Bir gun öyle bir kisi cikar mi karsisina? Onu sevicek, mutlu edicek?
Artik insan böyle insanlari görmedigi icin soguyor herseyden
Artik insan böyle insanlari görmedigi icin soguyor herseyden
Kendini sevmedikten sonra kimse seni sevmez bunu bil.
Kendine vakit ayir spor yap calismiyorsan calis her ufak birseyden zevk almaya calis kendini sevdigin gun mutlu olursun ve mutlulugun da seni istiyenlerin gözlerini kamastirir emin ol
Elbet te ki çıkar ama sorun şu ki en çok mutlu eden en çok üzme potansiyeline sahiptir
Evet çıkar.. İlla ki bir gün çıkar.. buna emin ol.. ummadığı bir anda , ummadigin bir yerde , ummadigin bir insan.. o gelir ve her şey değişir.. ama ya yarın, ya yıllar sonra.. sabır ve iyi niyet..
Insallah, peki insanlari uzen insanlar? Hic Pisman olurlar mi? Mesela 1/2 yill bir iliskiye erkek pes ediyorsa (umudu ailesinden kalmadigi icin) hic bir gun Pisman olur mu? Kizin degerini anlarmi?
Yani sevdi gördum karariyla, sabrettik sanal uzerinde tanistik ve birbirimizi hic görmedik. O bana gelicekti bulusucaktik ama surekli bir korku var icinde, abisi böyle bir hata yapti icin bir kizlan kacip sonra evlendigi icin annesi o Gunden beri ona soguk davrandi. Buda ondan cok korktu ve cennet annelerin ayakta oldugu icin bunu yapamam dedi. Bana soguk davranirsa sana soguk davranirim ve aramizda sorun cikar, ne yapicagini bilmiyordu annesi Benim hakkinda bizim iliskimizi bilmiyordu ama annesini tanidigi icin olumsuz olucsgindan emindi, surekli ordada kaliyorum dedi ve bir secenek yapmak ta istemem... Böyle seyler söyledi en sonunda bana deger verdigi icin ayrilmak istedi. Buda Beni cok uzdu gercekten cok. O yuzden Pisman olurmu diye dusunuyorum hic de yazmadi 7-8 ay gecti nerdeyse
Ben bunun bahane olduğunu düşünüyorum cennet annelerin ayağı altında olsa da , yetiskin bir insanın özel hayatına zorla hükmetme hakkı yoktur bir annenin.. Anne baba hakkı, farklı birşey.. insanoğlu, kismetini seçmekte serbest bırakılmıştır çünkü.. Ben bahane olduğunu düşünüyorum.
Bende öyle dusundum o yuzden gercekten zoruma gitti oda 18 Yasindaydi olgun mu degildi duzgun mu dusunemedi onuda bilmiyorum. Bana surekli kafam cok karisik diyordu, tek istegim Pisman olmasi bu durumda siz ne dusunuyorsunuz olurmu?
Bende 17 yasindaydim inandim iste, Şu an 18 yasindayim dusununce ondan daha olgun oldumu dusunuyorum. saf da oldum icin hemen öyle guvendim, Simdi dusununce belki Beni hic sevmemisdir de.
Bana surekli bunu diyordu lutfen Beni öbur erkekleri gibi görme onlar gibi degilim, böyle bakarsam ayni öyle. Sözler verip guven verip gitti
aşk kelebek gibidir
kovalarsan onu kaçar gider
ama sabredip beklersen kim bilir
belki gelir omuzuna konar tamam mı minnoş :)
Haklisin insallah öyle birisi cikar
Belki bu sefer ama hic kimse perfekt degildir bunu söyliyim:)
Birsey diyemicem, diyicegimi dedim
Turkiyede yasamadim icin turkcem okadar iyi degil:) hoscakalin
Bilmiyordum nedenide biliyorsunuz artik, insallah sondur
Cevap
18Cevap
Ben 22 yıldır daha göremedim henüz umudum var ama iste ama
Insallah öyle birisi cikar, insan sadece bunu dusunuyor keske hic kimseylen konusmasaydim hic birsey yasamasaydim diye. Benim 1 sevgilim oldu ve ciddiydim oda, ama olmadi Beni cok uzdu. Okadar kolayca pes etti ailesi yuzunden
Evet olabilir
3 yil sonra mi geldi? Geri dönuyorlar mi böyle gercekten?
Yani oda döner diyorsun? Ya dönmezse? Bunu neden soruyorum cunku sadece kanit olarak görmek isterim Pisman oldugunu
Haklisin, ben olsam ya cevap vermezdim cevap verseydimde eger ne istiyorsun yazardim? Cunku kendisi istemiyorsa surkli ve birlikte olup ayriliyorsa o Baska seyin pesinde, o kesin bakti ki artik pesine kosmuyorsun kendisi yazdi. Böyle kisiler Ciddi oldugunu dusunmuyorum bilmiyorum, bence uzak dur. Yazmada istersen yeni bir sayfa ac, belki daha iyisini görursun. Ben mesela öyle yapiyorum o Beni yeterince cok uzdu kendimi 1/2 yill kandirmis gibi hissediyorum bana onca sözler Verdi ama sonunda pes edip birakti
vay anasını, bu gece soruları benim kafamdan cıkarıp başkaları sormuş hep ya da algıda seçicilik.
Belki birgün lazım olur diye; kıyıya köşeye biraz mutluluk saklamalıydık…
Tabi ki ! Ümitsiz olma karamsar olursan göremezsin onu
Ama herkesin nasil oldugunu göruyoruz artik ne pesinde olduklarini. Nasil guvenicez? Uzulmekten korkuyor insan
Haksız değilsin! Ama korkunun ecele faydası var mı? Asık olmak istiyorsan Böyle düşünmemelisin bunu sende biliyorsun
Evet ama bir kez gerceken birine baglandiginda asik oldugundan. Sonra hayatin boyunca uzuldugunde birdaha bu aciyi yasamak istemezsin, mesela biri seni seviyorum derse, inanirmisin? Ben olsam inanmam bana göstermesi lazim
Bardak kırılınca su içmekten vazmı gecelim.. Hayat bunları düşünmek için kısa gercekten mutlu olmak istiyorsan araman gerek onu. Oturup bana göstersin dersen zor biraz...
Anliyorum ne demek istedigini ama o hatayi bir kez yapti kendim Askin pesine kostum sonra Ciddi bir iliskim oldu ama en sonunda o pes etti birakti. Ben o yuzden korkuyorum
mutlu olmak için illa birisinin çıkıp aşık olması gerekmiyor
Evet haklisin ama ileriyi dusununce evlilik konusuna gelince insan öyle dusunuyor hemen. Artik Herkesin nasil oldugunu görup guvenemiyorsun ve etraflarin Herkes evlendiginde ya ilerde böyle birisi cikmazsa eger dusunuyorsun
Ama uzulmek istemiyorsan eger? Bu sansi daha cok vermiyormuyuz onlar icin?
Hayırdır üzenler kim seni üzeni üzebiliyorsan üz ki içinde ukte kalmasın
Malesef öyle biri olmadigim icin ben uzemiyorum uzulen ben oluyorum. Hatam ne oldugunu biliyormusun? Sadece sevmek
Yaşını öğrenmemde bir sakınca yoktur herhalde
Neden merak ettiginizi bilmiyorum ama yasim 18
Bu yaşta bunları mı yaşadın sen
Evet bu yasda gercekten asik oldum, ve uzuldum. Daha öncede vaska seyler yuzunden surekli uzuluyordum. Her gece aglamaktan usandim. O yuzden ben bunlari yasadim 20-30 yasinda olmasamda
Her gece ağlamak nedir be yavrum
vardır elbette ama sabretmen lazım çünkü gerçek sevgiyi bulmak malesef çok zor
Bu dünyadaki tüm insanlar sürekli mutlu değildir..
Sürekli uzvun de değildir..
Sınav dünyası..
Valla artık beklemıyorum
Belki kendisi gelir?
Yani olay o o kadar bekledık gelmedı ya da bulamadık barı beklemem kendısı gelır belkı gelmezsede amannn sonu ölüm değil ya
Haklisin, ama sorun olan surekli bir bosluk kaliyor artik mutluk görmek istiyor insan
İstiyor istemesinede gelmeyincede yoruluyor insan. Küçük şeylerden mutlu olmaya çalışıyor. Ama hepsi sahte geliyor.
Aynen katiliyorum
bence olmaz for example ben
insan hayatı boyunca üzülmez
Öyle olmasını ümit ediyoruz.
Sabretmek lazım hepimizin temennisi o...
Haklisin
Kaybetmek, onur ve gurur bunlar zarar veriyor.
Mutluluktan bile soğudum
nayır olmaz
Neden?
Olur illa ki
Olur.
Olur
olmali
Olur ama kısa sürer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar