Kışın sıcak, yazın serin tutar kıl. Vesselam o yüzden değerlidir kıllarımız, sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir? Koltuk altı kılı almayan hatun hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Koltuk altı kıllarını almayan hatun sizce çekici midir?
abi erekkler almayınca bile itici duruyor siz niye almıyorsunuz hiç ama hiç hoş değil çok pis ve iğrenç duruyorsunuz o zaman şu manzarada bir kadın erkeğin kıllı olmasına laf etmeyecek amabu çok mantıksız bir bayanda kılın nesi çekicidir ki
Böylesi güzel durmuyor 36.media.tumblr.com/.../...jWtrL1qaq9exo1_1280.jpg ama mesela bu çekici duruyor. bu sabah bir filmde kafede çalışan bir kadında görmüştüm çok hoşuma gitmişti. bence çekici olanıda var ama herkese yakışmaz.
Ben kılları severim o kılları bayılırım kılsız insan boş insan dır ağaçsız orman olmaz insanda böyle ben kılları uzatmayı seviyom elimden gelse hertarafımı kıllandırırım kadınların kıllarını severim bana göre
Bence en tatlı kızdır ben şahsen eyer kız arkadaşı isterse bütün kılarımı alırım ama kız arkadaşımın koltuk altı kılı varsa almasını istemem hata bana göre ne kadar büyük koltuk altı kılı varsa o kadar tatlıdır ( Koltuk altı fetişim var )
En İyi Cevaplar