Baldızımda gözüm vardı pişmanım anladınızmı?

Selam arkadaşlar anlatacağım hikayem bazılarınıza yalan gelebilir ama tamamen yaşanmış ve gerçek bir hikayedir. Bu olay daha çok yeni yaşandı bu yaz başımdan geçti. Ama şu anda bile düşündükçe kendimi kötü hissediyorum ve azıyorum. Hemen sizlere biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Ben 28 yaşındayım ve adım Selim. Karım ile iki yıllık evliyiz o da 23 yaşında adı Sema. Benim karımın Begüm adında güzel bir kardeşi var. Begüm 19 yaşında seksi bir genç kız ve ben daha evlenmeden önce bile ona hayrandım. Bulduğum her fırsatta onu ellerdim ama o bunu yanlış anlamazdı. Baldızım bize geldiği her gün benim için bayram gibi olurdu. Onun o güzel vücudunu görmek ve dokunmak bana inanılmaz bir haz veriyordu. Kendimi çok şanslı hissediyordum. Karım da aslında çok güzeldi ama baldızım yasak olduğu için sanırım yeri bir başkaydı. Neyse bu hikayem ise birlikte çıktığımız bir yaz tatilinde yaşandı. Baldızım bu yıl üniversitede iyi bir bölüm kazanmıştı. Biz de eşimle iyi işlerde çalıştığımız ve gelirimiz de güzel olduğu için baldızımı güzel bir tatille ödüllendirmek istedik. Baldızımın da geleceği bir lüks otelde yer ayırttık. Güzel bir oteldi ve her şey vardı. Ama tatile gittiğimiz ilk gün eşimi güneş çarptı ve rahatsızlandı. neyse anlatmayım morelim bozuluyor
Baldızımda gözüm vardı pişmanım anladınızmı?