farklı ve baya baya guzel. siradan diyiolar ama yani sokakta bu tip kızlar olsa bu kadar abartilmazdu diye düşünüyorum baya farklı bir tipi havası var demekki. genelde sozluklerde türk usulü monica belliki diyorlar seksepalite olarak yani tuba büyüküstün meryem uzerliyi filan solda sıfır bırakmış çoktan. bende beğenmeyenler anlamiyorum kadın gibi kadın ışte.
yani beğenmeyen yasa normal bulan ya top tur ya kıskanç bence yukarıdaki resim diziden dizide daha güzel.
Hande Ercelin Bu Kadar Begenilmesinin Sebebi Ne sizce?
Güzelse güzel bize ne? Zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı... Kızın güzelliği de senin çenene vurmuş herhalde. Hayır yani onu böyle uzun uzun methedince senin eline ne geçti? Bu kızı bu platformda övün diye size para falan mı veriyorlar acaba?
Ha bence güzel bir kız ama abartılacak kadar da bir güzelliği yok. Yüzündeki boyayı sil, sıradan bir Türk kızı, kara kaş kara göz... Allah sevdiğine bağışlasın yine de.
benim dediğim o değil. bir güzel vardır sıradan sokaklar dolusu bulursun birde gyzel vardır farklı bir çekiciliği olur yolda görsen on kere bakarsın. bu kıza bakmazmisin
bu sitede hep biri var galiba hep ayni kisi ve galiba hep sen ( pek dikkat etmedim) :D her seferinde bu soruyu soruyosun... :D bende seni anlayamiyorum, ne bu hayranlik ya? tamam begenebilirsin, bende birce akalay'i ve tuba buyukustunu çok begeniyorum, ama burda 50 defa ayni soruyu sormuyorum, güzel kiz ama bu kadar abartilmamasi gerekir :)
ilk sorusum benim. yani Birde benden çok farklı bir portföyde tek ortak noktamız kahverengi göz. bembeyazim shakiradan halli kivircik kızıl sacliyim böyle esmer güzeli kızları görünce birde dümdüz saçlı çok beğeniyorum iste siz belki.
ben seni daha cok begendim :) yazdiklarina gore kendine haksizlik etme, bence bu kiz oyle cokta asiri guzel bir kiz degil, normal :) sen daha farklisin :) farkli olanlar hep ilgi ceker unutma ;)
ne biliyim renkli gözlü filan degilim ama :D banada eserler öyle çekici geliyor belli bir portfilde degilim ki ve ne tam esmer nede sarışın mavi gözlü filan çok arada derede. ama yinede sağol bu kivircik suçlarla nasıl barışının bilmiyorum :D
bende oyle belli bir tip dgilim, saclar dalgali, renkli goz, kaslar simsiyah saç rengim kumral, tenim beyazimsi ama cabuk bronzlasiyorum valla anlamadim gitti...
o zaman sende farklıdır yine :) farklusin* Yani Ne biliyim zevk ışte çoğu kişiye göre ortalama güzellikte hoş bur türk kızı sadece sana goredeli ortak ama hoş bu kiz
yahu kızıl saç beyaz ten daha ne olsun birde guzel sen direk bu kızı sol karsin demek kızların aklına zicayim erkekler böyle kara kas goz esmer çok sevmez ki soruyu soran kızın profiline bak birde özendiği kişiye bak :(
birincisi bu kızı beğenmek zorunda değilim :) tek beğendiğim bir kadın vardır oda beyoncedir kadın = beyonce gerisi fasa fiso yanlış anlamada bu kızın güzelliği çekildiği shoplu resimleri ve bir kilo makyaj kıyafetler sen belkide bu kızdan bin kat güzelsin... neden böyle dedin saçma :)
bikere ben beyazim ve kivircigim saçlarım kızıl boyum çok uzun yani istediğim kadar zorlayayim böyle dümdüz saçlarım ve esmer güzeli bir halim olamaz. yani alaksmiz olmadığı için ozeniyorum shakiradan halli saçlarım kızıl ve et jestin gini çok beyaz rejim. böyle esmer güzeli görünce içim gidiyor ve piyasa sac
kumralimsi bir saçın vardı ama kizilada kayan kızıl yaptım hepsini orijinalinde kıpkırmızı saçlı degilim. ama kivircik ve beyaz tenliyim hiç siritmiyorda denize gittiğimde esmer olmak istiyorum hep, 40 gün ka, dam anca buğday ten böyle esmer guzellerine içim gidiyor
güzellikten ötürü farklı bir tip yani bazı kadinlar var çok güzel olmamasına rağmen sokaktaki kızlardan farklı bir aurasi var. gördüğün zaman on kere bajsrsin bu kız o tarz degilmi
ben beğenmiyorum. sokaktaki diğer kızlardan hiç farkı yok. oyunculuğu iyiyse o zaman bişey diyemem. zaten rol yeteneği olmadıktan sonra ne kadar güzel olsa da sarmaz.
zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben dışarı çıktığımda çok daha güzel bir sürü kız görüyorum. sıradan bir hayat yaşıyorlar. oyunculuğu kötüyse dediğin gibi aldığı para zıkkım olsun.
meryem amerika da dünyanın en güzel kadınları listesini girmiş bir kadin. hande ercelden milyon tane var. su kızın neyine biliyorsunuz sitede anlamıyorum sıradan güzel tipik türk kızı iste
ya ama şöyle birsey var mesela muhteşem bir güzelliğin olmaz ama sokaktaki kızlarda farklı bir havan ayran cekiciligin olur sokakta bu tarz kız çar mi yani farklı değil mi?
yok mesela monica bellucide kara kas kara göz ama bir çekiciliği aurasi var kadının. sokakta görsem bakarım. veya fahriye evcen de kahverengi gözlü ama bembeyaz teni zarafeti bir artı katıyor. bu kızdan güzel turk aktrist varmidit
ahagaha inanmıyorum :D la şaka bir yana arttığında 5 tane gördüm dedim bende altincinolayim yani baya vardı bu nick çok hoşuma gitti sen kaç xperim ben kaç :D
O nicklerin hepsi bana ait. Ben kapattım onları. Hepsini bir arada açık görmemişsindir diğerleri kapalıdır dikkat ettiysen. Bu sitede beni tanıyorlar ve seni ben sanmış çoğu insan bana mesaj attılar bu yüzden başka nickle üye olursan sevinirim. Hoşuna gittiği için teşekkür ederim ama bu nick benim kendi yaratıcılığımın ürünü. Saygı duyarsan sevinirim :)
Umarım sorunların çok değişik şeyler değildir çünkü seni ben sanıyorlar bu durum pek hoş değil cidden :D Neyse bakayım sorunlarına cevap atayım. Ama kapatacağına söz verdin. ;)
Diğer soruda açıkladım tüm düşüncemi. Ayrıca bu kız ilk seçmelere gittiğinde kilolusun demişler kabul etmemişler bir haftada 5 kilo vermiş bir daha gitmiş kabul etmişler. Hem azimli hem güzel kız :D
da baba çok ayrı güzel geliyor tanı sokakta böyle kızlar pek yok sanki. beyaz tenli kivircik kızıl sacliyim böyle esmer dümdüz saçlı kizlara içim gidiyor ya
pek goreceyede inanmama sitedekiler normal kız diyince tuhaf geldi sadece. farklı bir havası güzelliği veya aşırı güzelliği mi var türk standartlarında hoş bir hatunun sence:)
Aynen öyle. 3. Sıradaki fotoğrafı ne olduğunu belli ediyor. Makyaj azalınca anında itici bir kimliğe bürünmüş. Bu kız ile duş öncesi uçarsın duş sonrası kaçarsın. Olay bundan ibaret.
orjinal sayılmam ama yani açık renk turuncumsu bir kumraldi saçlarım kızıl yaptım bende ama beyaz tenli olunca sırıtmıyor da erkekler esmer sever bence bu kız gibi.
ben biraz fazla beyazim o zaman. çok iğrenç ya kuducam beyaz ten heyecan da kivircik saç ne. shakiradan halli saçlarım var :D kızıl kivircik iyice mal gini
evet sonucunu soyliyimmi? saçlarım berbat bir selde kırıldı ve bir kol saçımı kestirdi belindeki sacim omuz hız anda kaldı. kivircik olmak anca biraz farklılık ışte daha ötesi itivilik
En İyi Cevaplar