstı.
yüzü standart güzellikte sevimli hoş bir ız. farklı bir aurası var. yönetmen olsaydım oo bu kızı kesin filmimde basrol alayım demezdim. zerre aurası yokki.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Giyime bak tam o. pu siz gibi kadın duskunleri de ancak mal gibi bakar. surat kara kas kara göz hiçbi ayrıcalığı yok neyi güzel?
Diğer düşüncende haklısın da bir insanın güzel diye nitelendirilmesi için illa renkli gözleri fkn olması gerekmez kara kaşlı kara gözlü çok çok güzel insanlar var
En İyi Cevaplar