kızın fizigi efsane her ne kadar her Allahın günü sorup dursakarda araştırıp baktım kız çok çekici fizigi biraz baliketinde ama tipik türk kızı değil çok farklı bir güzelliği var gerçekten.
gayet sıradan bir tip, sokaklar bu tipte kızlarla dolu" diyenleri anlamıyorum. yüz güzelliğini, boyu, posu geçin. kızın halleri, tavırları, mimiklerini hele ki gözlerini kullanması vs., sokakta gördüğünüz kaç türk kızında böyle işve gördünüz ya da görüyorsunuz? hadi türk kızlarımız'da genel olarak işveli cilveli nazlı tavırlar görebiliyoruz, malum bu üç kelime yabancı dillerin çoğunda bulunmayıp türkçe'de bulunduğuna ve çokça kullanıldığına göre var bir sebebi. ama gözlerini ve mimiklerini hande erçel gibi kullanabilen, karşısında ki insanda böylesi etki bırakabilecek kız bulmak çok düşük bir ihtimal. yalnızca türkiye'de değil bütün dünya'da. işte bu kız bu özelliği yüzünden bu kadar beğeniliyor
Bu kizdaki nasıl bir aura ve seksilik çok çekici değil mi?
Bir kıza bu kadar destan yazınca soruyu bir erkek sordu sanmıştım bu kdr da abartılcak bir yanı yok tamam güzel kız ama bu derece hayranlığını normal bulmadım
zaten aşırı güzel olduğu için hayranlık yok kızın farklı bir havası var karizma aura de ben şey her kızda olmaz. bu kız ayarında milyonlarca güzellik var ama aura karizma çok ayrı birsey
bir gün oturup yemek yesek, ikinci sokakta gördüğümde tanımam. kim olduğunu bilmiyorum, güzel bir kadın elbette ama hiçbir özelliği olmayan bir güzellik.
yoğun göz makyajı yapılmamış hiçbir görselinde dikkat çekici hiçbir yan yok bence. gerçekten aurası var diyebileceğim, özgüvenli bir karizma hissedemedim.
zaten vs mankeni demiyorum ama sanki sokaktakilerden farklı bir aurasi var. karizmatik kadın çekici kadın farklı kadın ayrı birşeydir birde düz güzellik ayrıkimi kızlar vardır guzeldir ama düz klasiktir sokak dolusu vardır bakınca kusur bulamAzsın ama aurasi yoktur.
kimi kızlar vardır burnu büyük olabilir veya başka birsey ama çok çekicidir ve sokaktaki kızlardan farklı bir aurasi vardır ertesi gün haturlarsin. bu kız hangi klasmanda sence
benim için bu söylediklerin birbirinden farklı değil ki. senin bu kızdan çok daha güzel olduğuna eminim, gerçekten sunumdan başka bir şey göremiyorum. sokakta ona benzeyen pek çok kız var.
yav beyaz peynir gibiyim shakiradan halli kivircik kızıl saçlarım var çok uzunum böyle esmer güzeli kizlara çok ozeniyorum
su var yani kimi kadın sadece güzel olur kimi kadın dehşet güzel olur kimi kadında çoook güzel olmaz ama farklı bir aurasi karizması olur. çok farklı bence aura denen sey
kız allah iyiliğini versin, bizim keşke olsa dediğimiz şeylerin hepsi doğanda var, esmer de neymiş :) doğru makyaj, doğru kıyafet ve dengelenmiş bir ruh hali, her türlü aurayı yaratır bence.
bence karizma ve çekicilik allah vergisi ya kivircik olmanın neresi güzel doğal kızıl sayılmam kumralimsi saçlarım da ten beyaz olunca çok sırıtmıyor allahtan abartılı kivircik değil bende bu kız gibi pirasa saç seviyom
hehehe, kuzum sen istediğinde düz saçlı da olabilirsin ama ben ne yapsam kıvırcık olmam mümkün değil. anlattıkça güzelliğin artıyor gözümde bu arada, ehe.
oha sitenin yavşayanzileri gibi cümle kurdum, kutsal pasta canavarı müstehakkımı versin inşallah o_O
yok ya sadece klasik türk kızı değilim ama sarışın mavi gözlü de değilim kahve gozluyuz ya. oda sirada. mesela burnum birazbuyuktur benim kimse farjrtmez amZ buda bir kusur aslimdz kusurlarimizi sevmemiz lazim. olursun aslında bir permaya bakar benimkine gel permami diyolar çünkü.
of allah aşkına büyük burun kusur mu? ne saçma bir düşünce. kusur derken dış görünüşten değil karakterden bahsedilir çünkü allah her insanı özenerek yaratmış biz bir kirpiği bile yaratamıyorken allahın yarattığına kusur demek kimsenin haddine değil. karakter ise kişiye göre oluşur, kimi ister kötü biri olur kimi ister iyi biri bu yüzden kusurlu ya da kusursuz olmak dış görünüşe değil karaktere bağlı. ve kızın da abartılacak bir yanı yok daha iyilerini gördüm.
Ahahah Aura ve karizma mı? Bu Kezban da Ne Çekicilik var ne de Karizma ne de Seksilik Tipik Türk kızından daha tipsiz ve kezo 15 yaşında kalmis gibi büyümüyor 😂😂😂
İstisnalar olabilir tabii ki çok usta sanatçılarımız var. Onlara sözüm yok. Ama geneli beni rahatsız ediyor ve izlerken zevk alamıyorum türk dizilerinden. Batıyı değil de asyayı örnek almaları gerekiyor bence. Almaya çalışıyorlar ama senaryo almakla olmuyor tabi uygulamasını becermeliler önce. Çok gördüm en güzel senaryoların afedersin ama içine ettikleri dizileri. Yazık ediyorlar 😕
avrupayi örnek alsak olmuyir çünkü kültürler uyuşmuyor sadece orada rol alma olasılıkları yüksek çünkü daha baglantililar avrupaya yönetmenler. ama örnek olarak kore ve Bollywood alınsa keske
sadece sitenin neden beğendiğini açıkladım yani kız victoria secret değil ama çok farklı bir aurasi olduğu için farklı bir çekiciliği olduğu için bu kadsr dikkat çekiyor kara kaşına gözüne degilki
Bilmiyorum nerede yaşıyorsun ama istanbulun bir çok bölgesinde bundan çok daha iyilerini görebilirsin. İnsanları bu kadar göğe çıkarmaya gerek yok güzeldir tamam ama tek değil :)
kız 100 tane estetik yapmış git araştır allah aşkına. estetiğe karşı değilim sonuçta kişinin kendinde beğenmediği bir şey olabilir ve bunu değiştirmek istemesi normal ama bu kızda ki estetik 1 değil 2 değil.
zaten çoook güzellik değil olay. kimi kızlar vardır guzeldir ama düz klasiktir sokak dolusu vardır bakınca kusur bulamAzsın ama aurasi yoktur.
kimi kızlar vardır burnu büyük olabilir veya başka birsey ama çok çekicidir ve sokaktaki kızlardan farklı bir aurasi vardır ertesi gün haturlarsin. bu kız hangi klasmanda sence
sadece sitenin neden beğendiğini açıkladım yani kız victoria secret değil ama çok farklı bir aurasi olduğu için farklı bir çekiciliği olduğu için bu kadsr dikkat çekiyor kara kaşına gözüne degilki
yuh be kimi kızlar vardır guzeldir ama düz klasiktir sokak dolusu vardır bakınca kusur bulamAzsın ama aurasi yoktur.
bak kız kendisine binlerce lira harcıyor onun kaşını senin kaşını alan kuaför almıyor onun makyajını yapan kadın maaşa bağlanmış kıza PARA HARCANIYOR? kız spor yapmış yağ oranı düşük zayıf olduğu için yüz hatları belirgin gözleri kaşları güzel ama çok varya bu tipten allah aşkına ben hatayda yaşıyorum öyle esmer güzelleri varki burada bu neki mk ya
makyaj bile güzele yakışır bir kadın makyaj bakım yapmada eğer bir aurasi yoksa oluşan az çekicilik çok ayrı birsey. monica belluci her türlü karizmatik çekici
En İyi Cevaplar