AArkadaşımın alman kurdu var 1 günlüğüne bana bırakmak zorunda kaldı benimde hayalimdir bir Köpekle koyun koyuna yatmak derken kabusa dönüştü gece oldu kitap okurken bir anda irkilme geldi köpege baktım bana bakmiyordu pencereye doğru bakıyordu normalde bir kez ismini söyleyince yanınıza gelir iki üç derken boşluğa kitlendi kaldı hayvan sanki orda bişeyi seyrediyordu derken bana doğru baktı sonra arkama dikti gözlerini korktum köpeklerin gözlerinin perdesi yok diye bir söylenti duydum oturma odasına gittim uykum kaçtı tv de nba izliyordum elektrikler gitti köpek uyandı yanıma geldi elektrikler mahallede gitmişti ama köpek uyuyana kadar kapıya tutuldu bende uyumak için gün doğumunu bekleyip yattım ama inanın boş boş bakmiyordu çok korktum
Yaradılanların en guclusu insandir kardesim oncelikle bunu unutma. dediklerinde haklilik payi var uzun suredir arastiriyorum bu tur seyleri (15 16 yil) su kadar soyliyim sana korktugun surece beslenirler korkundan. korkmazsan kolay kolay yaklasamazlar sana. eger boyle seyler yasiyorsan imanini sorgula bir. Kendini bir gozden gecir ve Allahtan baska hic kimsenin sana ne zarar nede ziyan veremeyecegina cani gonulden inan. vesselam
psikolojik bişey yakın zamanda bir korku flimi izlediysen ondandır. cinler insanlara siz uğraşmadıkca devamlı onları düşünmedikce gelmez veya yaklaşmazlar.
@Munkiki istersen gece takip et neler yapıcak nelere bakıcak sen asıl gerçeklerin farkında değilsin cinler zaten evimizin içinde bizle beraber gezerler.
@MeczupHoca Sezme değil görürler ya ben birzat bir köpeğin kendi kendine karanlıkta ayaklarını kaldırıp vurmaya çalıştığını gördüm bunlar korkunç şeyler ama gerçekler :)
Cinlerin evde gezdiğini nerden biliyon? Cevap öyle duydum :) neden hayvanların hareketlerini oraya bağlıyorsun? Çünkü cevabını bilmediğin bir konu ve açıklama yapma zorunda hissediyorsun kendini saçma bir şekilde
@MeczupHoca Şöyle ilkokul mezunu kendini bilmiş sanan akıl yoksunu insanlarını gördükçe siteden soğuyorum reelde adam olamayanlar burda adamlık taslıyorlar ya gülünç :)
eğer ruhaniler gezinmiyorsa, o zaman şeytan çıkarma ayinleri gösteri olsun diyemi yapılıyor? yani düşünmek için elbette çok sebebimiz var. gözümüzdeki perde kalksaydı, dünya yaşanılmaz bir hal alırdı...
@MeczupHoca Hoca biz hatta köpeği videoya çektik köpek karanlık odada odanın ortasında ön ayaklarını havaya kaldırmış resmen boğuşuyor gibiydi o köpeği verdik hatta korkumuzdan
@scorpion026 Böyle altından kalkıyamıyacağı yorumlar yapıp susan ezik bir vatandaş kendi seviyesinene göre sapık tacizci insanlarla tartışmasını iletirmisin şuna :)
hayvanı neden verdiniz be :) bişeyler anlatmak istiyor işte. dili var ama konuşamıyor. konuşsa anlatacak derdini zaten. ev halkını korumaya çalışır köpekler. ama filmlerdeki gibi amann önemli bişey değildir der geçeriz...
aslında insanlar onlardan daha üstündür ama yine okur yatarız ya da aklına başka şeyler getir selin boşver sitede dinsiz olup egolu cool olcak aklınca burası öyle bir yer olmuş
@MeczupHoca Ya korktuk hayvan resmen 3 harflilerle geziyordu bu ap açık belliydi gündüzleride binanın garajındaki karanlık yerden çıkmıyordu orda kendi kendine dikilip duruyordur sabit bir şekilde kımıldamadan bunlar normalmi
bigün sabah namazına kalkmıştım tam uyanık sırt üstü yatarken gitmesemmi diyodum sonra şeytana uymayayım gideyim dedim o anda 3-4 saniye boydan boya agırlık bindi üstüme hareketsiz kaldım sonra kalktım gittim onlara göre psikolojik tabi
işin garip tarafı. insanlara musallat olduğu gibi hayvanlarada musallat olanları var. büyük bir ihtimal sizinkinede musallat olmuşlar. neyin ne olduğunu bilemem tabi. yalandan atmakla olmaz. paranormal olayların dünya üzerinde etkisi oldukları söylenir. tuhaf tuhaf sesler garip garip tıkırtılar. bunların hiçbiri tesadüf değil...
@scorpion026 ibadetlerini yerine getiren bir gençsin sanırım. eğer öyleyse seninlede uğraşmaları gayet doğal. çünkü iblis insanoğlunun yaradanına ibadet yapmasını istemez. bunun içinde her türlü kılığada girer. ruhaniler tarafından öldürülenler bile var. faili meçhul. hiçbir zamanda bulunamıyorlar...
@MeczupHoca bahsettiğim olay belki 15 sene olmuş cocukken cok camiye giderdik tabi şimdi iş güc bahane ediyoz hatta cok kıldıgım zaman bigün rüyada bişey beni gökyüzüne cıkarmıştı dünyayı izlemiştim müthiş bir rüyaydı şimdi nerdeee
@scorpion026 anladım. bahane tabi. fitne fesatlık yapmaya bahane bulmuyoruz maalesef :) bazen rüyalardaki dersler gerçekte yaşanmış olaylardan daha iyi özet geçer insana. reelde yaşanmış bir olayı hadi canım öyle bişey yoktur deriz ama rüyada gördüğümüz bir olayı yok canım rüyadır diyemiyoruz maalesef :)
@Munkiki ben karışmam kardeş. aranızdaki mevzu. demek istediğim bunlar olabiliyor. 17 ağustos depremi önceside köpeklerin durmadan havladığınından bahsediyorlar. hayvanları insanlardan ayıran en önemli özellik sezgileridir...
Yok yani susuyor falan diyor o zaman cesursan madem tartış benle :) neden engelliyorsun çünkü bilgisi yok karşıt bilgiye cevap veremiyor çok yazık :) tabi ki köpeklerin yer altı dalgalarını ve oluşan sesleri algılaması daha iyi, depremleri ayrıca kuşlar da algılar
@Munkiki sonuçta tartışmanında bir tadı var :) birbirimizi kırmadan tartışırsak o en doğrusu olur :) herkesin bilgisi kendinedir. bana yeter demeyip geliştirmek gerekir ;)
En İyi Cevaplar