Annem bana surekli bela okuyor?

Dün annemle kavga ettik. Bana hiçbir sey almıyor ben hala öğrenciyim arkadaşımın ailesi ona bilgisayar almış benim bilgisayarim aylardır bozuk. Bir dünya parası var ama bana bes kurus vermiyor okulda bile sadece 1 tane pogaca yiyebiliyorum. Harçlığım var ama hiçbir ihtiyacım alınmadığı için biriktirip kendi paramla alıyorum her seyimi. Yeni bir nilgisayar aldim. Aylarfir hicbisey yemeden bu parayı biriktiriyordum ve simdi bir kurusum bile kalmadi. Az önce bana lanet etti. Herkeain evladı boyle şöyle diyerek b2nde Allah belani versin olmaz olsaydın dedin. Bana bes kuruşluk faydan yok ben sana niye bisey aliyim dedim. Hergun kavga her gun sorun. Şimdi bana bela okuyor oldan. Anneler günun hergün ağlayarak geçsin. Çocuğun bile olmasın insAllah falan diyir bana. Su hayatta en cok istediğim seyin guzel bir aile kurmak oldugunu bildiği halde hemde. Ne yapsaydim ne yapsaydim o bana ne yaiyorda ben ona ne yapacaktım? Onun yuzunden 1 sene sinifta kaldım. Onun yuzunden birçok seyimi kaybettim. Millet arkadaslariyla gezip tizarken benim disasri ciksscsk bes kurus psram yok. Ne yapsaysdim? Brnse boyle annem olsum istemesim. Tercih ssnsim olsa asla onu secmezsim. Sasece annemden segil babamdandanegret ediyorum. Hergun dayak yedim. Hee gün hastanelik oldum. Nen ne yapsaydim?
Annem bana surekli bela okuyor?