2-Her koyu renk saçlıya "esmer" denmesine ben de gıcık olurum.. Mesela bazen bir kızın saçı siyah oluyor, yüzü ise kireç gibi bembeyaz, dangalağın biri oradan diyor "bu kız esmer", hay gözünün ayarına sçtığım..
kas rengi ten rengi baz alınır saçları boya olabilir. bu arada makyajsız bildiğin esmer kız. illa bey once gibi olmasına gerek yok eş metin derecesi var. zamana esprisine güldüm. Bence çok fit ve seksi kız ayrıca. bu arada kireç gibi olup saçlar siyahla o ayrı kategiridirde kız esmer yani. reel de gördüm çünkü.
Tek sorunun cidden Hande Erçel mi? Neyse hesabı kapatacağına söz verdiğin için cevaplıyorum :D Kız gayet güzel. Balıketli değil ama zayıf da değil bence olması gereken bir kiloda. Hatları güzel. Ama bu kız bildiğin esmer :D Esmer güzeli bana kalırsa.
yok yahu başka hesabında vardı benim bu sitede bu hesapta sorayım dedim kıza şişko filan diyen olmuş bende diyorum benim mi gözler bozuk. türk standartlarında bir güzellikti peki yoksa farkli mi bir bana esmer gelmiyor :D
Yaşı nasıl tutturdun orası da ilginç. Neyse :) Şişko değil de aslında balıketli olduğu zamanlar var. Ama bu kız çok kilo alıp veriyo bence onla alakalı bir şey. Şişko diyenler önce bir aynaya baksın sonra konuşsun. Yaa ben çok çekici buluyorum bu kızı. Türk standartlarına bakıldığında buna benzeyen kızlar var ama bu kız hem güzel hem çekici hem de tatlı. Bu yüzden ilgi çekiyor zaten. İlk bölümlerde salak gibi bişeydi sonradan değiştirdiler rolünü daha hoş biri oldu. :D bir de zevk meselesi yani herkes beğenmek zorunda değil ki. Ben Aslı Tandoğanı çok beğeniyorm mesela ama onu da cok begenen yok
senle eylülde bur mubabbetimiz vardı. benim resmi e bir yorum yapmıştım ben de alinmistim sirada son gibi birsey demiştin sonrada ama seni tek resminlede bilemem demiştin kapatmistik
iyide kardeşim tamam güzel demişsinde kızın vücududa kilo almaya müsait ve fotoğrafların bazılarında zayıf bazılarında kilolu o çekim açısından öyle değil yani o kız dizi ilk başladığında zayıftı sonra kilo aldı sonra gene verdi sonra bir daha aldı yani belli bir dengesi yok birde vücudu çok gevşek yani sıkı bir vücudu yok anlatabiliyor muyum güzel kardeşim :) hani abartılcak derecede fazla şaaptılar kıza :D
Düzenli spor hayatım benimde var mesela profilime bakarsan anlarsın ama dediğim gibi bak ne kadar spor yaparsa yapsın kilo alıp vermeye müsait bir vücudu var bunu kendinde görüyorsundur zaten eminim gözünden kaçmaz tamam güzel bir yüzü olabilir fakat vücut olarak sınıfta kalacak bir kız ama bir serenay sarıkaya ya bak nasıl vücudu var?
Tabi surat bakımından çok şeker tatlı sevilesi bir suratı var serenayın at suratı gibi değil :D ben sadece vücut örneği olarak serenay dedim maşallah serenayın çeneside yarış kazandırır o derece :D :D
En İyi Cevaplar