Gizli Üye(36-45)+1 yılEskılerde kullanılan cocuk bezı tam ben 87 lıyım ozamanalr boyle rahatlık yoktu bunlar yıkanırdı elde rezalet
319 Yorumla
Soran+1 yılBirde bunla bağlanınca muşambalar çok yumuşaktı dokununca ele yapışıyordu biliyorsun dimi? üstüne kumaş bez serilir resimdeki gibi uçları ile muşambanın düğümlenirdi popo fırın gibi oluyordu. Muşambaya değince ele yapışırdı o çok hoşuma giderdi.
Cevap sahibi+1 yılAynen dedıgın gibiydi artık kullanılmaktan sidik ve plastık musamba kokusu tarzı garıp bı koku cıkardı burnuma geldı dırek kokusu
Soran+1 yılKaç yaşına kadar kullandın arkadaşım? burnuma geldi dedin ya 22 yaşına kadar oğluna doğduğundan beri geceleri altını ıslattığı için bağlayan anne bile varmış.
Cevap sahibi+1 yılBelırlı bı yasa kadar kullandım tabıkı ayrıca ben kımseyı asagılamak ya da kucumsemek ıcın soylemedım abım 23 yasın bende orta okulda altına ıslatmayı bıraktım ayrıca hatta sülalemızde 50 yasını gecmıs hala altını ıslatan bı akrabamız var
Soran+1 yılYok anladım tabi abine bağlandı mı ya da sana kaç yaşına kadar bağlandı onu soruyorum çekinme arkadaşım anlatırsan detaylı anlıycam.
Cevap sahibi+1 yılAbıme baglandı ama kocaman ınsana bunlar kucuk gelıyo yıne musamba ve bezden olusan seylerdı ama daha buyuklerı benım altıma musamba atıyolardı sadece
Soran+1 yılAbine kaç yaşına kadar bağlandı ve muşamba bez en son ne zaman bağlanmıştı abine?
Cevap sahibi+1 yılAskere gidenen kadar full baglandı 23 yasındaydı askerde mecburen bıraktı tabıkı
Soran+1 yılPeki annen mi bağlıyordu askere gidene kadar arkadaşım? ve geceleri mi bağlıyordu
Cevap sahibi+1 yılHayır kendısı baglıyofu sonucta buyuk erkek annemın baglaması doğru olmazdı gecelerı uykuda bı tek tutamıyodu sen bunları nıye soruyosunkı
Soran+1 yılBende yaşıyorum aynı durumu ondan. Peki resimdeki olan muşamba çocuk bezinden kaç yaşına kadar bağladı sonra olmayınca başka bağladı demiştin?
Cevap sahibi+1 yılKıcına olmayana kadar eger kendın ıcın soruyosan o sana olmaz kokcakarı tavsıyesı olucak ama koyunun afedersın hayalarını bırı sana sen farketmeden yedırıcrk ozaman kesılıyosun
Soran+1 yılPeki annen kaç yaşına kadar bağladı ne zaman annen abine bağlamayı bıraktı abin kendi kendisini bezledi?
Soran+1 yılNerdesin arkadaşım? yanıtlamadın senin kaç yaşına kadar sürmüştü? akrabalar abin için ne derlerdi birşey derlermiydi durumunu bildikleri için?
Cevap sahibi+1 yılİşim vardı benımkı orta okula kadar surdu 13 yası da galan bıraktım durumu kımse bılmıyodu sadece aıle ıcınde bılınıyodu
Soran+1 yılAnladım peki annen abine kaç yaşına kadar muşamba bez bağladı? abin kaç yaşından sonra kendini bezledi? ve abine muşamba bez kaç yaşından sonra küçük geldi resimdeki muşamba bez yani
Cevap sahibi+1 yılKardes en az 3 defa soyledım ortaokula kadar falan bagladı ondan sonra kendısı bagladı abım ilkokulda falan küçük geldi. Normal musamba bagladı
Soran+1 yılAnladım peki normal muşambayı kendimi kesti bez olan muşamba resimdeki gibi benim özel naylondan mı kestiler nasıl ayarladı? normal hazır satılanlar bir paketten pazardan alınca 3 tane muşamba çıkıyordu bunlardı kendisinin özel yaptığı nasıldı ne alıp kesip ayarladı?
Soran+1 yılNerdesin yazmadın arkadaşım?
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılgöt bezi
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ya unutursak kalbımız kurusun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHım biliyormusun arkadaşım ne olduğunu ve hatırlıyormusun yani en son ne zaman gördün? herkes biliyormuş bir ben bilemedim resimi.
Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. az sarmadı annem beni buna :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılben bunun mavisini kullanıyordum hahahaha :D :D :D
30 Yorumla Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Eskiden kullanılan bebek bezi bro 😉😆😅
10 Yorumla- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılped mi bez mi poşet mi o ney la
00 Yorumla - Diğer konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılAmerikan bezleri :D
18 Yorumla- +1 yıl
ben ped sandıydım.
Soran+1 yılGeceleri altını ıslattığı için 22 yaşındaki erkek oğluna doğduğundan beri tam 22 yaşına kadar geceleri ve uyuduğu zaman bağlayan anne bile varmış pisikolog anlatmıştı sizce annesi haklımıdır muşamba bezle senelerce bağlamakla?
- +1 yıl
Oğlu hasta ise haklı bir sebep tabii ki ama bu şekilde olmamalı bana kalırsa
Soran+1 yılBu şekide derken nasıl yani? onu anlayamadım nasıl olmalı demek istedin?
- +1 yıl
Tedavisi vardır elbet 22 yaşında bir erkek için son derece gurur kırıcı birşey bu. Hasta ise de haklı bir sebep
Soran+1 yılhasta derken geceleri altını ıslatıyor doğduğundan beri uykusunda ve gündüzde uyursa oluyormuş annesi sıkı disiplinli biri imiş annesi bağlıyormuş sabahta annesi çözüyormuş muşambasını, istemiyorum desede annesi bağlarmış dinlemezmiş oğlunu ki zaten itiraz etmezmiş etsede annesi bağlayan karektermiş sence ne diyorsun bu duruma?
- +1 yıl
Konunun ana kahramanı sen misin?
Soran+1 yılYok ben değilim arkadaşım, bu olayı duydum biliyorum ondan yani. Annem olsaydın misal böyle durumum olsaydı sende o anne gibi muşamba bezle bağlarmıydın geceleri geçmeyince aynısını yaparmıydın bunu sormak istiyorum?
Muşamba bez bende kullanıyorum
10 YorumlaÇocuk bezi :D
10 Yorumla
+1 yılmuşam bez :D
32 Yorumla- +1 yıl
ulan bırak muşambayı canım anam zamanında yokluktan poşet bağladığını biliyorum :/
Bebek bezi 😂
243 Yorumla
Soran+1 yılNiye üzülme sembolü koydun bu resmi görünce.) ?
Soran+1 yılHım peki hatırlıyormusunu muşamba bebek bezlerini resimdekini? biliyormuydun en son ne zaman görmüştün?
Soran+1 yılHım anladım neler var neler. Geceleri altını ıslattığı için 22 yaşındaki erkek oğluna doğduğundan beri tam 22 yaşına kadar geceleri ve uyuduğu zaman bağlayan anne bile varmış pisikolog anlatmıştı sizce annesi haklımıdır muşamba bezle senelerce bağlamakla? sıkı ve disiplinli anne imiş isteğini yaptıran baskın karektermiş.
