Arada sırada rüyamda bir duvarda yürürken aniden düşüyorum. Ama heyecan verici oluyor :))
Size de oluyormu bu tip şeyler? Ya da çok sık gördüğünz bir rüyanız var mı?
Size de oluyormu bu tip şeyler? Ya da çok sık gördüğünz bir rüyanız var mı?
ben de bazen rüyamda bir zıplıyorum ama yüzlerce metre yükseğe, sonra düşerken çok hoş oluyor pıt diye konuyorum yere:) lise zamanlarında da sürekli aynı rüyayı görürdüm, iki katlı bir evde ilk katta çok huzurluyum, ikinci kata çıkıyorum orta yaşlı bi adamın hayaletini görüyorum. bana bakışını hala hatırlarım.
Bu gördüğünüz rüya değil maalesef. Beyin ve vücut arasındaki anlaşmazlık. Yani beyin uyumak istiyor vücut uyumuyor veya tam tersi durumlarda beynin gönderdiği komutlar dogrultusunda vücut uyarılıyor. Bu yüzden boyle hissediyorsunuz ve birden sıçrıyorsunuz.
Bilmem.. Dediğinde haklı olabilirsin doğrudur ama güzel olduğu kesin :)
Bana hiç güzel gelmez nedense. Buda tercih meselesi rüyada bile canım tatlı :D
nuh tufanı gibi bişey görmüştüm.kıbrısın ucu gittikçe batıyordu yukardan izliyordum.meğer o sırada uzaya çekiliyormuşum bişeyle sonra ay gibi bir yerde klübeye girip siyahi bir adamdan kaçıyorum.morgen freeman mış o :)) film izleyip uyumamak gerekiyor
ay evet aynen yaa :))) dün gece uyanıklık uyku arasında gidip gelirken düşer gibi oldum sonra takmadım uyudum her tarafta yılan vardı yılandan nefret ederim ben neyse bi gün geçti acaba ben o rüyayı dün mü gördm bugün mü diyordm vs.
ilk kezmi gördün
senede 5 kere görürm
kesin 5mi? :)
6da olabilir :D
zmn zmn değişkenlik gösteriyor. Çok başarılı :P
ya benim beynimi alın götürün bu beyin hrkeste olsa dünyayı ele geçiririz süperim
bak bu en ii cevaptıı :D senin beyni alalım bi robota koyalım ninja kaplumbağalardaki krenk gibi ol :))
va--yyyy teşekkürleer ciddiyim ben bi 10 sene sonra zeka nakli falan çıkarsa başta ben
senin zekanı ben buldum bu soruda :D tescilini ben alıcam.
hahahaha ayrıca gizemliyim ben orda burda ruh ikizimi arıyorum bulamıyorum zekam fazla geliyor bazılarına
gizemli olmak çekici olmaktır. Ben anlamıştm zatennn :) çözücem seni, sırlarını..
Cevap
10Cevap
Evet, rüya gibiydi..
Kusursuzca güzeldi çünkü..
Hah işte budur diyordum hatta kendi kendime..
Az önce ''uyandım''.
Gittim benzinciden sigara aldım, içiyorum.
Uçak rezervasyonumu iptal ettim.
Götüreceğim t-shirt'ümü de kirli sepetine attım.
Mutluyum..
bir ara rüyamda sürekli boğalar filler beni kovalıyordu :D
daracık merdivenlerden nefes nefese iniyorum ..peşimde bir boğa :D
kalktığımda kalbim duracak hissetmiştim..
ne ayaksın :D
bende de oluyor genelde merdivenden inerken ya da çıkarken boşluğa basma hissi gibi oluyor ve sıçrayarak uyanıyorm.sebebini biliyor musunz?
Beyin ve vücut arasındaki anlaşmazlık. Yani beyin uyumak istiyor vücut uyumuyor veya tam tersi durumlarda beynin gönderdiği komutlar dogrultusunda vücut uyarılıyor. EnjoyTheSilence nickli arkdşımızda açıklamştı zaten
uyanamazsak ölürüz :(
tam olarak uyanamazsak ölürüz diyemem.ama ölüm çizgisini aşmayacak şekilde ruhumuzn bedenizmden ayrılma halidir.hatta bazen ölmüş olan sevdiklerimizi rüyamızda görürüz de ''rüyada konuşmadıysa gerçekten gelmiştir'' derler bu da ruhumuzun o sınırda ölmüş yakınmzn ruhuyla karşılaşma anıdır
tüyler ürpertici konular gördüğüm ölüler canlandı bi an gözümde Allah gecinden versin herkese inş.
en temizi dimi? :) acısız sancısızz
ben dua edicem senin için :P (Deerrmişim)
Evet, birden irkilip uyanıyorum. Sanki ayağımdan aşağıya çekiyorlarmış gibi. Bir iki ayda bir oluyor sanırım. Hoş bir şey. Çok rüya görürüm genelde ama buna benzer olmadı hiç. :)
bi ordunun saldırısına uğramıştım bi keresinde xD kaçmadm durdum öyle xDçok güzeldi :D
saldırının içereği nedir :))) çok merak ettm nasıl bi saldırı bu
ne güzelmiş o savaş :)) olursa bende katılabilrmiyim kii olarmı
ama önce arkdş olmamız lazm :) ben cv atıcam size benide alın ltfn :D
Dişlerimin parça parça döküldüğünü görüyorum son zamanlarda :S
Aman Allahım kabus o yaa ve çok kötüüü
karabasan uyku felcidir insanların hareketsiz kalmasına neden olur. Senin ki biraz daha farklı..
rüya ama insanlar uyudukları zaman uyanamadıklarıda oluyor :)
vala ben erkek arkadaşımı görüp pat annemi görüyom çok heyecan verici oluyo:D
Rüyalarımda uçuyorum genelde ama düşerken çok fena oluyor :)
dün gece 50 yaşlarında bi adamı öldürdüm bilmiyorum neden... :)
Küçükken hep koca bi yataklık üzerime üzerime gelirdi korkulu rüyam olmuştu:) unutamadım hiç ...
2 gün önce uçurumdan atladım ama çok keyifliydi ...
adranaln yaaa :)) bambi jamping yaptınmı hiç?
yükseklik korkum var .
oouuu bu çok kötüü.
:)
rüyanda zevkli gelmişş bence gerçek yaşamında bile denemelisin..
ben çok görüyorum yaböle tam düşecek gibi oluyorum bi uyanıyorum ama çok güzel oluyo heycan veriyo
dmk sende görüyosun :)) dmk sadece bana olmuyor...
Bazen rüyamda yukarı fırlıyorum sonra bir anda yere hızlıca iniyorum içim gıdıklanıyo ya :)
:) ama yere düşmeden uyanıyorsun ya :D of beee rüyaymış ölüyordum lan diyorsun
Bazen yüksek bi binadan düştüğümü görürüm sıçrayarak uyanmalar falan
Bir binanın çatısındayım. Pencere kenarlarına atlaya atlaya aşağıya kadar iniyorum. Çok sık görürüm.
Bi kere çişimi tutuyodum en sonunda dayanamayıp altıma işemiştim rüyamda:(
kızlar harikasınız :))) bende işemiştim ehehee
işeyen herkes itiraf etsin :D
jenny yalan söleme bir kere olmadı o iş :D
Birden bir yerde yürürken (örneğin apartman) düşüyorum ya çok korkunç :D
yaa ben artık ezberlediğim için yani arada sırada gördüğm için korkmuyorum artık :) bana eğlenceli geliyor
Arabayla hızlı hızlı gidip bir uçurumdan diğerine uçuyorum.
Ferrariyle mi ?
ben de ne oluyo :) omuzlarım kalkmıoo kalkmak ıstıyorum kafam kalkıoo tutuklu kalıorum 5 sanıye fılan 5 cı denememde kalkıorum sabah olmuıs cıdden ...
Nadir ... uçtuğumu görürüm genelde ...
uçmakta harikaa bir şey yaa.javascript:Slideit('AddComment727045');
merdivenden düşüyorum hep
ucuyo gibi hissediyorum kendimi arada:))
Ben bir kere rüyamda uçuyordum :D
off oda çok keyifli çok güzel
neyin peşindesin meak ediyorum..?
neden merak ediyosun?
Futbolcu olduğumu gördüm bir kere süperdi.
kucukken goruluyodu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar