Diğer Hangi joker resmini dövme yaptırayım sizce? seyduna1 Takip Et Bilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1 2 34 1. 2. 3. 4. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi joker resmini dövme yaptırayım sizce? Cevapla Dövme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
blackorred Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 590 cevap paylaştı. bence dövme yaptırmak için o şeyin seni ifade etmesi lazım diye düşünüyorum.Joker kardeşimiz azılı bir suçlu yasalara aykırı bir tip eğerki öyleysen yaptır.Amerikanın arka sokaklarında böyle oluyor bu tür karakter dövmeleri insanları yansıtıyor:P 0 2 Yorumla seyduna1 +1 yıl suçlu değilimde deliyim joker de bir akıl hastası ve kaderimiz çok benziyor. Yorumla blackorred +1 yıl kendi fikrim. 60 yaşına gelince çok anlamsız bir dövme olcak bende çok düşündüm joker yaptırmayı ama gerek yok bence karakter dövmesine. Yorumla
By_Pamir Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Bence yaptırma abdestin kabul olmaz ama ginede yaptırıcam dersen eğer 3 hoş duruyor 0 0 Yorumla
Maviipasta Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 397 cevap paylaştı. Bunlarnebe igrenc lutfen dovme yaptirmak icin sekil secmeyin hayatinizda onemli bisey olursa yaptirin benim gorusun bu yonde. 1 2 Yorumla seyduna1 +1 yıl joker'in hayatımda çok önemli bir yeri var. Yorumla Maviipasta +1 yıl 3. diyorum o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen salaksin ben birsey demiyorum, cehennemde yan pislik 0 1 Yorumla seyduna1 +1 yıl deliyim ben ne bok yersem yiyeyim cennetteyim akli dengem olmadığı için her şeyden muafım. Yorumla
Kennedy41 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Abdest tutmazsın la yaptırma bence :D 0 1 Yorumla seyduna1 +1 yıl deliyim la ben ne bok yersem yiyim cennetteyim muaf değilim. Yorumla
merakligece Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 679 cevap paylaştı. Üçüncü veya ikinci 1 0 Yorumla
juliyetttt Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. üçüncü bence 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar