Diğer Sizi gülümseten yazılar var mı? duvara yazı yazdınız mı hiç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bazen görüyorum tebessüm ediyorum acaba benim yazdıklarıma da tebessüm eden var mıdır :) Sizi gülümseten yazılar var mı? duvara yazı yazdınız mı hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Huysuzanestezi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl bir okulun duvarına gülme başına gelir komşuna yazmıştım yazılıda hoca o sıruyu sormuş tabi bilinç altına işleyince çocukların yalnış yapmışlar altına da ya senin yüzünden soruyu yanlış yaptım yazmışlardı çok gülmüştüm 0 0 Yorumla
Motherteresa Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl llcdn.listelist.com/.../...i-duvar-yazilari-36.jpg duvar yazıları gerçekten samimi 😊 1 0 Yorumla
4llah-Diyen-Portakal Takip Et Master Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Gençler yaratıcıhttps://i.hizliresim.com/Pk8GO6.jpg 1 0 Yorumla
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Bilmem. Benim bunlara mimigim oynamadı Genelde ikoli iletişimlerde yazılanlara bolca tebessüm ederim 0 0 Yorumla
Alkolikrahibe2 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Otururken bir yerde sigara içerken Keçeli kalemle yazıyorum bazen 0 0 Yorumla
hürtımarhane Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Birinde "Günaydın illegal yarim" yazıyordu :) 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar