Aksaray'da Ağaçlı Tesisleri var hani. Bir uçları da Ankara'da bu ailenin.
Bu aileyi tanıyan var mı? Mehmet Ağaçlı, Orhan Ağaçlı filan..
Bu aileyi tanıyan var mı? Mehmet Ağaçlı, Orhan Ağaçlı filan..
Ben hepsini iyi tanırım mehmet ağaçlı orhan ağaçlının oğludur orhan ağaçlı'nın karanlık işleri yoktur yanlış bilgi verilmiş sadece kendisi sayılan sevilen sözü geçen bir iş adamıdır o tesis aksarayda 50 senelik ne sonradan zengin olması mehmet ağaçlıya gelince ailenin en mert adamı gariban babasıdır cezaevlerine yardım yapar ayrıca ailenin en delisi olarak bilinir boyle taninmis aileler hakkinda her soylen seye inanmayin karalamak isteyen cok olur
mehmet ağaçlıya nasıl ulaşabilirim... Herhangi bir sosyal medya da kullanmıyor sanırım
Bu Fiat bayisinin sahiplerindenmi bahsediyorsun?
Evet onlardan bahsediyorum tanır mısın?
Önemli bir konu Hakkı'nda soruyorum yardımcı olursan bilgi vereceğim.
Anlaşıldı yardımcı olmaya niyetin yok :/ Arkadaşımın profilinden giriyorum ondan gizli sordum.
Kötü birşey için değil emin ol.
Sadece arkadaşımın profili görünsün istemedim.
Sahibi derken?
Hayır tipi için değil ödevim için lazım iş adamları halkında bilgi
Is adamlari hakkinda bilgi istiyorsun israrla agaclilari soruyorsun hiim ben bu mesaji goruntu alip ne olur ne olmaz emniyete gonderiyorum. Birsey olursa diye onlem icin
Tanıyorum ben onların anneleri dedeme aşıkmış ama vermemişler, eskiden böyle zengin değildiler ama artık karanlık işler yaptıkları için büyüdüler
Nasıl yani karanlık işler?
Mafya gibi
Hangisi peki?
Orhan ağaçlı
İlk defa senden duyuyorum ilginç :/
Aksaraylıyım ben, gel Aksaray a herkes aynısını der, sen neden soruyorsun bunları
Öğrenmem lazımdı
Tamam
Teşekkür ederim oğullarını duydunuz mu pki?
Hayır sadece orhan ağaçlıyı biliyorum dedemden dolayı
Cevap
5Cevap
İş adamı türkiyenin ilk otogar restorant sistemini kuran. Aksarayda neredeyse her gencin benim akrabam dediği ensesi kalın bir aile. Aksarayda müzede bulunan. Bir çok tarihi eser orhan ağaçlı tarafından bağışlamış sanırım tarihi eser merakları var ben bir sıkıntılarını görmedim
Agzim iyi yandi cook iyi tanirim.. mehmet agaclinin dolandiriciliklarini biz onu reddettedik yalaniyla kapatan bircok insanin canini yakmis sozde dindar, hayirsever alle. hem dolandirilip hem önemli sahsiyete hakaretten ceza almis agaclizedeyim
görsem kesin tanırım.
Niye sordun?
İş adamları hak. ödev hazırlıyorum lazım o yüzden.
Bırak bu işleri
Yok onlar kim ya.
yok :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar