Kızlar neden bilgisayar oyunu oynamaz?
Bi Starcraft 2 oynayan mesela?
Oynayanlarda neden kötü oynar?
Bi Starcraft 2 oynayan mesela?
Oynayanlarda neden kötü oynar?
ben bilgiosayar oyunlari coook oynardim kucuken , profosonel olmusdum ozelikle silahli oyunlarda felan :/ sonradaan okul su bu derken birakdim 18 yasinaa geldim :/ oyun oynamak isteyiincede erkekler izin vermiyor :( dalga geciolar , kabul kotu oyanrim ama bazi erkeklerden daha iyim :D ve evet panik oluruz, ben adete oyunun icine girerim ve olayai kan davasina ceviririm :D artik ekrana bagrir cagrir kufur ederim :/
kimin ne dedini takan yok zaten :D ben egleniyorum o bana yetiyor , kizip dalga gecmeleri benden dayak yemelerine sebeb oluyor :D
hiçde kötü oynamam sadece kötü oynayanlarda kafa takmadığındandır yani sizin kadar çok ilgilenmediğinden yoksa kafaya takan herkes gerizekalı değilse çokda güzel oynar
Boş ver oynamasınlar .Zaten eskiden arkadaşlarımın oyun muhabbetine sinir olurdum.Şimdi bir de sevgilimiz oyun oynarsa iyi olmaz.Hele bir de oyun müptelası olursa sevgililer gününde "Aşkım bana niye CS serverı almadın " "Bana raptor al" "Hadi vs atak" gibi cümleler duyulabilir. Ama ben bu durumu lehime çeviririm.Yenersem isteklerim bambaşka olur.
Oynamadıklarını kim söyledi , Wow da o kadar çok kız var ki .
Cevap
12Cevap
Nerden vardın bu kanıya bilmiyorum ama yanıldığın apaçık ortada.. Mesela counter'da, need for speed serisinde üstüme tanımam :)
Ayrıca pc oyunlarından çok ps oyunları, wii oyunları zevk veriyor bana. Smack down'da da iyiyimdir mesela.. :) Ayrıca sen neden sims oynuyor musun ki?
Sana tek birşey söylicem Playstation varken pc oynamak attan inip eşşeğe binmek gibi.Playstation fifa dahil hepsini oynuyorum :)
helal kız +1
EYVALLAH:)
Need for speed ve miami vice çok severim.Kardeşimle ps3 bile oynarım
Kim demiş.Az counter strike oynamadım.Ayrıca Resident Evil,birkaç dövüş oyunları,Tokyo Drift ve motor yarışları oynadım.FIFA World bile oynadım,az gol atmadım hahah:)
:DD
Niye gülüyon doktor:)
Erkekleri bile yenmisligim vardir araba yarisinda:)) ama o dedigin oyunu hic oynamadim.
kızların 3 boyutlu düşünme yeteneği kısıtlıdır. Bu tür oyunlar 3 boyutlu düşünebilme becerisi ister
bu yüzden zaten geometrileri de genelde iyi değildir.
oyanayanlar var, hatta oynayip da erkekleri yenip morarmalarina neden olanlari da var :) sevgilim de onlardan birisi oldugu icin biliyorum
ben bilgisayar oyunu degilde playstation 3 veya nintendo wii oynarim yani
guzel oynarım yahu :) balon patlatmaca falan eheheh :)
çünkü çabuk panik oluyoruz oynayamadığımız içn stres olup oynamayı brakıyoruz
oynayanlara rastlıyorum kuzenlerim bi ara metin2 falan oynardı rahatsızlar :))
Erkekler neden bilgisayar oyunu oynar?
Neden gidip bir kitap okumaz?
Okuyanlar neden okur?
Haklısın da ya 40 yaşında adamı wii ya da ps4 oynadığını düşünmek istemedim.
Pc oyunları sıkıyor ama ps ye gel kapışalım :D
ps salonlarının yegane tek bayanıyım
ps 3 kötü xbox performans bakımından daha iyi gel battlefield 3 te kapışalım...
Kim demiş oynamaz diyee :) Kim kötü oynuyormuş gel kapışalım.
Oyun oynayan yabancı kız çok var. wow, ko, cabal vb.
X-box 360 her oyun konsolundan üstündür-ve battlefield 3 te cod mw3 te üstüme yoktur :)
starcraft ve knight online sağlam oynarım
Oyun canavarı kızlar çok tatlı oluyorlarmış
ben çok iyi silkroad online oynarım
hayalimdeki kişi:P
Ön yargı işte... Oynar gayet de... Bkz. Ben...
kadınlar sıkıcı her şeyden uzak dururlar :)
oyunlar hakkında bi bok bilmediğinn için sana sıkıcı gelir oyunları takip edip yeni çıkan oyunları oynasan xbox ta falan dünyadaki en eğlenceli şey dersin
bilgisayar başında saatlerimi saçma sapan şeyler için harcamak yerine rıhtıma inip deniz havası almayı ve insan içine karışmayı tercih ederim. ayrıca benim işimin bir parçası bilgisayar ve teknoloji. bir dönem oyun yazayım diye iş teklifi almışlığım var. lafını bil öyle konuş.
hımmm erkekler demi sıkıcı :)) işin esprisi tabi de tanı gör yazmıssın ama kabul etmezsen nasıl tanırım :) belki ben sıkıcı değilim :)
rüzgar pardon tam okuyamamışım tanı ve gör --- me yazmıssın pardon
Kadınlarda arada oynar benim tanıdıklarım var :D
oynuyamıyolar çünküü :P :D
çünküü... erkekler kadar asosyal değiller.
Barbie oyunlarında üstlerine yoktur öyle deme.
yoo oynuyolar :D çok iyi oynayanlar var :D
world of warcraft oynuyorum.
futbol macları bıle yapıyorlar
Kim demiş sevmez diye.
kizlar neden futbol sevmiyorsa ondan
hıc oyun oynamayı sevmemm...
Duygusal takılır kızların çoğıu :D
counter strike, ps3 buyrun kapışalım
m2de rakip tanımam.
çok hoşuma gitmiyoo
ilgi duymuyorum.
Oynuyan var ya