2 Gb ram
HARD DRİVE: en az 3 GB
CPU: 1.8 ghz intel core 2 duo
İlk Okudugumda İçimin Fesatlıgı Tavan Yaptı Ama Neyse :D
Öncelikle Bunlar Genel Gecer Bilgiler. Zira CELERON Farklı Jenerasyonlarda Sürekli Üretilmiş Bir İşlemci Sebebi de Uygun Fİyatlı Bilgisayar İsteyen Kullanıcıları da Küstürmemek. İşlemcinizin Jenerasyonu ve Ramlerinizin Serisi (DDR - DDR2 - 3 - 4) Vs Vs Bir Sürü Ayrıntılı Bilgiye İhtiyac Var.
Ekran kartının ne olduğunu yazarsan daha iyi cevaplar alırsın. Ekran kartı rami de önemlidir ancak daha önemlisi diğer özellikleri
Ben de bilgisayarım kaşar mı olarak okudum kız Allah senii... Tatlım şu an bunları gördüğüme nasıl mutlu oldum bilemezsin ben de tam bir Sims hayranıyım. Yamaları almadım henüz o ayrı mesele ^^ bilgisayarında da çok hafif bir kasma olur
Dusuk kalitede oynarsam kasar mi?
İşlemci kaç ki? i3 te kasıyor. i5 ya da i7 ise kasmaz. Diğer özellikler iyi çünkü yeterli.
Islemcimin kac olduğunu hatirlamiyorum ama eger I5 Alirsam Kasmaz Degil mi?
Kasmaz. xpde zaten oynayamazsın. i3 çok kasıyor... i5 götürür bu oyunu. i7de de zıplatırsın :))) i5 alacağına geleceği düşünerek i7 almaya çalış. Arada 400 tl falan fark ediyor.
NERDEN BİLİYOSUN
@Poyraz1980 Denedim çünkü. The Sims tek oynadığım oyun yıllardır...
KAÇ YAŞINDASIN
@Poyraz1980 Amacın yaşımı öğrenmek herhalde. Gereksiz sorular sorduğuna göre. O zaman matematik dehası olman için sana fırsat; ilk the sims çıktığında bu hayat simülasyonuna sahip olanlardandım. Ve yaşım o zaman 9'du. Hesaplamayı sana bırakıyorum...
YA GIŞIKLAŞAMASAN OLMAZMI
Cevap
7Cevap
Minimum Requirements karşılıyorsan kasmaz
sen geçen bilgisayarı bozulan değil misin ya
gta 5 bile oynayabilirsin o pc ile ama rüyanda :D
kasma ötesi yapar
O kadar çok kasar mi?
bilgisayar neden kaşar olsun ya.
Bilgisayarına bir daha kaşar deme
Ekran kartın ne?
Hatirlamiyorum Bilgisayar Şu an Tamirde