Not bilgi:(Otizm, üç yaşından önce başlayan ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır.)
https://www.youtube.com/watch?v=ZItOgIMaPcQ
Dahi olabilirler.
Dahiler, düzgün eğitilmediklerinde dışarıdan sorunlu, asosyal, yalnız ve aptal gibi gözükürler.
Bizim zeka diye adlandırdığımız şey beyin nöronlarının arasındaki alışverişin hızı ve güç seviyesidir. Eğer bu hız diğer insanlara göre aşırılığa varırsa kişi dahi olur ve dünya ona basit, kolay gelir ve kendini yaşamdan soyutlar.
canım değiller yani.
bunlara kanka diyemezsin. karşındaki otistik bile olsa senden daha zeki olabilir. bazı insanlar kolay şeyleri yapamaz sıkıcı gelir karmaşıklığı daha iyi kavrar zor şeyler beynini daha çok rahatlatır bu bir zekadır. Eğer bir insanın diğer dersleri zayıf matematiği iyiyse cevap basit sayısala ilgisi var. bu kullanılmalı ülkede matematik sevdalısı az
canım değiller yalnızca tamamen matematik olarak düşünüyorlar. yani sözelleri hiç yok. tamamen mantıksal düşünüyorlar duygusal düşünce hiç yok. bu yüzden sosyalleşme gibi bir durumları da yok. insanlarda canım diyerek dışlamışlardır sosyalleşemeyince. onlara göre iletişim duygusal değil mantıksal oluyor.
Mey biter saki kalır
Her renk solar haki kalır
Diploma cehlini alsa da insanın
Hamurunda varsa eşeklik baki kalır.
Senin gibş bir beyinsiz için yazılmış kime geri Ze kalı dediğine dikkat et canım
Cevap
1Cevap
Bende matematik yaparım diğer derslerde iyi mat emek ister sevgili gibi ilgilenenlerin onla sabırlı olacaksın arkadaş
Bende yazmadan yapamam
otistiklerin hepsi canım değildir çok zeki olmalarından da kaynaklanır hastalıkları
onlar s@lak değil size öyle geliyor. fazla zekilerdir belkide.
neye göre kime göre apt@l diyorsun. belkide fazla zeki zekilerdir. hem seni ilgilendirmez ki dalga geçme
hmm. çok tuhaf...
gerçekten tuhaf. merak ettim birden. araştıracağım bayaa. ya bazı bilim adamları, ressamlarda öyleymiş küçükken diye duydumda bilemedim şimdi..
ben de anlamıyorum onalrı. şu matematiği var yaaaaaaaa...
:D Demek g. zekalılar iyii matematik çözebiliyo jjs
Beyninde orası daha büyük oluyo. Normal şeyleri kötü oluyo
He yani cahit arf canım ama sen akıllısındır kesin
Üstün zekaliyla geri zekaliyi karistiriyorsun.
Einstein'ı da aptal sanmışlar ama adam neler neler yaptı. İnsanları yargilama hakkin yok senin
Zor mu acaba biz zor olduğuna mi inanıyoruz
Sende kiskançlik var galiba.
Kiskanc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar