Alkol ile utangaçlık duygumu bastırabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacaktı belki bu sorum sizlere saçma gelebilir ama benim için çok önemli bir soru ve cevaplarınızı yazarken daha özverili ve ciddi olmanızı çok ama çok rica ediyorum ve bu sorumu gerçekten bilgisi birikimi ve tecrübesi olan arkadaşlar cevaplandırırsa sevinirim sorum ise şöyleki ben 3 biradan sonra hafiften sarhoş olmaya başlayan bir insanım ben diyorum ki 10 tane veya 15 tane bira içsem utangaçlık duygumu bastırabilirmiyim bastırıpta tanımadığım insanlardan maddi anlamda yardım isteyebilirmiyim yani dilencilik yapabilirmiyim yani her önüme gelenden abi veya abla 1 tl verirmisin diyebilirmiyim ha şimdi denemeden bilemezsin diyenler olabilir böyle bir cevap asla yazmayın benim için çok saçma ve anlamsız bir cevap olur denemeden bilemezsin mevzusunu bende biliyorum lakin ben denemeden önce burdaki alkol aldıktan sonra gerçekten tecrübe edinmiş olan arkadaşların utanma duygularının ortadan kalkıp kalkmadığını düşünce ve görüşlerini merak ediyorum daha öncede dediğim gibi belkide size saçma gelecek olan soruma sizden ricam saçma cevaplar yazmadan önce bir kere daha düşünmeniz ve gerçekten bilgisi birikimi ve tecrübesi olan arkadaşların cevap yazmalarını önemle rica ediyorum
Alkol ile utangaçlık duygumu bastırabilir miyim?