https://youtu.be/4y9snqkdDZo
Birini engelleme sebepleriniz nelerdir 😒 ?
https://youtu.be/4y9snqkdDZo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
beni valla ks nin çoğu kişisi engellemiş haberim bile yok , yorum yapıom engel engel :D ulan sanki kufur ettık adamlığımızı bozuk ayıp valla :D
şuana kadar kımseyı engellemek ıstemem ama 2 kışı engellı sadece , 1 i kız diğeri erkek cok damarıma bastılar
Beni kavga ediyorum diye engellemişti birkaç kişi kahkaha atmıştım :D şu an duygusallı müzik de var ağlıyorum
@NeHaldeyiz 582 yazınca deneme 1 2 yazdım benıde engellemıs :D :D :D
görüyonmu bır kere selam vermedim engel :D sorun keısnlıkle bende degıl :D
#Engellerkalksın :(:(
çokta umrumda kaldırmasınlar :D kızlar engel atmasın yeter dıcemde gecende 5 tanesine denk geldım vay anasını :D
Abi su kizi uzmeyin be 😔
Yaa cansın yemin ederim senden başka kimse anlamadı beni :(
bak bakalım burda ne vaaar 👉🍭☺
Şekeey 😍 teşekkür ederim :)
ne demek şimdi daha mutlu oldun mu :)
Evet daha iyiyim teşekkür ederim 😊 🙈
SüperBrokoli bir insanı daha mutlu ettiğine göre zamanı doldu ve uçarak gidiyor :(
Engellemiş içte bide onun için soru mu soruyosun salla gitsiiiin
:( :(
Saçma sapan konuşup sataşan cahil tipleri engellitroum
En doğrusunu yapıyorsun
Cevap
48Cevap
boş boş muhabbet yapanları sevmiyorum
kendini akıllı zannedip karşısındakini salak görenleri sevmiyorum
egolarını doyurmaktan zevk alan insanlarıda sevmiyorum
kendi kafasından ürettiklerini gerçekmiş gibi anlatanlarıda sevmiyorum
kısacası gereksiz olan insanları sevmiyorum. site ortamı da olsa kendini çok belli eder bu tipler. şu an engel atmadım. belki atmam uğraşmak istemeyebilirim. yine de belli olmaz tabisi.
Sussun diye engellemiştim birini ama geri açarım hemen kalp kırıcı oluyorlar bazen görüş belirtirken insanlar hakarettin dozunu tutturamıyor o yüzden :)
Hatun üzme kendini :)
Görüşüme sevdim yapıp geçeceksin :/ kesin
Uyuyordum uyandım bir baktım engellenmişim :( ya sana kim nasıl hakaret edebilir vururum onu
Ediyorlar siyasi sorularda özellikle başım şişerse engellerim bir yere kadar kafa kaldırıyor hakaret karşıt görüş olmadığı için engelliyorum bir saatte açıyorum
Anladım bir daha olursa nick ver bende gelicem tartışmaya :)
Tamam canım ama gerek yok ben genelde konu uzamasın diye geri planda kalıyorum
Kafa takma öyle şeyleri evlat
https://i.hizliresim.com/Xka2V7.gif
Hipnoz oldum sanırsam
Orasını burasını açıp nasılım sorusu sorup ego tatmin edenleri ve bu konulara ağzı sulana sulana yazı yazanları,
Aktrolleri.
Genel olarak bu iki grubu engellerim.
Aktrol ne demek :/
Bu gazeteyi okuyan arkadaşların genel adı:
https://www.yeniakit.com.tr/
Oha böyle bir gazete mi varmış, ben çok cahil kalmışım ya ben bir tek Posta, Habertürk, Sabah, Hürriyet biliyorum :(
Ben beni engelleyenleri ve akp propagandası yapanları engelliyorum.
Vol2
Parti ismi yazma sorumaa :D en doğrusunu yapıyorsun ama yine engeller her şeye engeller kalksınlar :/
Ankaralı kızlar engellenir mi yahu candır onlar Ankaranın kızlarını severim. Ankaralı bir kız arkadaşım olmuştu hâlâ unutamam o yüzden Ankaralı kızların ayrı bir yeri vardır bende
Yok benimde engellenebileceğim durumlar oluyor görüşlerimi sevmeyebilirler konuşma biçimi sevmeyebilirler ama ne bileyim bir anda engel kötü oluyor alışmaya başladığım biriydi
konuşmak istemiyorsa napsın yani? yüzüne karşı konuşmak istemiyorum senle dese kırılırsın diye düşünmüştür. benim birini engellemem için hiçbir sebep bulunmamakta. engellemek istediğim an engellerim kim olursa olsun...
"Bu kadarı yeterli dahasına gerek yok" desin, şu an daha çok kırıldım
oda onun bileceği bir iş tabi...
Engellemek huyum değildi eskiden ama bende başladım laf sokup engelliyorlar bide bende yapmaya başladım malesef... Whatsapp listem kabarık daha sayayım mı... :D
Whatsappta 92 kişi engelledim :D burada hiç
3 hattım var hangisini sayayım liste kabarık. Burada da öyle... Hayattanda engellediklerim var yüzünü görmek istemediklerim yolda görsem yolumu değiştiririm insanlardan nefret ediyorum hepsi pislik :D Kendim için yaşıyorum kafam rahat valla... Çıkarcılar ile muhatap olacağıma kendi götüme güvenip yoluma çıkarım en azından aklımda soru işareti olmaz...
3 hattı ne yapıyorsun. s bende bir tuhaflık var o zaman ben insanlara kıyamıyorum kızamıyorum :(
Şöyle örnek vereyim bir cihazın 3 ayrı rengi varsa 3 ayrı renginide alıyorum vb. 3 hat iş gereği kullanımda müşterileri ona göre arıyorum tarife açısından... Yanlış anlıyorlar gerçi 3 hat diyince... O an hangisi müsait olursa onu kullanıyorum şarj dayanmıyor gün içinde çok telefon görüşmesi yapan biriyimdir mesaj yollamayı sevmem telden whatsapp'ı bile kullanasım yok o derece... 3 hat olayına herkes gülüyor normal bir durum değil kabul ama bende normalim demiyorum... :D
Anladım :D benim şarjım da dayanmıyor hiç şarj aletine bağımlı yaşıyorum resmen :(
Xiomi şarj cihazlarından al tavsiye ederim ben kullanıyorum ama oda takoz gibi ondan 1 tane aldım iyiki... Çanta taşımam herşey cepte sigara telefon araba anahtarı ruhsat tam cephanelik anlayacağın... :D Senin işin mi zor benim mi... Çanta taşımam asla sevmiyorum lanet olsun... :D
Bende çanta taşımayı sevmiyorum kışın ne bulursam montumun cebine koyuyorum da yazın sıkıntı oluyor :/
Haha ne güldüm ama varya krizim tuttu... :D Yazın aynen sıkıntı yaz mevsiminin canı cehenneme kış gel desek gelmez mi :D Yandık yemin ederim... Daha yaza girmeden düşündüğüm şeye bak of ulan of... :(
En güzeli ilkbahar bence :) sanırım çanta alışkanlığı edinmemiz gerekiyor :D
İlkbahar ve sonbahar diyorum ben 2 mevsim ile öndeyim malesef... Çanta konusunda hemfikir değilim asla taşımam huyumun içine edeyim çanta alacak param yok haha :D
Telefon borsası senden soruluyor çanta da bizden sorulsun bari :D
Çanta sizin işiniz ona lafım yok. Teknoloji ile aram iyi sadece yakından takip ederim. Ev hurdacı dükkanı gibi her tarafta elektronik cihaz eski ve yeni retrocuyuz her daim, kaldı ki benide etkiliyor üzerime elektrik yükü birikiyor arabaya bineceğim kapısını açınca çıt sesi elimi çekiyorum o derece... Başıma iş alacağım bir gün iyiki 220v değil 110v'dur belki japonya'danda paketler geldiği için... :D
'Konuşma demek çok mu zor?' Derken?
Çok konuştuğun için mi engelledi, nasıl bir hikaye var bunun altında :D
Ya orası biraz karışık bir süre sonra konuşmayacağımızı biliyordum da engelleyeceğini bilmiyordum :(
Ya sanki geçen sende beni engellemiştin soruna yorum yapamamıştım 😒
Birkaç gün oluyor zaten göreli sanada sinir olmuştum niye engellendim ki diye :D hayır sadece konuşmayı sevdiğim biriydi :)
Sapıkları
Vatan hainlerini
Din düşmanlarını
Tartıştıklarımı
Bunları engelliyorum. Hatta arada cinsel kategorilerine girip yazan herkese engel atıyorum. O yüzden 582 üye oldu şu an engellediğim.
Oy maşallah :D beni de kavga ettiklerim engelliyor :D du şu ana kadar :/
Hatta şu an tekrar cinsel kategoriye girip sayıyı 586 ya çıkardım :D
Takma nolcak ya
Ben engellemiyorum..
Ama bakıyorum bazen kazık kadar insanlar direkt kaçarak engelliyor artık nasıl bi' eziklik içindelerse ama umrumra değil
Az önce başıma geldi..
Lan çok konuşan insan banlanmaz, çok konuşan candır, ama ben genelde siyaset yapan sayfalar hayut kişilere ban atıyorum
Sus artık yeter desin de engellemesin :(
Sevmek değil de konuştuğum kişilerin varlığına alışıyorum :/
Sinirimi bozanları.
Sinirimi bozanlarsa; anti-feministler, çok bilmiş olup hiç bir şeyi bilmeyen sözde tarih prof ları, dinlemeyi kabul etmeyen insanlar ve saygısız insanları engellerim hiç acımam
Ben engellemem görmezden gelirim. Ama kimisini görmek bile istemediğim oluyo. Egolu köpeğin birini engelledim.
İyi yapmışsın
Bir şekilde sorun yaratanları engelliyorum.
Bir de sevgilimin engelle diye ısrar edeceği tutuyor, engelliyorum.
Kimilerinin engeli kalıcı olarak sabittir, kimilerinin kini de sonra açarım. (Tabi ki haberleri olmuyor 😂)
Kimide var ki, yeniden hesap açsam bile, hiç karşıma çıkmasın diye engellerim. 😐
Çocuğun biri güya bir uygulamaya girecekmiş telefon numaramı istedi vermicemi söyleyince ağzını bozdu kafamda atıktı bende ona uydum sonra baktım uzayacak hiç uğraşmadım engelledim
abazaları
teröristleri engelliyorum
bir de soruma aşşağılayıcı görüş yazmışsa engellerim
O. rospudur acik net. O. rospu haric kimseyi engellemem.
Engellediğim kimse yok..
Fakat, şahsıma küfür etmek engel sebebidir..
#Vesselam
Kimseyi engellemiyorum.
Laf atipta engelleyip kacanlarin da mk!
Kendilerini bir bоk saniyor Allahin cahilleri
Bencelere saçma sapan okumadan eline sağlık diyenleri engelliyorum.
Gay olan
Irkçı olan
Keskin siyaset konuşan
Bazı ateistler
Ne yazdığını görmeyip de tartışmayı uzatanı engellerim 2 saate açarım.
Görüşlerini saçma sapan birini görürsem engellerim. Benim soruma gelip tatsızlık çıkarmasın veya devamlı görüp sinir olmayayım.
Rahatsiz edecek kadar hakaret yazarsa engellerim. saygisiz insanlara tahammulum yok.
İsrarla iatemedigin seyleri soyluyrsa engellerim. Hak ediyorlar
18 yaş
İstanbul dışı
Buna uyuyorsun. Engelliyorum
Psikolojik sorunları olanı engelliyorum haddini bilmez insan cok
Saçma sapan cevapları eig seçenleri engelliyorum sadece.
kalitesiz ve seviyesiz muhabbetler uyarılmaz..
davranış kişinin aynasıdır değişmez..
o yuzden çöp iyi dir at gitsin
Küfür etmediği seviyesini düşürmediği sürece kimseyi engellemem
Canımı sıkanı engellerim. Ama bundan önce anlamaya çalışırım. Hala aynıysa kendi bilecekleri iş.
muhabbet için yazdıgımda bile hemen abazan sanıp terslerse ana avrat söverim
Az önce birini engelledim. soruyla alakasız görüş paylaşmış
Yazdığım mesaja cevap vermezse engellerim, nasıl olsa umursamıyordur.
Bu kafayla daha çok engel yersin
Bir şey demiyorum..
Karaktersiz insan engellenir.
Lafın meclisten dışarıdır umarım
Baş harfi "G" olan vatandaş gör bunları !!!1!!1
Nickinde G var isminde değil :/
İsminin baş harfi demedim ama öyle olsundu :D
Bende engelleyeyim mi :D Koyun misali :D
Sende mi Brütüs :(
Kıymayın bana ya :(
Cansın teşekkür ederim :)
Ahahaha en sonunda laylaylayloooom mu diyor :D
Evet :D bana nutella atın 😏
şu vidyonun 1,10 ile 1,50 saniyeleri tam senlik ama küfürlü çok gülersin :D
https://www.youtube.com/watch?v=qcMT-FVfUbk
Küfürlü kısımlı duymuyorum ben 😊 teşekkür ederim :D
hıım anladım neyse senin koyduğundan bir farkı yoktu ama.. küfürlü dediğin şöyle olur.. ama isakın izleme çok beter..
https://www.youtube.com/watch?v=tLvkIDRl4mA
Küfürü istemesem de duyuyorum günlük hayatta ama kendim kullanmıyorum :D
Evet duydum birkaç kız arkadaşımdan. Çok sinirlenirsem içimden söverim de dışımdan söylemem :)
bak sen benim koyduğum videoları çaktırmadan izliyorsun haralde.. :D :D şunada bir bak bu amcada ankaralı haralde beteri saydırıyo ama sinirlenme bana :)
https://www.youtube.com/watch?v=XbQ9fdTlktU
Sinirimi bozmuşsa engel
Bu arada kimin engellediğini anladım sanırım. 'G' kopya vermişsin 😂
Şişt sus sus 🙈
Takma bence duygusal olma bu kadar ankaralı 😄
İnsanlara çabuk alışıyorum sıkıntı bu sadece :)
Kiyamam nasılda duygusal ya. Niye engellendi bu tatlış kız bakalım 😒
Çünküsü 'değişmedim' 😐
Anladim bebeğim
Kolay kolay engel atmam
Mesela ne zaman atarsın
Mesela Ego manyağı emir cümleleri kullanan ve kabul etmediğim bir şey konusunda ısrarcı olanlara atarım 😊
Ankara kızlarını engellemeyin!
Eveeet :(
Haz etmediklerimi basarim engeli
Yalaka ampul kafaların alayını engelliyorum..
Saygisizlik yapanlari engelliyorum.
Gıcık olmuşsam, engelliyorum
Ahlaksiz teklifler , kendini begenmisler
Engellenmek iyidir, çekemeyenler engeller :)
İleride derecede rahatsız edilirsem
Karsi taraf engel atmadikca bende engellemem
Sadece Terbiyesizleri Engelliyorum
engelleyen ergenleri görğüyosun işte :D
Rahatsızlık verenlere
Sapiksa salaksa sokuksa skiksee 4s kurali
kezban gibi davranıyosna ondandır
gıcık olursam
canımın sıkılması
Uyuz olmuşumdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar