Başka ülke de hiç denk gelmedim.
Kime , neye sinirli bu millet tam olarak anlamadım.
Kime , neye sinirli bu millet tam olarak anlamadım.
Benim çocukluğumda 23 Nisan ,19 mayıs gibi önemli günlerde etraf hep bayraklarla dolanırdı o günlerin haricinde de mahallemde hep evlerde bayraklar vardı bizde asardık şu an halen daha asıyoruz biz o vatanı şöyle bir kenara koyalım o al bayrak uğruna ölmeyi göze almış bir milletiz diğerleri gibi bayraktan don yapıp giyenlerden değiliz...
Genelde eleştiririm ülkemi ama bu konuda kötülemem sinirden yapılmıyor. Çok iyi yapıyorlar. Çünkü gerçek anlamda o bayrağı indirmek isteyen çok insan var onlar da inatla bayrakları asıyorlar.
Biz turk molleti olarak bayragimizi bir seref olarak goruyoruz bir kotu ani olunca biz yikilmadik diyebilmek icin tasiyoruz asiyoruz onu her yere
türkiye içinde hepimiz türküz zaten kime neyin şovunu yapıyorlar acaba
Aynen öyle
Cevap
15Cevap
Kendi bayramığımızı asmak ile sinirin ne alakası var?
Milli günlerimizde gururla asıyoruz biz de?
Kimseye bir sinir yok o da. nerden çıktı, bayraga verdiğimiz saygidan, değerden ote gelen bişey. Türklerin kimseyle bir alıp veremediği de yoktur.
ülkemizde terör sorunu var ya dostum o sebeple daha fazla normal olarak ve başka ülkelerde de var
Bizim komşu yılın 12 ayı bayrak asmakla meşhur balkona :))
öyle olanlarda var ama ülkemizdeki terör sorunundan biraz daha fazla yapılmakta bu :)
Emekli bütün gününü bayrakla geçiriyor öpüb kokluyor :))
emeklilerin böyle degişik hobileri vardır :D
Bayrak asmak sinirden değildir şerefdendir başka ülkelerin de bizim gibi ecdadı tarihi vatan aşkı olsa onlar bırak balkonu her pencereye asarlardı.
milli gururdan dolayıdır gerçi bende her zaman asılıdır
Amerikan ailelerin evinin önünde her zaman sikca rastlanan bir durum sadece bize has değil. ha illa has olan tek şey varsa balkon duvari kirilip mutfağa dahil edilir. (milli projemiz) bshsh
Dayıya sormak lazım bunu
https://i.hizliresim.com/RkaAdR.jpg
nasıl? genelde onlarda balkon olmadığından müstakil ya hani yabancı dizilerde çok gördüm evlerinin dış cephesinde bir yerde abd bayrağını
Bayrak asıp vatani görevimizi yerine getiriyoruz. Şehit olur elden birşey gelmez bayrak asarız. Saldırı olurnbayrak aşmakla kalırız. Tuhaf bir ülkeyiz.
sinir ziyade gurur duymak bayrağınla geçmişinle kimliğinle , türk olmayanın kolay kolay anlayamıycağı bir durum
biliyırsun türklerde gök tanrı inancı hakimdi eskiden onlar da çadırlarının balkonına asarlarımış. bilmiyırsan da öl giber
İngilterede milli bayramlarda hiç bulundun mu? Bulunsaydin GBR bayraklarını her yerde gorebilirdin.
Bende capslerde gördüm. O ihtiyar bir amca bende bilmiyorum :D
ne gereksiz bir soru
Gerekli sorular sor da gözümüz gönlümüz açılsın :)
vallahi çok gereksiz sjsjsj
Billah tillah gereksiz :))
gereksiz gereksiz gereksizzz
Vatan kurtarıyoruz kanka çaktırma :D
Bir çeşit aktivite :/
kürtlere karsi tepki olsun diye
O bayrak onların da bayrağı
@ömerhayyam34 degil.
Canları öyle istiyor ve asıyorlar
Oc larina
takdir-e şayan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?