ya bir kartpostal yazilicak burdaki bilgilere gore.. Yapamadim ya lutfen yardimci olun nolursunuzz 😭
ornegi var burda.. ama yapamadim lutfen yardimci olun yaaa yazar misiniz lutfen basit olsa da olur ya 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Bize de yaptırırlardı hep arkadaşlarıma yaptırırdım ben :)
Sorun kalmasin diye uygulama var onu indir
Valla benim bildigim tek sey my name is namee :D
Cevap
4Cevap
Ne istiyosun tam olarak
Ordaki kelimeleri mi kullanmak zorundasin peki
Hi duru;
We are going to go to İstanbul this summer
Because my family are visiting my grandfather and traveling İstanbul . İ want to see Ayasofya, Sultanahmet, Yedikule bla bla bla
After İ want to eat kokorec (istedigin yiyecegi yazabilirsin onun yerine) galata bridge. we are enjoying in the İstanbul . Anway, I think thats it. İ miss you. See you later. good bye
Balik ekmek deriz. Sultanahmet koftesi yaz. Valla sev 1 dedin bunlar sev1 ide gecer biraz zorladi beni ama neyse. netten bak ta gelecek zamanla ilgili bir iki cumle ekleyebilirsin araya az daha uzun olsun dersen
😏😏 fesatlasmaya basliyorm
😀😁 balik ekmek. onu bosver ya sultanahmet koftesi yaz direkt
Ozel isimlerin ingilizcesi olmaz
Lise kaç kanka 😂
Hi Duruk
We have been in İzmir when we were in holiday. We went to Alaçatı and it was really nice city. Especially nights were awesome and people were very lovely. If you go to there you must go to the White Bakery and you should eat their cookies. And by the way do not forget to drink their own special juice. I wanted to go parasailing but we didnt have much time for that. Next time I will do it. By the way it is worth to be in İzmir in holiday.
Şuku istiyorum
Bunu ver gitsin kızım hiç uğraşma direk
1. Ganyotçu Kemal
2. kolpaçino sokak
3. dikmen sokak
4. Güzel apartmanı
5. Ankara
Kafana göre sırala işte onları.
Emin olmasam yazar mıyım liseli
İşim yok yatıcaktım hadi yardım edeyim dedim☺️
Sıralama yaptımya işte onları kafana göre yaz. Hatta ordaki örneğide yazsan olur ama ismimi kendin yaz ilkine
Bunu ilkokulda ki çocuk yapar
www.google.com.tr/search
Kopyala yapıştır yap
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar