Diğer Yaz geldiğinde motosiklet fiyatları artar mı? purpur Takip Et Yoda Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şimdi başvursam ehliyeti ancak ağustosta alabileceğim. Motoru da o zaman almayı düşünüyorum yoksa hemen şimdi mi alsam? Honda cb125e düşünüyorum. Güncellemeler+1 yıl 2. Eli de mi artar? Yaz geldiğinde motosiklet fiyatları artar mı? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Unicredit Takip Et Xper 2 Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Honda cbr125 mi alcaksın ? 0 4 Yorumla purpur +1 yıl cb 125 düşünüyodum ama şimdi baktım cbr 125 de epey iyiymiş:) görüntü dışında fark var mı, sen hangisini tavsiye edersin? Yorumla Unicredit +1 yıl Cbr 125 lik fazla kaçmıyor ki dış görünüşleri harika ama hız yapamazsın onlarla elinde kalır o motorlar yani yarış motoru gibi görüksede öyle değil aslında onu tanıtan kişiler var izle güzel kız ama şizofren gibi bişey diyodu adam tanıtırken . Yorumla purpur +1 yıl o zaman cb 125 e iyi bir başlangıç? Birkaç sene sonra da naked falan alırım alışınca diyorum... Yorumla Unicredit +1 yıl Öyle olabilir başlangıc için iyi bir motor ama satışı filan zor . Yorumla
En İyi Cevaplar