Tabi benim biraz da dalgaliya yakin ama bu saclar nasil adam olur uzatsam bakim yapsam birseye benzer mi. her turlu dumduz sac cok guzel ya
Mesela duz sacta tara cik bende tarayinca sonuc bu. Nasil adam olur bu sac omuz hizamun biraz altinda boyu. Saclarim hozli uzutor gecwn ay belime yakin olan saci bu hale soktum cunku duzlesturiciden kirildi.
Ne inerirsiniz ozellikle kiz erkek farketmez kopuk filan iyimi
Niye kivircik saclar ozellikle erkeklere itici geliyor? birde bu sac nasil adam olur?
Kıvırcık saç sevmeyen erkek hata yapar bence. Ben hastasıyım kıvırcık saçın. Yani bir kız afedersin ama g*te benzese bile saçları kıvırcık ise baya öndedir. Ayrı bir tatlılık ve çekicilik katıyor. Yaşın 22 yazdığı için abla diye hitap edicem çünkü 18 yaşındayım. Rahatsız olursan şimdiden özürlerimi iletiyorum. Bak abla sen bu saçları azcık sarıya boya ve biraz daha kıvırcıklaştır.(bu dediğimin yapılabilmesi mümkün mü bilmiyorum 😂). Daha güzel olur dediğim gibi yapabilirsen. He imkan varsa tamamen kıvırcık gez. Ayrıca saçların şu an da çok güzel duruyor, kendine haksızlık ediyorsun. Cidden çok güzeller.
duzlestire duzlestire mahfettim bu arada 96liyim aslinda :) gene Alban sayilirimda beyazim zaten her renk gidiyor asiri açık renklrr haric zaten bakim yapinca iyice kivircik olur kopukle * a nasil yapicam veya dogal hali birseye benziyormu one bilemiyorum ol mayan undan pogaca yapmak gibi olur bir kendi sekil guzel olursa oyle bakarsan. duzlestirici de mahfetti
hayur kremsiz dustan cikip kuruttum 've cektim reel de de ikidebir sunu diyolar yok masa yapiyorum bilmemne sonra yagmurlu bir gun Dr ibandilar boyle olduguna artik. kopuk filan mi kullansam yani benim sacim diyorum olmasa koymam gercekten oberi istiyorum birseye benzer mi diye
Nerden biliyorsunn ki erkeklere cirkin geldigini aksne ilgisi olan erkekler var kivirciklara mesela ben kivir kivir seviyorum kabarik karman corman hemde ☺
Tabiki niye benzemesjn ki ama her sacin ayri bir modeli vardir onuda unutma ben juafir degilim ama cok kivircik sac daha cok onuzlari gecmemeli mesela ne daha kisa ne daha uzun du saci istedigin kadar kisa ve uzun yaparsin ama dalgali konusunda Şu an hic fikrim yok ne yalab soyleyeyim ettafimda dalgali saci olab ya cok az ya hep duzlestirici kullabiyorlar
yani b irsey deseniz belki denerimde yok cirkin sacim o ldugu icin duzlestirmek zorunda kaliyorum hem bilemiycem diyip hem aptalca kismi kkmik geldi sadece
Ya dostum :) saçın az da olsa kıvırcık değil mi? Surekli duş al hiçbirşey olmaz diye düşünüyorum. Ya demek istediğim kıvırcık saçlılar duzleştiriyor duzl saclilar ise kıvırcık yapmaya çalışıyor o yüzden bana aptalcageliyor dedim 😇
Bu bile illet Ge liyor habits duzlestiriyordum kirildi. kooky filan yapinca iyice kivircik oluyor zaten ben kivircikmiyim kismini sofuyorum benim sac nasal bir halts benzer diyorum. hic sevmiyorum
ki bu bile etrafimda yok benim gibi herkes duz cok kiskaniyorum duzlestire duzlestirede icine e ttim dalgali baya gitti. su haliyle bakim yapilinca nasil birseye brnzerki bu illet
Bana cirkin geliyor zaten 6 yildir duzlesturiyorum en son duzlestirici yuzunden kirildi ve kesrirmek zorunda kaldim dogal hali de bu ve nasil kullanirum cigu insana iticimi gelir bilemiyorum.
En İyi Cevaplar