bu ay icin öneri istiyorum.. hiç cok pahalı bir tatil yaptinizmi? çok param olsa şuraya giderim dediğiniz bir yer varmi? ya da gidipte beğendiğiniz bir otel belde ya da sahil?
Evet gitmek istediginiz ama gidemediginiz bir yer varmi? ya da siz tatilde nereye gideceksiniz? biraz fikir alayim?3 arkadaş gidicez mayısta gidicez.. eğlenceli yerler önerin?
Yüksek bütçe ile yurtiçi tatilde adres belli , Belek , bodrum , Çeşme Yurtdışında Uzakdoğu ve Avrupa'da imkanlar olsa da bence verdiğin paraya değecek tek adres ABD
Yüksek bütçe ile ne kastettiğine bağlı , standart oda için 500 TL yüksek bütçedir kimi için Bazısı için de bir gece için 9000 TL ödeyip premium villa'da kalmak yüksek bütçeli tatildir
Antalyada olmasi lazim ama bak sidede wasington royal hoteli var oda guzel. Sana liste atarim biri daha var larada aklima gelmiyor ora feciydi aynayidi hotelib heryeri hatta filim setide vardi neydi ya. su dirilis basrolundeki cocuklada gorusmustum uff.
En pahali tatilim ispanya ibiza adasina gitmek oldu. Ayak basti parasi bile 50 euro aldilar. Bidaha tovbe ettim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benm otele gel dısarda agacları suladımm yarı olımpık havuzum var kısın balık beslerım yazın agac surarm dıbı brz yosunlu ama ıdare et yayla manzaraları sabah aksam sıkma brek gece pompaa @@@
Bodrum gümbette WOW otel var. Otel bana göre iyi bir otel. Ayrıca yeri çok iyi gümbet bodrum merkeze 3 KM ayrıca gümbettede barlar sokağı var ki bodrum merkeze bile gitmene gerek yok. Bu nedenle ben böyle 3-4 günlük kaçamak yapacksam genelde bodrum gümbete girderim.. . www.mngturizm.com/wow-bodrum-resort
bodrumun havasini begendim aslinda ilk bakacagim yer olacak. gumbet guzel barlar sokagini biliyorum. eglenmek icin ideal. wow otellerine bir göz atayim cok tesekkurler.
Sheraton önerebilirim, Boyalık önerebilirim :) Bunun haricinde ise, alaçatıda butik oteller var, biraz daha yunan esintileri taşıyan, arnavut kaldırımlı sokaklar :) Ilıca plajını öneririm, zira mavi bayraklıdır, kumu da yorgan gibidir , taş çakıl yosun yok. Önerebilirim :) Bunun haricinde çeşme kalesinin yakınlarından tur gemileri kalkıyor, bunlarda bazı birkaç ada ve koy gezdiriyor, animasyonu eğlencesi de güzeldir. Fiyatları da gayet makul.
Boyalık beach güzel sayılır, ama sheraton çok daha iyi , bende sheratonda kaldım birkaç defa. Bunlar haricinde, Bodrum vogue önerebilirim, verdiğinin hakkını alabilirsin :) https://www.voguehotels.com/
En İyi Cevaplar