Soran+1 yılEzmiş bir nevi sabahta kendi çözüyormuş sindirmiş yani. Senelerce bu resimdeki muşamba bezle bezlenerek geceleri yaşamak nasıl bir histir? belkide çocuğunda hoşuna gidiyordur bir süre sonra bu durum oda bilinmez erkek sonuçta artık bezlenmek muşambayla onada hoşlanma verebilir
Soran+1 yılBen değilim hayır pisikolog anlatmıştı ordan biliyorum ama ben bezlenmek isterdim senelerce muşamba bezlerle çünkü ben muşamba bezleri seviyorum çok.
Soran+1 yılÇünkü alt ıslatma ile ilgili bir durumdu sitede idi annelere bezlemenin iyi olmadığını anlatmak istediği için yazdı sitesinide veririm okuyabilirsin ayrıca.
Soran+1 yılne şüphe uyandırıcı onu desen anlıycam?
Soran+1 yılKendim yaşamadım ben. Ben sadece geceleri kendim muşamba çocuk bezi bağlıyorum kendime hoşuma gittiği için ama bu olayı yaşamadım 22 yaşına kadar yaşayan arkadaşın olayını. Bazı geceler bağlıyorum ben.
Soran+1 yılöyle ama gizli annem bilmiyor gizli saklıyorum ben. Niye bağlıyorsun vs. anlatması uğraştırırır.
Soran+1 yılPisikologluk birşey değil muşambaları seviyorum ben eğlence almak nasılsa öyle birşey bazı geceler yatarken bağlıyorum sabaha kadar öyle uyuyorum ben, pisikologluk bir durum yok herkesin sevdiği eğlendiği birşey olur dimi buda böyle birşey hemen klasik pisikolog git lafı yanlış.
Soran+1 yılÖyle tabi kötü birşey değil bu hoşuma gidiyor mutlu ediyor beni o yüzden sorun yok muşambalarla bezlenmek büyük bir mutluluk bezlenip o olaydaki gibi çocuğun durumunu düşünmek öyle hissetmek bile güzel annesinin bağladığında odada öylece başbaşa muşamba beziyle altı bağlı kalıp sabaha kadar durması gibi.
Soran+1 yılDiyememiş neden mi baskın karekter baskın karekterli anne nasıldır sus konuşma diye küçüklüğünden beri ezen yani altını ıslattığı için muşambayla bezleyen bu tür durumlarda pisikologda dedi çocuğu alttan alan taraf oluyormuş itiraz etsede dinlemez oluyormuş bu karekterde olan mutluluk seziliyordu demişti pisikolog ve överek annesi anlatmış pisikoloğun yanında sonra çocuk ağlayarak odadan çıkmış annesi anlatınca sonra tekrar annesi yanına çağırmış zorla düşün yani var böyle çok vaka. burda bir ablada 20 yaşına kadar gene bağlanan erkek çocuktan bahsetmişti kapıcı dairesinde kalıyorlarmış annesi muşamba bezlerini hep kapıya asarmış biliyorlarmış ve abla annesi haklı demişti bana. Velhasıl böyle vakalar çok bende hoşuma gittiği için bağlıyorum bir nevi onlarla aynı kaderi yaşamanın hissini deneyimliyorum.
Soran+1 yılama beş kardeşlermiş bunlar anneside gençmiş üstelik ama karekteri böyleymiş sinip karektermiş çocuk öyle oluncada ezilmiş yani yoksa garip gelmesi normal ama çok var böyle altı bağlanan muşamba bezle onun gibi. Aman muşambalanmak güzel birşey bence çok ama çok şanslı biriymiş.
- +1 yıl
Bir yaşa kadar normal gelebilir ama 22 yaşına kadar böyle olması anormal bence. Ki pasif olarak yetişen bir çocuk ilerleyen hayatlarında çok zorluk çekebilir, hadi annesine karşı gelmesi annesinin onu sindirebilmesi çok sorun olmaz ama başkası acımaz ezer geçer. Bu yüzden sıkıntı yaşar. Benim annem böyle bir şey yaşatsa bana ben annemi kolay kolay affetmem yani.
Soran+1 yılBencede haklısın 5 kardeşlermiş zaten tamam ama resmen muşamba bezlerle çocuğa 22 sene hayat yaşatmış özgürlüğü elinden gitmiş erkek olunca aşağıdan bağlanması afedersin pipisinin aşağı getirilip bağlanması sabah bile annesinin çözmesini düşününce resmen annesi bebeğe dönüştürmüş bir emzik ile biberon koyup ayağında sallamadığı kalmış akrabaları hepside biliyordur kesin durumunu. Muşambayla yaşanan bir hayat olmuş resimdeki gibi olmuş her gece yatma vakti bezleniyor bezlenince yataktan kalkması bile yasaktır bez kaymasın diye annesi bağlayınca erkenden uyumak zorunda kalıyordur buda var.
Soran+1 yılElbette ama yaşanmış bir durum. Resmen iç çamaşırı giymeyi özlemiştir her gece muşamba bez bağlı oluyor ve gündüz uyuduğundada annesi bağlıyormuş. Bence artık çocuk o kadar alışmıştır ki kendi kendine bile bağlar hatta geçmiş olsa bile annesi bağlamayı sürdürebilir çünkü biri dedi bazı annelerde böyle yapmak haz almaya dönüşüyormuş zamanla böyle bir durumda var sanki annesi mutluluk duyuyormuş böyle yapmakla soyup muşambayla bezlemekle kim bilir buda var?
Soran+1 yılBenim bağlamam amacım zevk için hoşuma gidiyor anlattığım durumdaki konu ise bambaşka sebebten ikisi birbirinden farklı. benim hoşuma gidiyor arada bağlıyorum. O olaydaki durum çok farklı
Soran+1 yılAnladım peki kardeşim olsaydın bu durumumu görmüş olsaydın bir şekilde dolabımda olsun muşamba bezlerimi ve durumumu mecbur anlatınca anneye söylermiydin o zaman annene durumumu? ispiyonlarmıydın?
Soran+1 yılyardımlık durum yok ku hoşuma gittiği için bağladığımı söylerdim buna rağmen demezdin sanırım? desende çok takmazdım annemde olsa bağlıyorum karışma diye rest çekerdim yani.
Soran+1 yılElbette haklısın öğrenebilir bir gün doğru diyorsun ne yapim öğrenirse öğrensin karışmaya hakkı yok benim özelim bu nasıl iç çamaşırı kıyafeti özelimiz sayılıyorsa buda aynı özelim diye düşünüyorum.
Soran+1 yılYani anladım sana demiyorum genel olarak böyle yapardım anlamında anlatıyorum hitap şeklim sana değil yanlış anlama
Soran+1 yılİşte iki gün önce en son bağlamıştım gece yatarken sanırım yarın gece gene bağlarım muşambaları yıkarım gece odama asarım kurur sabaha katlarım bezleri akletten kesme olanları kurudu yıkamıştım balkona astım onlar kurudu bu gece yıkarım muşambaları.
Soran+1 yılBilmiyorum konudan açıldı ondan istemezsen anlatmam yazmam sen bilirsin.
+1 yılEvet bebek bezi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEn son ne zaman görmüştün arkadaşım bu bezi muşamba bezi?
- +1 yıl
En son 15 seneydi galiba :D
Soran+1 yılHım anladım neler var neler. Geceleri altını ıslattığı için 22 yaşındaki erkek oğluna doğduğundan beri tam 22 yaşına kadar geceleri ve uyuduğu zaman bağlayan anne bile varmış pisikolog anlatmıştı sizce annesi haklımıdır muşamba bezle senelerce bağlamakla? sıkı ve disiplinli anne imiş isteğini yaptıran baskın karektermiş.
+1 yılBez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatirliyorum 😂
016 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman en son gördün ve hatırlarken kaç yaşında idin?
Cevap sahibi+1 yılHatirlamiyorum ki benden iki yaş küçük kardeşim var. Annemi onun altini değiştirirken hatirliyirum. Beş yasinda falandim galiba. 20 yil oldu
Soran+1 yılSence peki bu olaydaki gençin durumu çok zormudur zor mu geçmiştir yaşamı:: Geceleri altını ıslattığı için 22 yaşındaki erkek oğluna doğduğundan beri tam 22 yaşına kadar geceleri ve uyuduğu zaman bağlayan anne bile varmış pisikolog anlatmıştı sizce annesi haklımıdır muşamba bezle senelerce bağlamakla?
Cevap sahibi+1 yılÇocuk altina hastalıktan dolayi mi islatiyor. Benim kardeşimde lise 2 ya kadar altına istiyordu. Ama annem muşamba bağlamazdı. Muşambayı yatacaği yere koyar üstünede çarşaf sererdi. boylece ortaliği batirmazdi. Başka pratik çözümlerde olabilir.
Cevap sahibi+1 yılZor geçtiğini düşünmüyorum sonuçta isteyerek yaptiği bir şey değil.
Soran+1 yılevet hastalıktan değil uyurken geceleri farkında olmadan ıslatıyor ve gündüzde uyursa ıslatıyormuş gündüzde uyuyunca bağlıyormuş annesi, ve annesi disiplinli baskın bir karektermiş kendi bağlar annesi sabahta annesi çözüyormuş, çocuk itiraz edemiyormuş etsede dinlemezmiş zaten annesi ne diyorsun bu durum için düşüncen?
Cevap sahibi+1 yılAnnesinin ciddi problemleri var diye düşünüyorum. Muhtemelen anal dönemininde problem olmuştur.
Soran+1 yılBilemiycem ama muşamba bezle bağlanınca yazın olsun kolay değil ısıtıyor altını ıslatmasan bile uyandırıyor, yumuşak yapısı var zaten bende küçüklüğümden biliyorum gerçekten kolay değil muşambayla bezlenmek ama insan alışıyor ama etraflar akrabalar herkes biliyor düşünsene altının muşambayla annen tarafından bezlendiğini tüm akrabalar bilse nasıl hisseder insan bir nevi anne muşambayla yaşımını birleştiriyor bezlemekten mutluluk duyuyormuş annesi. Övünerek anlatmış çünkü.
Cevap sahibi+1 yılBu durum beni aşar. Dediğim gibi annenin ciddi sorunları var. Akrabalar herşeyi biek zorunda değil. Altina işemek anneye nasıl haz verebilir? Mutlu edebilir? Anlamiş değilim.
Soran+1 yılAnnesi bezlemekten memnunmuş oğlunu senelerce muşamba bezle sıkı olmasıyla övünüyormuş bir nevi ezmiş oğlunu baskın karekter olunca sindirmiş işte. Oğlu alttan alıp çekinen olmuş pisikolojisini alt üst etmiş ne durumlar var ya. Sen olsan annen böyle yapsa karşı çıkmazmıydın?
Cevap sahibi+1 yılSenin yerinde olsaydım anneme karşı çıkardım. Sonra doğruca psikoloğa götürürdüm. Seninde ciddi anlamda psikolağa gitmen lazim.
Soran+1 yılNeden ki?
Cevap sahibi+1 yılÇok etkilrnmişsin ondan
Soran+1 yılBen kendim bağlıyorum muşamba çocuk bezi biliyormusun annemin haberi yok gizli bağlıyorum neden niye diye sorunca yanıtlama ile uğraşamam hoşuma gittiği için bağlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBence tuvalete gitmeye usendiğin için altina siçmayı tercih ediyorsun.
Soran+1 yılhayır ondan değil hoşuma gidiyor haz aldığım için bağlıyorum küçükkende seviyordum muşambaları yadırgayıp tenkit etme lütfen beni.
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. uzun zaman olmustu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler