Merhaba piercing takanların coğu kalın benimkisini fakrettimde sanki ince gibi. Hatta günden güne inceldi gibi hissediyorum emin olamıyorum. Derim koparmı sizce? Öyle bir ihtimal olabilirmi? Öyleyse cıkarmayı düsünüyorum.. Bazılarınınki de ince baktıgıma göre. Anlayanlar lütfen.. Cok mu ince
Bir kadının vücut aksesuarlarından biri de "piercing" dir. Vücut yapısına göre eğer göbekli değilse ve fit bir vucuta sahipse güzel durur. Bakımı önemlidir. - Ancak senin çektiğin fotoğraf da sanıım sahte olduğundan paslanmış gibi görünüyor kararmış sanırım alerji yapmış madem böyle bir düşünceniz var biraz para biriktirin ve gerçek gümüş alın kararmayan ya da benim tavsiyem ucuz pırlantalardır. çok şık durur..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkür ediyorum bilgileriniz için bu sahte evet ama hiçbir yer gümüş takmıyordu./ sonradan değiştiriliyor. Bende gümüş alayım sağolun
Abi ne kadar şeffaf bir site oldu burası ya herkes bir tarafını çekinmeden atıyor. Çıkar yanıma gel bir çayımı iç belki seni o zaman batının ahlaksızlığından kurtarabilirz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben eğerki kendimi gösterme çabası içerisinde olsaydım göbeğimi tam olarak gözükecek şekilde çekerdim. Farkındaysan kırptım. Bunu takan binlerce insan var. Bunu ahlaksızlık olarak göreceğine şu düşünce yapını düzelt
En İyi Cevaplar